Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum İsim Analizi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Kuantum İsim Analizi Eklentimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463513)

Ervanur 06-10-2010 04:53 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz

Sedece isim analizi mi soyisimle birlikte de bakılabiliyor mu?

kediseverim 06-10-2010 05:18 PM

sevgili admin bende analiz rica edebilir miyim?teşekkürler...emine sarıkaya.

Işıldayan Safir 06-10-2010 06:19 PM

Arkadaşlar detaylı isim analizleri Özlem hanım tarafından ücretli olarak yapılıyor. Facebook eklentisi üzerindense kendi isim analizlerinize kendiniz bakabilirsiniz.

http://apps.facebook.com/kuantumisimanalizi/

Işıldayan Safir 06-10-2010 06:19 PM

Alıntı:

Ervanur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772210)
Sedece isim analizi mi soyisimle birlikte de bakılabiliyor mu?

Bakılabilir. superxy

kediseverim 06-10-2010 11:35 PM

facebook a üye değilim...

Işıldayan Safir 06-10-2010 11:38 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772251)
facebook a üye değilim...

Emine Sarıkaya isminin kuantum isim analizi:

Hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşamakta senin üzerine yok. Gülerken birden ağlayabiliyor ya da ağlarken gülebiliyorsun. Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Sağduyulu ve yaratıcısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Aşırı hayalperest hayal kuran bir kişiliğin var. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Oldukça duygusalsın. Bu kadar duygusal olmanın dezavantajlarını zaman zaman yaşıyorsun. Duygusallığın ı harfinin etkisi. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir. Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin.

kediseverim 06-10-2010 11:59 PM

çok teşekkürler ediyorum sevgili zerynthia cevap verdiğiniz için ve de inanılmaz derecede doğru bir analiz hemde cümlesi cümlesine...şaşırdım inanıny789ve şu aralar kendimi affetme,geçmişi unutma adı altında sitemizde dolaşıyorum bu konuda HAYATIM DEĞİŞTİ demek için uğraşıyorumy789sevgiler.

Işıldayan Safir 07-10-2010 12:05 AM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772256)
çok teşekkürler ediyorum sevgili zerynthia cevap verdiğiniz için ve de inanılmaz derecede doğru bir analiz hemde cümlesi cümlesine...şaşırdım inanıny789ve şu aralar kendimi affetme,geçmişi unutma adı altında sitemizde dolaşıyorum bu konuda HAYATIM DEĞİŞTİ demek için uğraşıyorumy789sevgiler.

Bilirsiniz azmin ve istemenin elinden hiçbir şey kurtulmaz. O nedenle hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz değişikliklerin en hayırlı şekilde olmasını dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile

kediseverim 07-10-2010 12:36 AM

alk78
Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772257)
Bilirsiniz azmin ve istemenin elinden hiçbir şey kurtulmaz. O nedenle hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz değişikliklerin en hayırlı şekilde olmasını dilerim.

Sevgilerimle. actionsmile

alk7896klçok teşekkürler sevgili zerynthia...

piila 20-10-2010 04:03 PM

yaa kusura bakmayında bunu mantık çerçevesinde açıklayabiliecek kimse varmı
bizim irademiz dışında sahip olduğuumuz ve bizim gibi birçok insanında sahip olduğu harf toplulukları
doğada harflerin bir karşılı yok onlar bizim yaratımımız sizleri anlayamıyorum gerçekten...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM.