Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Korkuları Yok Etme Klubü > Korku ve Fobiler Cd'leri

Uyarılar

Korku ve Fobiler Cd'leri Korku Fobi Ritmotrans Cd'leri korku ve kaygı, korku ve tedavisi, korku ve stres, korku nedir, bir korku, fobi nedir, korku ve panik, korku ile, fobi tedavi, fobi tedavisi, fobi terapi, çocuk ve, korku ruh,

KORKU....

Korkuları Yok Etme Klubü ve Korku ve Fobiler Cd'leri KORKU.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çocukları korkudan uzak tutmamıza imkan yok çünki bizzat kendimiz yüklüoruz bu duyguyu onlara. çizgiflimlerde işlenior korku.. reklamlarda işlenior misal o tuvalet canavarları siyah dişli yeşil yaratıklar. oysa sadece bir mikropu anlatıyor. sokağa çıkarmıyoruz kendi korkularımız nedeniyle ..tekin dğil çünki okulda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korku ve Fobiler Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Korku ve Fobiler Cd'leri nerededir kimdir Korku ve Fobiler Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korku ve Fobiler Cd'leri hipnoz Korku ve Fobiler Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korku ve Fobiler Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korku ve Fobiler Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi

KORKU....

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-02-2008, 11:23 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Korkularla Nasıl Başa Çıkılabilir?

çocukları korkudan uzak tutmamıza imkan yok çünki bizzat kendimiz yüklüoruz bu duyguyu onlara.
çizgiflimlerde işlenior korku..
reklamlarda işlenior misal o tuvalet canavarları siyah dişli yeşil yaratıklar. oysa sadece bir mikropu anlatıyor.
sokağa çıkarmıyoruz kendi korkularımız nedeniyle ..tekin dğil çünki
okulda servise sıkı sıkı tembih edioruz dikkatli ol die duyuyor çocuklar...
yabancı kimselerle konuşma die korkutuyoruz insanlardan.
evde yangın çıkar , elektrik çarpar, fazla ışığa bakma gözün bozulur ve bi ton yasak ve korkutucu şey var zaten..
kendi korkularımızı öğretiyorz korku nedir bilmeden.....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-03-2008, 01:51 PM   #12 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: KORKU....

Alıntı:
asevgican Nickli Üyeden Alıntı
çocukları korkudan uzak tutmamıza imkan yok çünki bizzat kendimiz yüklüoruz bu duyguyu onlara.
çizgiflimlerde işlenior korku..
reklamlarda işlenior misal o tuvalet canavarları siyah dişli yeşil yaratıklar. oysa sadece bir mikropu anlatıyor.
sokağa çıkarmıyoruz kendi korkularımız nedeniyle ..tekin dğil çünki
okulda servise sıkı sıkı tembih edioruz dikkatli ol die duyuyor çocuklar...
yabancı kimselerle konuşma die korkutuyoruz insanlardan.
evde yangın çıkar , elektrik çarpar, fazla ışığa bakma gözün bozulur ve bi ton yasak ve korkutucu şey var zaten..
kendi korkularımızı öğretiyorz korku nedir bilmeden.....
katılıyorum..korku öğrenilir..hemde bir çok öğrendiğimiz şeyi sıralamaya sokarsak, en başta yer alanlardandır..boşuna değillll...güvende hissetmek hayatta kalmak için,öğretilir..
aklıma arkadaşın çocuğu geldi 3 yaşlarında..öğretmen teyzesi gelmiş ziyarete istiklal marşı ezberletmeye çalışıyor.''ben ne dersem aynısını soyle'' diyor..başlıyor: ''Korkma!...''
çocuk parmakları ağzında başı öne eğik,gözleri dolu dolu cevap veriyor: ''Koykuyommm..''
Bilemiyorum ama olumsuzlukların altını çizmek yerine olumlu duygulara eğilmek belkide çocuğun daha güzvenli büyümesini sağlamak için iyi yoldur.
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2008, 03:38 PM   #13 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: KORKU....

