04-07-2010, 01:58 AM
|
#2 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arkadaş-sevgili Ne güzel yazmış Ayşe Arman yüreğine kalemine sağlık, sende bizlerle paylaşıp bizide haberdar ettiğin için bu güzel yazıdan sanada binlerce teşekkür sevgili lupita Arayıpta bulamadığımız şey değil mi sevgilimiz tarafından hem sevilip hemde sayılmak. Bir sevgili dilerken hep bizi çok sevecek birisi olsun,hep beni sevsin, en çok beni sevsin der dururuz kendi kendimize ve sevgi üzerine daha bir sürü dileğimizi sıralarızda en önemli şeyi unutuveririz. Bana saygısı olsun benimde ona saygım olsun. Sevebileceğim ,sayabileceğim,beni herhalimle sevebilecek ve herhalimle sayabilecek birisi olsun demeyi nedense unutuveririz. Oysa en önemli şey değil midir saygı, hepimiz biliriz saygının olmadığı yerdeki sevgi gün gelir tükeniverir,hep bize yaptıkları saygısızlıklar yüzünden terk etmez miyiz o en çok sevdiklerimizi...Sevgisizliğe katlanırızda bir saygısızlığa katlanamayız... ama nedense bunu bir türlü sözlerle dile getirmeyiz.. yok beni aldattı,yok bana yalan söyledir der dururuz,asla bunun arkasında ki gerçek nedeni dile getirmeyiz. diyemeyiz ''Bana saygı duymadığı için beni aldattı'' ya da ''Bana saygı duymadığı için bana kolaylıkla yalan söyleyebildi'' ...Ne büyük bir çelişkidir bu... En önemli şeyi daha en baştan görmezden geliveririz...görmezden gelmeye taa en baştan hazırızdır...Ne büyük bir çelişkii..... Herkese Böylesine sevgi ve saygının iç içe olduğu, herkesin birbirinin kişilik haklarına saygı duyduğu ve sınırlarını görmezden gelmediği...bunca sevgi dolu bir ömür yastığa başkoyabileceği eşler dilerim... Herkese yüreğini böylesine ısıtacak sevgili-arkadaş olabilecek eşler dilerimmm..Dilerim bir ömrü onunla paylaşır ve doya doya bunun tadına varabiliriz Başınız saolsun Yaşar Kemal bir ömrü size hem sevgili hemde arkadaş olan bir eşle geçirebildiğiniz için ne mutlu size.... |
| |