Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum İsim Analizi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Kuantum İsim Analizi Eklentimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463513)

mete22 11-03-2011 10:46 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz

benimkini de yaparsanız sevinirim.....'Hayati Demir'

shamanic 12-03-2011 12:18 AM

facebook güncelleme yaptığı için eklentimiz şu an aktif değil..
teknik ekipteki arkadaşlar yeni güncelleme ile uygun hale getirecekler, hafta başına yetişir tahminimce..

Hayati Demir;

hayattan sert derler alırsın..
sakin sessiz, ağırbaşlı gözüksen de içsel öfke patlamaları sık yaşarsın.. bu nedenle kesinlikle öfkeni olumlu bir şekilde kanalize etmeyi öğrenmen gerekir..

geçmiş deneyimlerini kolay bırakmıyorsun, bu nedenle bazen hüznün içinde sabit kalabilirsin.. ŞİMDİnin gücünü kullanacağın çalışmalar yaparak ANda kalmayı öğrenmelisin.

geniş bir arkadaş çevresine sahip olsan da yakın arkadaşların bir elin parmağını geçmez..

Hep güçlü durmaya, güçlü olmaya çalışırsın, bu seni yormakta..
güvenilir yapın olduğundan erken yaşta sorumluluk alırsın bu hayatının gençlik yaşlarında güzel olsa da ilerleyen zamanlarda hedeflerini ertelemene neden olur, aman dikkat!

ticari zekan kuvvetli olsa da bunu kariyere çevirmekte zorlanabilirsin..

içe kapanık yapın nedeni ile seni tanımak zordur..

hayatının ilk yılları biraz zorlu olabilir ancak orta yaşlarından itibaren hedef odaklı kaldığın takdirde kariyer, para, ün arzuladığın başarıya sahip olabilecek potansiyele sahipsin..

evlilik kararı alırken 2 kere düşün, acele kararlar sana göre değil..

şimdilik bu kadar diyelim y789

eski 12-03-2011 12:27 AM

facebook güncellemesi hayati arkadaşımızın şansı olmuş, böyle ilk ağızdan yorum almak herkese nasip olmaz :) ilginiz çok hoşuma gitti özlem hanım :) uygulamaya neden ulaşamadığımı da buradan öğrenmiş oldum aynı zamanda :)8977

mete22 12-03-2011 10:33 AM

Çok çok çok teşekkür ediyorum...iyi paylaşımlar...krzm67

gülfidan 24-03-2011 06:48 PM

Merhabalar,benim ismimin analizinide yaparsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Gülfidan

aaaaaaaaaa 14-05-2011 12:41 AM

ben de istiyorum mümkünse.
ismim 'özge ertürk' evlenmeden önceki soyadım 'dündar' idi hangisi daha iyidir acaba teşekkürler
göbek adımın da vehbiye olduğunu söylüyor annemler ancak o etkiler mi bilmeme tabi.

bluegirlx 15-05-2011 11:14 PM

özge İsminin anlamı:Aslında ö harfi gerek yeni doğanlarda gerekse işyeri isimlerinde kullanılmaması gereken engel yaratabilen bir harf. Yine de kendi gücünle bu engelleri aşabilirsin. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Bu çok iyi, isim analizcilerine göre oldukça iyi bir harf olan g harfi var isminin içinde. Sana üstün güçler getiriyor. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun.

link şu.Kuantum İsim Analizi auf Facebook | Facebook

sevgiler..

aaaaaaaaaa 16-05-2011 04:54 PM

facebook hesabım olmadığı için burdan yazdım teşekkür ederim bluegirl.g harfinin iyi olmasına sevindim Çünkü
çocuğumun adını Güneş koyacağım kısmet olursa soyadına hiç değinmemişsin de o dikkatimi çekti onun bir önemi yok mu acaba.
çünkü ben Güneş Ertürk diye bakıyorum arıyorum ismi sizce nasıl

Işıldayan Safir 16-05-2011 05:00 PM

Güneş Ertürk İsminin Kuantum Analizi

Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Sağduyulu ve yaratıcısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Gücünü yerinde ve iyi kullanıyorsun. Verimli çalışmanı sağlayan bu özelliğini isminin içindeki ş harfinin etkisi ile kazandın. Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir.

herşeyim çocuklarım 16-05-2011 05:28 PM

umarım shmanıc cevaplar benim sorumu da..çünkü kendim için değil oğlum için sorucam.7 yaşında bir oğlum var.adı "duhan gündüz" duhan ismi kurandan geliyor.yalnız bu ismin verilmesi oldukça enteresan oldu. hikaye kısaca şöyle;956k

hamileliğim boyunca çocuğumun oğlan olduğunu ilk öğrendiğim andan itibaren ismini yiğit veya yağız koymak istedim.hatta bütün arkadaşlarım bildiği için karnımdayken yiğit veya yağız diye sevdiler.derken birgün doğum yapmama çok kısa bir süre kala annemin bir komşusu rüyasında benim doğum yaptığımı ve doğurduğum çocuğun kulağında kuran harfleriyle doğduğunu söylemiş..annem ne yazıyo diye sorduğunda okuyamadım onu demiş ama annemden bir ricada bulunmuş..bunun bir işaret olabileceğini,kurandan bir isim bulursak daha iyi olcağını söylemiş..annem bu durumu ben ve eşimle paylaşınca biz de inancı tam olan insanlar olarak tamam dedik ve anneme bi isim bulmasını söyledik ama değişik bi isim olsun dedik.annem de bir sabah televizyon izlerken bi yerde kuran okunuyormuş..duayı dinlerken duha suresi olduğunu okumuş alttan anlamı da çok güzelmiş..akşam biz işten gelince söyledi biz de duha güzel ama duhan olsun duha çok havada gibi duhan daha güzel dedik.

sadanimama duanın neyi anlattağı hakkında bir araştırma yapmadan ismi koyduk.bilmiyorum buna mı bağlı ama sanırım hani eskiler derler ya ismi ağır geldi diye; duhan doğduğundan itibaren gaz sancısıydı,erken (3 aylık) diş çıkatmaydı,hastalıklar ve halen devam eden yeme problemi derken çok zor büyüdü.Allah'a şükür büyüyor,önemli bi sıkıntısı yok ama eşimle hep düşünüyoruz ismimi ağır geldi diye.çünkü duhan suresi kıyamet günü gökten inecek duman,çığlık yani kıyamet gününü anlatıyor.hatta bi ara ismini değiştirmeyi bile düşündük..bu konuda yorumunuzu merakla bekliyorum. y789

çok şey istemiş olmazsam diğer oğlumun adı da "demir gündüz" onun isminin analizini de yaparsanız çok sevinirim..teşekkürlerO0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 PM.