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
korkularla nasıl başa çıkılabilir?


korkularla başa çıkmak için üzerine gitme yöntemi kullanılıyor. fobisi olan bazı kişiler, üzerine gitmesi gerektiği söylendiğinde yapamadıkları için rahatsız olurlar. gerçekte bazı korku çeşitleri için üzerine gitmek mümkünken bazıları için temeldeki nedenler kişinin bilmediği veya şuur altına atılmış nedenler olduğu için profesyonel destek olmadan üzerine gitmekle başa çıkılamayabilir. psikolojik veya psikiyatrik destek almak mümkün değilse veya bu destekle beraber kişinin kendi çabasıyla izleyeceği başa çıkma teknikleri ve aşamalar şunlardır:

kişinin streslerle başa çıkma tekniklerini bilmesi, doğal yöntemleri kullanması, (uyku, dengeli beslenme, doğru nefes alma, bol su içme, spor) birikimlerin boşalmasını, toksinlerin atılmasını sağlar. bu da fobilerde etkili olan biyokimyasal bozukluğun düzelmesine yardımcı olur.

kişinin soğukkanlı davranması, korktuğu varlık, olay vb. hakkında konuşmaktan kaçınmak yerine, hakkında konuşması.

üzerine gitmeye karar verdiğinde korkusunun şiddetini şu açılardan incelemesi yaralıdır: düşünürken rahatsız olunuyor mu, korkulan şey sık sık aklına geliyor veya rüyasına giriyor mu, kişi korktuğu şeyi düşündüğünde onunla ilgili bir olay veya olaylar aklına geliyor mu? kişi korktuğu şey hakkında düşünmek veya konuşmaktan kaçıyor mu?

korktuğu şey aklına geldiğinde veya düşündüğünde bedenin tepkisi nedir? kan çekilmesi, kalp çarpması, soğuk-sıcak basması gibi fizyolojik durumlar, iğrenme, aşırı korku hissi gibi duygular düşünürken de yaşanıyor mu? bu şekilde duyguları ve bedendeki yansımaları incelemek ve düşünerek gevşeyerek nefesi kontrol ederek bunların azalıp azalmadığını kontrol etmek yararlı olur. bu şekildeki değerlendirmelerde aşırıya gidilmemelidir.

korkuya yol açan bir olay varsa bunun bilinmesi çözümü kolaylaştırır. bir daha aynı olayın yaşanmayacağını düşünmek, mesela köpek tarafından ısırıldıktan sonra köpek fobisi olan kişinin her köpeğin kendisini ısıran köpek gibi olmayacağını diğer tekniklerle birlikte düşünmesi gibi olumlu düşünceler biyokimyasal olarak gevşetici etki yapar.

korkunun temelindeki düşünceleri iyi tanımak da çözümü kolaylaştırır. örnek olarak hastalanma, sakat kalma, ölüm gibi temeldeki korkular çözümlenmeden asıl korkudan kurtulmak mümkün olmayabilir. hastalanma ve ölüm korkusu, bazen günahlardan dolayı ağır şekilde cezalandırılacağı korkusundan kaynaklanabilir. bu da dinî eğitimin çocukluktan beri kolaylaştırarak değil korkutarak verilmesi ile alakalı olabilmektedir.

korkulan şeyin üzerine gitmeye karar veren kişi kademeli olarak gitmelidir. mesela asansör fobisi olan kişinin korkusunun üstüne gitmeye karar verdiğinde ilk seferde 10. kata kadar çıkmak için kendisini zorlaması yerine önce birinci kata kadar çıkması, bu şekilde devam etmesi yararlı olur. aynı kural bütün korkular için geçerlidir. mesela korkulan bir hayvanın önce resmine bakmak, sonra bilinçli olarak belli bir mesafe yaklaşmaya çalışmak, her seferinde bu mesafeyi azaltmak ve diğer yöntemleri (doğru nefes, dengeli hayat, rahatlatıcı düşünceler) birlikte kullanmak gibi.

fobilerle kademeli başa çıkarken aç, yorgun, uykusuz olmamaya dikkat edilmelidir.

çocukları karanlıkla korkutmayın

çocukları karanlık, öcü, köpek gibi şeylerle korkutmayın. anne-babalar genellikle çocuklarına hakimiyet sağlamak ya da sözlerini dinletebilmek için onları korkutmayı seçerler. halbuki bu durum çocuğun zamanla çeşitli fobilerinin oluşmasına sebeb olur. ileriki yaşlarda bu fobilerin derinleşerek hayatlarını etkilediği görülebilir.


kaynak:zaman
yazar:farika (teymur) artır / psikolog
****
ne güzel bilgiler, deneyimler varmış burda..
Çok afedersiniz kusura bakmayın siteye hep aç kediler gibi nerden başlasam diye yaklaştığımdan ve kısıtlı zamanım olduğundan bazı mesajları çok sonra farkedebiliyorum.bana yazılan cevaplarda dahil..

