![]() |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
|
|
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ero-limit.html |
|
Cevap: Zero Limit merhabalar siteye bayadır girmemiştim ilgimi çeken bölümlere takıldım yazılan bilgilendirmeler için teşekkür ederim .burdaki açıklamalr sayesinde kitap arama derdim sona ermekte . sevgiyle kaldık |
Cevap: Zero Limit ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM |
|
Cevap: Zero Limit ben bu siteyi seviyorum ya:D kitap elimde şimdi kapağını daha açmadım,bu gün başlıyorum okumaya şimdilik tek bildiğim;seni seviyorum,lütfen beni affet,özür dilerim,teşekkürler...teşekkürler MuminOKAN:) |
Cevap: Zero Limit Kitap bende yoktu ,arınma konusundaki arkadaşların arasına katılarak ve kendim orada anlatılanlar kadarı ile yöntemi deneyerek biraz bilgi sahibi oldum ve geç de olsa almaya karar vermiştim..Kitabı 2 ay kadar önce aldım ve 1haftada okudum:))) Kitabı sonuna gelene kadar net olarak anlamamamıştım,bunun sebebi yazarın karmaşık yazması değil tam tersine çok yalın ve sürükleyici yazmış,ancak yöntemi nasıl uygulayacağımı ve kimden ne için nasıl özür dileyeceğimi bir türlü anlayamıyordum ve doğru yapmak da istiyordum..Kafamda yöntemi mantıga oturtmam ve tamam şimdi anladım demem kitabın sonunda Dr. Ihaleakala Hew Len'in günlük şeklinde yazdıklarını okumam ve tekniği tam olarak açıklaması (nasıl işlediğini açıklaması,özür dileyince,teşekkür ettikçe af diledikçe neler oldugunu ,hepsinin mantıgını ,sıralamasını çok güzel bir şekilde anlatması)ile oldu..İçim rahat bir şekilde metodun mantıgını anlamış oldum =) Okumak isteyenler için şu linkte ingilizce olarak bu günlük kısmı var ,çok şiddetle tavsiye ederim.. Aynı kısım kitapta var tamamen aynı.. Şimdi kitabı tekrar ve tekrar okuyorum Çok sevgilerimle IZI LLC "http://www.hooponopono.org/article9.htm" |
Cevap: Zero Limit Her şey zaten içimizde başlayıp içimizde bitmiyormu...Bu güne kadar ki araştırmalarım,deneyimlerim bana hep bunun böyle olduğunu göstermiştir.Takip ettiğim insanlar da aynen böyle söylüyor.Joe Vital takip ettiklerim arasında en başta gelmektedir.Okadar güzel veriyorki içindeki enerjiyi insanlara.grubuna üye olan arkadaşlar bilir hergün düzenli olarak yazılarını ve yaptığı çalışmaları tüm dünyaya bildirir.çekim yasası sırrı adlı kitabında zero limit den çokca bahsediyordu ve bende sabırsızlıkla bekleyenler arasındaydım kitabı.Doğru olan içimizi temizlememiz diye düşünüyorum ve konuyla ilgili yazılarda bunu doğruluyorlar.Herşey bizde başlar ve bizde biter,hiç kimse diyemezki ben bunu istemiyordum ama başıma geldi ben böyle bir şey düşünmedim diye.derinine indiğimizde hep bu tarz deneyimlerimizde karşımıza çıkan bizim herşeyi kendimize çektiğimizdir.Ne düşünüyorsak başımıza gelen aynen o oluyor.Bunu yönlendirmek mesele...Kendimizi ne kadar tanır ve deneyimlersek okadar işin içinden çıkabiliriz.Sevgiler... |
Cevap: Zero Limit |
Cevap: Zero Limit gerçekten güzel bir yöntem bunu deneyeceğim.aslında bizim durumumuz gerçekten çok önemli çünkü sen iyi hissedersen eğer karşıdaki iyi hisseder ama olumsuz olursan karşındaki de olumsuz olur her şey sende biter sen insanlara nasıl davranırsan onlarda sana öyle davranır. |
Cevap: Zero Limit "Birine karşı tepki gösteriyorsanız içinize dönüp sormalısınız niye diye " deniliyor bunun her zaman bi cevabı olmayabilir. Yani birini çok kıskanırsınız bu yüzden o kişiyi sevmiyorsunuzdur. Değil mi? dusun2 |
Cevap: Zero Limit Tekrarladıktan sonra hissettiğimi de yazayım ; Seni seviyorum ağızda Özür dilerim boğaz çakrasında Lütfen beni affet kalp çakrasında Teşekkür ederim güneş çakrasında Ağızdan başlayarak aşağıya doğru iniyormuş gibi hissettiriyor :)) |
Cevap: Zero Limit merhabalar sitede yeniyim. bu yontem gercekten dikkatimi cekti ve uygulamaya karar verdim. benimde icimden atamadıgım ve kızgın oldugum bikac kişi var. umarım ise yarar. burda yazılanları okuyunca aklıma michale jackson ın bir sarkısından alıntı yapmak geldi I'm Starting With The Man In The Mirror I'm Asking Him To Change His Ways And No Message Could Have Been Any Clearer If You Wanna Make The World A Better Place Take A Look At Yourself, And Then Make A Change aynadaki adamla baslıyorum ondan tutumunu degistirmesini rica ediyorum ve hiçbir mesaj daha acık olamaz dunyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan kendine bir bak ve bir degisim yap sevgiyle kalın... |
Cevap: Zero Limit arkadaşlar kitabı okuyup gerçekten faydasını gören var mı çok merak ediyorum,kitabın peşine düşmeden yoruma ihtiyacım var çünkü içimde hala birilerine karşı öfke var.sizleri seviyorum,özür dilerim lütfen beni affedin teşekkürler:) |
Cevap: Zero Limit Kitabın çalışmalarını sitedeki mesajlar yoluyla uzun zamandır yapıyor olsam da, okumaya dün başladım. Mutlaka herkesin okuması gereken bir kitap, şahane bilgiler var içinde. |
Cevap: Zero Limit arkadaşlar bir sitede hooponopono mp3 ü paylaşmışlar. daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama belki benim gibi görmeyenler vardır =)) www.simdidegis.com/urun/yaratici-imgeleme----ozel-urun.htm |
Cevap: Zero Limit ben anladığımı yazayım: ben soruna odaklanarak yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. o sözcükler ruh halini düzeltip sorunlu yerleri temizliyor sadece. yani sorunu düşünüp yoğunlaşıp onu büyütmüyorsun. sözcüklerle senin keşfedemediğin ne sorunun varsa içinde neler soruna neden oluyosa onlar iyileşiyor. bunları söyledin yapıyor musun dersen. başlarda denedim ama sözcükleri tek başına söylemek anlamsız geldi. ben dua etmeye çalışıyorum daha çok. hedefi belli olunca daha rahat oluyor. Allaha söylüyorum seni seviyorum Allahım diye =)) bütün sözcükler onunla yerine oturuyor sanki. bu da bize verilmiş bir nimet =)) |
Cevap: Zero Limit herkese selam... bugün bir kaç kez Viddler.com - Ho'oponopono Meditation Mantra and Prayer - Uploaded by thereisaway linkteki videoyu dinlerken başımın üstünde ve vücudumda bir ağırlık hissetim sizce bu neden olabilir ben ingilizce bilmiyorum bir kaç kelimenin dışında.. yorumlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim sizi seviyorum...:) |
Cevap: Zero Limit Bu kitabın e-kitap hali İsteyen arkadaşlar buradan indirebilirler işte link zSHARE - zero. limit.pdf |
|
Cevap: Zero Limit Bu kitabı ikinci kez okuyorum ama hala okurken çoğu bölümlerinde ağlıyorum.Bu normalmi yoksa? |
Cevap: Zero Limit indirdim teşekkür ederim........ ne zamandır bunu arıyordum... |
Cevap: Zero Limit Merhaba arkadaşlar Bugün işyerinde çok garip bir şey oldu hala etkisindeyim. aslında hem kötü bir olay ardından da güzel bir durum oldu benim için. Bunu buraya yazmamın sebebi Ho'oponoponoyu denememden hemen sonra oldu. olay şöle, günlerdir şirketimdeki bilgisayarım bozuk olduğu için sürekli tamirde geliyo gidiyo başka bişiler çıkıyo gene gidiyor falan bir türlü kullanamadım. En sonda bugün tam anlamıyla pc deki işler bitti ve bilgisayarım geldi. bende başka bir arkadaşın bilgisayarına geçip ilk kez bugün okuyup anlamaya çalıştığım Ho'oponopono yöntemini kendi kendime tekrar ediyordum öle belli belirsiz söylüyordum kendi kendime.. Neyse bilgisayarım gelince ilk iş bir dosyayı patrona ( kendisinden pek haz etmem) tekrar atmam gerekiyordu . Tam pc mi açtım dosyaya bakacaktım bişiler olduve dosya kayboldu. artık ben mi yaptım pc den mi oldu bilmiyorum. patron oturdu ve aradığı dosyanın üstüne ( bugün kü tarih olduğu için hemen anlaşıldı) başka bişi yüklemişsin öncekiler gitti diye beni herkesin içinde azarladı. bir sürü laf etti. nasıl moralim bozuldu. işin kötüsü ne yaptığımı bile bilemiyordum. Çok üzüldüm. Azarlama faslı bittikten sonra Ben geçtim mutfağa ve içinden Ho'oponopono yu söylemeye başladım. sorun olduğu için Özür dilerim. Lütfen beni affet.. Seni seviyorum ( bunu ona nasıl söylediğimi sinirden hatırlamıyorum bile çünkü sevmiyorum patronu) ve teşekkür ediyorum. Bir iki tekrar ederken. kapı çaldı ve patronun misafiri geldi. ben içeri girdim. Sonra nasıl olduysa arkadaşın bir lafıyla gülmekten koptuk. nedendir ?.. nasıl oldu derken.. 10 dakka önceki üzüntülü halim gitmiş içimde gülmekten dolayı bir mutluluk bir sevinç gelmişti. ama genede kelimelerimi söylüyorum içimden. inşallah bulunur diyede dua ediyordum. ve hala gülüyorduk bu arada yarım saat sonra patron geldi ve şak diye kaybettiğimiz dosyayı buldu. Şaşkına döndüm resmen sevincli Yani şimdi bu nedir Ho'oponopono nun gücümü , yoksa zaten olucak bişi miy di..? Patron beni yerin dibine soktu nerdeyse ama hala bir burukluk var içimde oda yanına kar mı kaldı.. yoksa bu olanlar benim içimde mi oldu.. arkadaşlar nedir bu yaşadığım?. Şuan hala garip bi şekilde mutluyum. y789 |
Cevap: Zero Limit Ahh şu patronlar yok mu???? İyi aklınıza gelmiş bunu uygulamak. Ben de ilk fırsatta (çok yakındır eminim :) ) uygulayacağım bunu. En azından sinirimden kurtulurum. Gerçi patrona "seni seviyorum, beni affet" nasıl derim onu da bilmiyorum ya. Bir kere deneyeceğim sırf meraktan. :) |
Cevap: Zero Limit kitabı 10 önce aldım. bir solukta da okuyuverdim. kendini arındırma, temizlemenin bu kadar kolay yolunu göstermesi çok güzel. yöntemi hemen günlük hayatımda uygulamaya başladım ve düne kadar da çok iyi sonuç veriyordu. dün geçmişte beni çok üzen ve yaraları henüz kapanmamış bir olayı bir konuşma esnasında tekrar andım ve o an tekrar o duyguları yaşadım. sonrasında sürekli kendimi arındırmaya çalışsamda bir türlü etkisinden kurtulamadım. Dün gecede kabuslarla uyandım, çok korktum. sabahta uyandığımda büyü bozulmuştu. tüm gün arınmaya temizlemeye çalışsamda gittikçe kötü oldum. şimdi şiddetli baş agrısı, baş dönmesi ve yogun mutsuzluk hissediyorum. vazgeçmeden içimde bu duyguları ve bu durumu yaşatan şeyden arınmaya devam ediyorum, düzelirmi bilemiyorum :(( |
Cevap: Zero Limit 4897bende sölüyorum aylardır hemde ama bana ters tepiyor anlamadım.aiilecek sefil bir yaşamdayız.içimdeki inançlar yok oluyor sabır diyorum ama yokkkkkkkk neler denedim.kimseye inancım kalmadı |
Cevap: Zero Limit Bunlar değişimin göstergesi. Yıllardır sana yapışıp kalan inançların duyguların bir anda çekip gitmesi kolay olmaz biraz canınız yanacak tabi. Ben kitabı iki kez okudum her okuduğumda daha farklı şey öğrendim. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var siz farketmesenizde iyi yönde değişimler oluyor. |
Cevap: Zero Limit inşallah desteğiniz için tşşk ederim. |
Cevap: Zero Limit Bu kitabı çok önce okudum.. Denedim bıraktım tekrar denedim bıraktım ama dün tekrar denedim. Olsa da olur olmasa da olur diyeceğim 2 konu için uyguladım. İkisi de oldu:=) Zannediyorum serbest bırakmak burada da çok önemli. Eğer bizim için çok önem arzeden bir konuda uygulama yapıyorsak onu serbest bırakmakta zorlanıyoruz ve bu bir bloke oluşturuyor. Niyetlerim de şunlardı: patron uzun zamandır erken çıkmıyordu işten öylesine çıkmayacağını adım gibi bilerek (senin işten geç çıkmana içimdeki zararlı inançlar neden oluyor bunun sorumlusu benim Tanrım özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim dedim. 4 cümleyi bir kaç kez tekrar ettim sanırım onu bile hatırlamıyorum... Sonra da tamamen unuttum... Yarım saat sonra çıkacağını söyledi:) Ben ŞOK tabi:=) Diğeri de bir şeyin yine çok önemsiz bana verilmesi ile ilgiliydi, "onu bana vermemenin nedeni benim içimdeki yanlış inançlar. %100 sorumlu benim deyip yine ilahi olana 4 cümleyi söyledim. Ve dadadam bugün oşey bana verildi:=)) (Ve benim onu almakla ilgili bir talebim de olmadı bu arada...) Yine de bu işte usta olanlar daha iyi bilirler ama deneyim deneyimdir diye paylaşmak istedim. |
merhaba iyiniyet , iyi güzel söylemişsin ama inanmadıktan snr sana ters teper . düşünce biçiminde değişim yoksa, inancın sana yardımcı olmasını bekleme . kullandığın sözcükler birincisi ,uygalamada iyi ,ama inanca gelince orda yoksun. kendinle beraber ailenide sefil bir haldeyiz sözcüğünü kullanman sana o hayatı getirmesine izin vermiş oluyorsun.. sabır diyorsun olanlara ,ama herşeyden önce kendini affetmedikten snr yaşamın afiyet içerisinde olmasını da beklemen boşuna olur... kimseye inancım kalmadı diyorsun ,şöyle bir dur kendi içine dön bak ruhunda neler var ,içindeki sese kulak vermeyi dene . önce kendini affet ,bağışla ,snr sevgiyi iste komut ver beyine ,beynin aldığı komutu, bedenin yerine getirdiğini ciddi anlamda görmeye başlarsın... kendini