Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum İsim Analizi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Kuantum İsim Analizi Eklentimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463513)

aaaaaaaaaa 16-05-2011 08:06 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz

sevgili zerynthia yorumun için sonsuz teşekkür.ancak bu isim anlamından anladığımız kadar da güzel ve parlak gelmedi bana ya.
baya zor bir çocuk havası canlandı gözümde.inatçılık kararsızlık içe kapalılık ne bileyim birden böyle uğraştıran bir hal var gibi.ama çok sağolasın,teşekkkür ederim adminisratorsum.hayırlısı Allahtan.

Işıldayan Safir 16-05-2011 08:18 PM

Alıntı:

aaaaaaaaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798661)
sevgili zerynthia yorumun için sonsuz teşekkür.ancak bu isim anlamından anladığımız kadar da güzel ve parlak gelmedi bana ya.
baya zor bir çocuk havası canlandı gözümde.inatçılık kararsızlık içe kapalılık ne bileyim birden böyle uğraştıran bir hal var gibi.ama çok sağolasın,teşekkkür ederim adminisratorsum.hayırlısı Allahtan.

Valla ben isim analizi uygulamasının yalancısıyım. girlhaha

aaaaaaaaaa 17-05-2011 12:12 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798662)
Valla ben isim analizi uygulamasının yalancısıyım. girlhaha

sen de haklısın adminim.ama hepsinin birarada olduğu bir isim de yokki ya da varsa da insan beğenmiyor onu da.
mesela acun ismi şanslıymış siz biliyorsunuzdur;ama koyamıyoruz işte öyle olduğunu bilsek de.çok teşekkür ederim
kısmet artık bakalım benim ümidim bahtı Güneş gibi parlak,aydınlık olsun inşallah hayırlısı.

Işıldayan Safir 17-05-2011 12:16 AM

Alıntı:

aaaaaaaaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798695)
sen de haklısın adminim.ama hepsinin birarada olduğu bir isim de yokki ya da varsa da insan beğenmiyor onu da.
mesela acun ismi şanslıymış siz biliyorsunuzdur;ama koyamıyoruz işte öyle olduğunu bilsek de.çok teşekkür ederim
kısmet artık bakalım benim ümidim bahtı Güneş gibi parlak,aydınlık olsun inşallah hayırlısı.

Bu isim analizi eklentisinde yapılanlar genel değerlendirmeler... Sonuçta herkes ayrı bir birey, farklı birer ışık... Yoksa aynı ismi taşıyan herkes aynı olurdu ama değil... Eğer detaylı isim analizi yaptırma imkanınız varsa Özlem hanımdan çok daha yararlı bilgiler edinebilirsiniz.

Şimdiden koyacağınız ismin çocuğunuza uğur getirmesini dilerim.

Sevgiler.

aaaaaaaaaa 17-05-2011 06:24 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798697)
Bu isim analizi eklentisinde yapılanlar genel değerlendirmeler... Sonuçta herkes ayrı bir birey, farklı birer ışık... Yoksa aynı ismi taşıyan herkes aynı olurdu ama değil... Eğer detaylı isim analizi yaptırma imkanınız varsa Özlem hanımdan çok daha yararlı bilgiler edinebilirsiniz.

Şimdiden koyacağınız ismin çocuğunuza uğur getirmesini dilerim.

Sevgiler.

inşallah dediğiniz gibi olur araştırıyorum detaylı isim analizini tekrar teşekkürler

herşeyim çocuklarım 18-05-2011 04:05 PM

bana yine kimse cevap vermedi ne üzücü di mi????

Işıldayan Safir 18-05-2011 04:35 PM

Alıntı:

herşeyim çocuklarım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798867)
bana yine kimse cevap vermedi ne üzücü di mi????

Üzücü değil. :) İlk elden yanıt istediğiniz için cevap vermedim ben. Belki diğer arkadaşlarımızda benim gibi düşünmüştür. Hemen bakıp ekliyorum.

Sevgiler.

Işıldayan Safir 18-05-2011 04:38 PM

Duhan Gündüz İsminin Kuantum İsim Analizi

İsminin ilk harfi yani D harfi senin için gerçekten büyük şans. Bir çok kişiye göre üstün özelliklerin var bunları mutlaka değerlendirmelisin. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Sert, bildiğini yapan ancak yaşadığın şeylerden ders alabilen bir kişiliğin var. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin.

Işıldayan Safir 18-05-2011 04:39 PM

Demir Gündüz İsminin Kuantum İsim Analizi

İsminin ilk harfi yani D harfi senin için gerçekten büyük şans. Bir çok kişiye göre üstün özelliklerin var bunları mutlaka değerlendirmelisin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Sağduyulu ve yaratıcısın. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin.

Işıldayan Safir 18-05-2011 04:41 PM

Alıntı:

gülfidan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794245)
Merhabalar,benim ismimin analizinide yaparsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Gülfidan

Gülfidan İsminin Kuantum İsim Analizi

Çok inatçı bir kişiliğin var. Bu hayatında gerginliğe ve strese yol açıyor. İsminin ilk harfinin bunda etkisi büyük. Özellikle gereksiz strese ve öfkeye dikkat. Engeller içinde mücadele vermene rağmen zorlanıyorsun. Bunun nedeni ismin içindeki ü harfi. Özellikle yeni doğanlarda ve işyeri isimlerinde aman bu harfe dikkat. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Yaratıcısın ve işlerinde ya da hobilerinde mutlaka bu yaratıcılığı daha çok kullanmalısın. İsim uyumlaması çalışması ile bu özelliklerin daha ön plana çıkartılabilir Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM.