Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

Kuantum - DokunuşNedir

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Kuantum - DokunuşNedir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SEVGİNİZ ETKENDİR....ÇÜNKİ SİZ SEVGİSİNİZ... Niye Kuantum Dokunuş denildi. Biz, Kuantum dokunuş dedik çünkü: farkında olduğumuz ilişki, yaşamın atomaltı (subatomic) seviyesi yani Kuantum seviyesidir. Biz inanıyoruzki, yaşam gücü enerjisi atomaltı seviyeden başlayıp atoma,moleküle, hücreye, salgı bezine etki ediyor., hatta kemiklerin hareketini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

Kuantum - DokunuşNedir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-07-2009, 09:41 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Kuantum - DokunuşNedir

SEVGİNİZ ETKENDİR....ÇÜNKİ SİZ SEVGİSİNİZ...

Niye Kuantum Dokunuş denildi.

Biz, Kuantum dokunuş dedik çünkü: farkında olduğumuz ilişki, yaşamın atomaltı (subatomic) seviyesi yani Kuantum seviyesidir.

Biz inanıyoruzki, yaşam gücü enerjisi atomaltı seviyeden başlayıp atoma,moleküle, hücreye, salgı bezine etki ediyor., hatta kemiklerin hareketini dahi görebiliyoruz.

Biz kemiklerin hareket ettiklerini görüyor “ işte kemik hareket etti, düzeldi....” diyoruz, ama, aslında biz gerçekten kişinin bedensel zekasının her seviyede kendisini şifalandırmasına etki ediyoruz.. Fakat, kemikler şifa sürecinde en son etkilenirler. Kemiklerden önce, bedenin diğer parçaları etkilenir.

Bunun işlemi çok basittir. Uygulayıcı, beden farkındalığı ve nefes teknikleri çalışmasıyla kendi titreşimini yüksek seviyeye getirip hasta kişiye dokunduğu zaman, o kişinin bedensel zekası uygulayıcının yüksek frekansına uyum sağlayarak kendisini şifa sürecine sokacaktır. Uygulayıcının yaptığı, kişinin bedeninde yüksek titreşim yaratarak, o kişinin bedeni aynı seviyeye ulaşana kadar bu titreşimini tutmaktır.



Sevgi şifa enerjisinin transferini sağlayan evrensel bir titreşimdir.

Quantum-touch görülmeden inanılması imkansız bir şifa sistemidir.Etkileri öylesine hızlı ve olağan dışıdırki, hafif bir dokunuşla ağrıların azaldığını yada yok olduğunu, açık yaraların hızla kapanmaya başladığını,kemiklerin kendilerini yeniden düzenlediklerini görebiliriz.

Quantum-Touch'ı öğrenerek kendimizi güçlendirmek, yaşamımıza renk katmak için beden taramaları yaparak farkındalığımızı artırmak ve nefes tekniklerini öğrenmek yeterlidir.

Quantum-Touch için, işlevi gereği uyumlama tekniği diyebiliriz. Şöyleki: Bir odanın duvarlarına karşılıklı olarak iki sakraçlı saat yerleştirelim, ve değişik yönlerde çalıştıralım. Bir süre sonra her iki saatinde sakraçı aynı yönde çalışıyor olacaktır.

Aynı şekilde: sıcak bölgelerde akşam saatleri bazı yerlere kümelenip düzensizce yanıp sönen ateş böcekleri. Kısa bir süre sonra tek bir ışık olarak yanıp söneceklerdir. Bütün bunlar doğal olarak uyumlanmadır.

Quantum-Touch, iki değişik enerji frekansına sahip bedenin bir araya gelip, enerjisi düşük olanın yüksek olana uyumlanarak şifa sürecine girmesidir.

Binlerce yıldır bir çok kültür tarafından bilinen ve kullanılan yaşam gücünü sadece batı kültürü kabul edememıstir. Batı kültürü her şeyin niyesi ve ispatı olması gerektiğini düşündüğünden yaşam gücünü kabullenememişlerdir. Çünkü yaşam gücünü ölcebilecek aletleri yoktu, elle tutamıyor gözle göremiyorlardı ve kabul edilemezdi.Bu yaklaşam, dokunamadıkları,koklayamadıkları hatta boyutlarını ölçemedikleri için sevgi denilen o yüce evrensel enerjiyi yok saymak gibi bir yaklaşımdı.

Yaşam enerjisi insan zekasının üstünde bir zeka seviyesinde işler ve yaşayanla yaşamayanı ayırt eder.Quantum-Touch, nefesimiz yardımıyla çakralarımızda güçlendirip ellerimizle yönlendirdiğimiz çok güçlü ve hızlı sonuca varan enerji sistemidir. Evrende varolan ve farkında olmadığımız için yararlanmadığımız bu enerji hafif dokunuşlarlarla kendimizin veya başkalarının enerji frekanslarını yükseltip, vücudun kendi kendisini iyileştirmesine ve yaşam kalitesini arttırmasına aracılık eder.

Quantum-Touch’da Reiki’de olduğu gibi uyumlama yada sembol yoktur sadece bolca pratik gerektirir. Quantum-Touch eğitimi alıp nefes tekniklerini ve el pozisyonlarını öğrenen bir kişi, kendisine şifa verebildiği gibi yanındaki birine yada uzaktaki birine, yada birilerine ( aynı anda birden fazla kişiye şifa gönderilebilir) rahatlıkla şifa gönderebilir. Bu şifa fiziksel bedene olduğu kadar duygusal bedenede etki eder.


alıntıdır...




SEVGİYLE KALDIK

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2009, 09:56 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nicehayathan is just really nice
Standart Cevap: Kuantum - DokunuşNedir

SEVGİ ENERJİSİ


BEN SEVGİYİM

Ben özüm
Ben sonsuzum
Ben kabulüm
Ben izin verenim
Koşulsuzum
Kabul edenim.
Allah ın zerresiyim
Tamım bütünüm
Bu " elele birlikte" sevgisi değil
TEKLİK ve TAMLIK

HERKES VE HER ŞEY SEVGİ

Ben neysem herkes benim gibi.
Herkes ben

BEN SEVGİDEN GELİYORUM

Sevgiden geliyorum, sevgiye dönüyorum, aslında zaten hep oradaydım.
Ben bütünden geliyorum.
Ben hep bütündeydim.
Ben bütünüm.

BEN SEVGİYLE YARATIYORUM

güç ile yarattığımı zannettiğim her şeyin sonu.
Benim bana güç ile yaratım yapma iznim bitti.
Her zaman yaratan, güç değil, sevgiydi.
Ben benim özümle yarattığımla sevggide duruyorum.

BEN SEVGİYLE VARIM

Beni var eden, güç semboller ya da dünyasal olarak sahip olduğumu
zannettiğim şeyler değil.
Beni var eden, benim özüm, yani sevgi, yani ben. Diğeri sadece bir zannetme.
Ben her an özümdeyim ve özümleyim.
Ben her an sevgide duruyorum.

BEN SEVGİYİ YARATANIM

Ben beni yaratanım.
Ben yaratımın kendisiyim.
Ben benim için, beni yaratıyorum.
Olduğum her yerde sevgiyi ben, kendim için kendi içimden yaratıyorum.
Beni yaratan bir güç yok.

Çalışmaya başlarken

Ben sevgiyim.
Ben sevgi olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben sevgi olduğumu kabul ediyorum
Ben sevgi olduğum için kendimi takdir ediyorum
Ben sevgi olduğum için şükrediyorum.

Herkes ve her şey Sevgi
Herkese ve her şeyin sevgi olduğunu biliyor ve inanıyorum
Herkese ve her şeyin sevgi olduğunu kabul ediyorum
Herkese ve her şeyin sevgi olduğu için kendimi takdir ediyorum
Herkese ve her şeyin sevgi olduğu için şükrediyorum.

Ben Sevgiden Geliyorum
Ben Sevgiden geldiğimi biliyor ve inanıyorum
Ben Sevgiden geldiğimi kabul ediyorum.
Ben Sevgiden geldiğim için kendimi takdir ediyorum
Ben Sevgiden geldiğim için şükrediyorum.

Ben Sevgiyle Yaratıyorum
Ben sevgiyle yarattığımı biliyor ve inanıyorum
Ben sevgiyle yarattığımı kabul ediyorum
Ben sevgiyle yarattığım için kendimi takdir ediyorum
Ben sevgiyle yarattığım için şükrediyorum

Ben Sevgiyle Varım
Ben sevgiyle var olduğumu biliyor ve inanıyor
Ben sevgiyle var olduğumu kabul ediyorum
Ben sevgiyle var olduğum için kendimi takdir ediyorum
Ben sevgiyle var olduğum için şükrediyorum.

Ben Sevgiyle Yaratanım
Ben sevgiyle yaratan olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben sevgiyle yaratan olduğumu kabul ediyorum
Ben sevgiyle yaratan olduğum için kendimi takdir ediyorum
Ben sevgiyle yaratan olduğum için şükrediyorum.

içimdeki yolculuk Sevgi ve değişim dönüşüm seminer notlarımdan...
hayathan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
dokunusnedir, kuantum

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kuantum - DokunuşNedir

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce Kuantum - DokunuşNedir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SEVGİNİZ ETKENDİR....ÇÜNKİ SİZ SEVGİSİNİZ... Niye Kuantum Dokunuş denildi. Biz, Kuantum dokunuş dedik çünkü: farkında olduğumuz ilişki, yaşamın atomaltı (subatomic) seviyesi yani Kuantum seviyesidir. Biz inanıyoruzki, yaşam gücü enerjisi atomaltı seviyeden başlayıp atoma,moleküle, hücreye, salgı bezine etki ediyor., hatta kemiklerin hareketini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.