bağışlarsan herşeyden, yaşamında değiştiğini görürsün eğer öyle olmasaydı? bizi yaratan rabbimiz ! neden bu kadar affı ve bağışlamayı sevsin ki ; demek ki bağışlama duygusu hayatımızın üzerinde çok büyük bir etkisi vardır . rabbimizin! en önem verdiği bağışlama oluyor. yaşamımız boyunca kullandığımız sözler, hayatımıza inanılmaz bir etki yapmakta , her söz sihirlidir ve birer ayna görevini üstlenirler ... istersen bugün dikkat et kendine ,en çok dilinde ne tür söz söylemektesin kendini farkedersen içindeki güce kavuşursun ... bir bak etrafına hayat ne kadar güzel... inan bana yaşamak o kadar muhteşem ki; blissyanlatmaya sözler yetmez ... hele ki her sabah gözünü açtığında nefes alabildiğini görmek gulensmileybu en büyük harikalık mucize değil mi? sevgiyle iyiniyet umut ediyorum yaşamın çok güzel bir anlamda değişime uğrar ve kendi içindeki muhteşem güçle tanışırsın sevgi ve huzur dolu harika bir gün dileğimle actionsmile |
Cevap: Zero Limit Bir konuda ne kadar süre çalışılmalı. Biliyorum arınana kadar sıfırı bulana kadar diyceksiniz ama.. Asıl sorum şu mesela 1 konu belirledim "bla bla bla" diye. Bunu 21 gün hergün 15 dakika hoponopono yaparak temizlemem daha mı iyi olur? Ya da bir kez çalışıp sonra aklıma geldikçe sadece 4 cümleyi tekrar etmem yeterli midir? Örneğin gün içinde karşılaştığım bir olumsuzlukta 1-2 kez söyleyip geçiyorum. Bu doğru mu? Şimdiden teşekkürler... |
Joe Vitale - Zero Limit Okumak isteyen ama temin edemeyen arkadaslar umarim begenirsiniz... Tarayanin ellerine saglik... ALINTIDIR... |
Cevap: Zero Limit merhaba arkadaşlar.. hayatım değişti sitesinde vakit geçirirken bir kullancı ho'oponopono yöntemini paylaşmış ilgimi çekti ve çıktılarını aldım akşam iş çıkışı eve gittim ve çıktıları okumaya başladım okudukça inanamadım ve içimden sürekli ağlamak geliyordu tutmadım kendimi ağladım hıçkıra hıçkıra ağladım,bulmuştum çünkü sorunumun ne olduğunu..ve kitabı almaya karar verdim şimdilerde kitabı okuyorum soluğumu tutarak nasıl iyileşileceğimi buldum.. yaratıcı güce kızıyordum, şansızlığıma, aileme, çevremdeki insanlara asıl kendime kızıyordum kendimi sevmiyordum, kendimi affedemiyordum ama şimdi sorunumu gördüm ve üstünde çalışmaya başladım... etkilerini daha sonra bildireceğim. Huzurla |
Cevap: Zero Limit emin ol faydasını göreceksin..özellikle yaratıcı gücü ve kendini affettiğinde..cümleleri içtiğin damacananın üstüne yazmanı öneririm.. |
Cevap: Zero Limit şu ana kadar okuduğum kitapların hiç birinde bu kadar etkilenmemiştim sıfırlamam sıfır noktasına ulaşmam için o kadar çok temizlemem gereken anı varki, kitabı hem okuyorum hem üstünde çalışıyorum.. bir de siz öylemi yaptınız yani damacanın üstünemi yazdın söylediğiniz cümleleri... |
Cevap: Zero Limit evet 4 cümleyi yazdım.. çalışma masamın üstüne ve içtiğim suya..sevgiler.. |
Cevap: Zero Limit çok teşekkür ederim.. |
Cevap: Zero Limit Merhabalar; Forum da bu kitabın e-kitap linki paylaşılmıştı fakat şimdi bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşabilirler mi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 AM. |