| ||||||||||
| |
| Köpek Korkusu Köpek Korkusu |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Köpek Korkusu köpek-lerrr Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız serkan kardesim allah yardimcin olsun umarim derdine care bulursun. beni abimi köpek isirdi hatta abim göbekten 5 tane ignede yedi. nedense bende fobi olusmadi sanirim köyde yetismemizin etkiside var. abimi isiran bizim evimizin köpegi sen sirtina bin essek gibi deh ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Köpek Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Köpek Korkusu nerededir kimdir Köpek Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Köpek Korkusu hipnoz Köpek Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Köpek Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Köpek Korkusu kuantum düşünce kitap haberi
köpek-lerrr | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #9 (permalink) |
| Guest
| serkan kardesim allah yardimcin olsun umarim derdine care bulursun. beni abimi köpek isirdi hatta abim göbekten 5 tane ignede yedi. nedense bende fobi olusmadi sanirim köyde yetismemizin etkiside var. abimi isiran bizim evimizin köpegi sen sirtina bin essek gibi deh dehle köpekte cani yaninca nasil dönmüs boynundan kapivermis birakmis allahtan dis izleri cikmisti.gerci o köpege bi türlü isinamamistim. benim hikayemde köyde yakalamaca oynuyoruz beni kovaliyorlar kacarken köy bakkalinin büyük dis kapisi var acik diye can havliyle oraya daliverdim kapinin dibinde köpegi görmedim ayagina basivermisim oda kizdi hirt bacaktan kapiverdi canim yandi eve gittim abim aklima geldi kolonya felan sürdüm gecistirdim olayi uyuz felanda olmadim 96 bunlari ani olarak anlattim kafa agritmadim umarim. son olarak kafada cok büyütmeden kaynaklaniyo denemesi bedava psikolaga git sana dicegi büyütme üstüne git korkularinin gecicek dicek ha birde olurya köpek kosar gibi geliyosa üstüne cömel tas aliyomus gibi ve gür bi sesle gürle hossttt felan veya küfür güc alirsin köyde vardi bi tane dengesiz köpek bazen cani sikilinca evlerinin önünde gecerken üstüme geliyodu bende cömeliyodum host most birakiyodu yada saglam bi sopa bile güc veriyodu bana. saygilar kamil.... |
|
| Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Köpek Korkusu köpek-lerrr Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız serkan kardesim allah yardimcin olsun umarim derdine care bulursun. beni abimi köpek isirdi hatta abim göbekten 5 tane ignede yedi. nedense bende fobi olusmadi sanirim köyde yetismemizin etkiside var. abimi isiran bizim evimizin köpegi sen sirtina bin essek gibi deh ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Köpek Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Köpek Korkusu nerededir kimdir Köpek Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Köpek Korkusu hipnoz Köpek Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Köpek Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Köpek Korkusu kuantum düşünce kitap haberi