sanırım mesajlarıma gelen cevapları kontrol etmemde problemler yaşıyorum.. bu bölümde mesajlarım bazen sıfırlanıyor özellikle bağlantı aniden kesilince, düşünce oluyor. dusun anlamadım..bir kısmı da yanıtın üstüne kat kat mesaj yazılmış ise gözümden kaçmış olabiliyor...
bu yüzden bende forum içindeki mesajlarım bölümüne girip oradan takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..
offf açıklaması bile ne uzun sürdü .


bu değerli bilgileri bize ulaştırdığın için çok teşekkürederim shamanic.
çocuklar konusundan bahseden satırlardan da yakın bir zamanda haberim olmuştu..hiç bir yerden okumadım..deneyimlerimden duyduklarımdan çıkardım..
annemim çocukluğunu dinleyince jetonum düştü..
abileri babası hep korkutarak yaklaşmışlar.öyle cezalandırmışlar.
annem inatçı bir çocukmuş mesela yemek yemiyor diye babası onu kulağından tutup mezara götürmüş.yemek tabağı da diğer elinde..
yemez isen burada seni yalniz birakıcam demiş ..her yemiyeceğim dedğinde de bir adım uzaklaşmış.
dedem mükemmeliyetçi bir adam başka suçu yok o anda en iyi bildiğini yaptığını sanmış napsın?
benzer şekilde abileri ve küçük kardeşi bile sırf korkutmak ve eğlenmek gülmek adına annemin üzerine gitmişler.
sonuç mu? annem gençliğinde panik atak idi..çok evhamlı bir anneydi soğukklanlı asla olamazdı..zamanla büyük bir kısmını atlattı neyseki... ama hala şu anda bile izleri vardır..
sevgiler
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2008, 04:10 PM   #14 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: KORKU....

canım benim anneciğinin bu kadar yanlış davranışa mazur kalmasına üzüldüm açıkcası..

korku duygumuz bizi koruması gereken en değerli içsel rehberimizken yanlış yönlendirmelerimiz
ve bastırmalarımız sonucu hastalıkların temeli olarak karşımıza çıkmakta..

hem annen hemde senin ona daha fazla katkıda bulunabilmen için
duygularımızı daha iyi analiz etmemizi sağlayan nil gün ün duyguların simyası adlı kitabını okumanızı öneriyorum..

bir şekilde fırsatım oldukça kitaptan alıntılar yaparak kısa zamanda forum sayfalarımıza eklemeye çalışacağım..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2008, 04:27 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: KORKU....

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
canım benim anneciğinin bu kadar yanlış davranışa mazur kalmasına üzüldüm açıkcası..

korku duygumuz bizi koruması gereken en değerli içsel rehberimizken yanlış yönlendirmelerimiz
ve bastırmalarımız sonucu hastalıkların temeli olarak karşımıza çıkmakta..

hem annen hemde senin ona daha fazla katkıda bulunabilmen için
duygularımızı daha iyi analiz etmemizi sağlayan nil gün ün duyguların simyası adlı kitabını okumanızı öneriyorum..

bir şekilde fırsatım oldukça kitaptan alıntılar yaparak kısa zamanda forum sayfalarımıza eklemeye çalışacağım..

sevgiler..
en kısa zamanda alacağım sağol..hep birlikte paylaşırız..
sevgiler.
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2008, 02:48 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: KORKU....

korku kelimesinden bile korktugumu anladım ancak yıllarca korkusuzluğu oynadım, kendmle yüzleşince dedğim gibi korku kelimesinden çok korkuyorum beni rahatsız ediyor korkularımızı kabul edp salıverince özgürleşecegimize ve enerjimizin artacagına ,eşsiz gücümüze kavuşacağımıza inanıyorum ,ögrendikçe bilğimiz arttıkça korkumuzun geçer diyorum, ozaman hadi aydınlanma yolunda daha hızlı adım atalım,daha çok emek verelim, zaman ayıralım
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KORKU....

Korkuları Yok Etme Klubü ve Korku ve Fobiler Cd'leri KORKU.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çocukları korkudan uzak tutmamıza imkan yok çünki bizzat kendimiz yüklüoruz bu duyguyu onlara. çizgiflimlerde işlenior korku.. reklamlarda işlenior misal o tuvalet canavarları siyah dişli yeşil yaratıklar. oysa sadece bir mikropu anlatıyor. sokağa çıkarmıyoruz kendi korkularımız nedeniyle ..tekin dğil çünki okulda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korku ve Fobiler Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Korku ve Fobiler Cd'leri nerededir kimdir Korku ve Fobiler Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korku ve Fobiler Cd'leri hipnoz Korku ve Fobiler Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korku ve Fobiler Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korku ve Fobiler Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.