![]() |
Cevap: Zero Limit Bu kitabı çok önce okudum.. Denedim bıraktım tekrar denedim bıraktım ama dün tekrar denedim. Olsa da olur olmasa da olur diyeceğim 2 konu için uyguladım. İkisi de oldu:=) Zannediyorum serbest bırakmak burada da çok önemli. Eğer bizim için çok önem arzeden bir konuda uygulama yapıyorsak onu serbest bırakmakta zorlanıyoruz ve bu bir bloke oluşturuyor. Niyetlerim de şunlardı: patron uzun zamandır erken çıkmıyordu işten öylesine çıkmayacağını adım gibi bilerek (senin işten geç çıkmana içimdeki zararlı inançlar neden oluyor bunun sorumlusu benim Tanrım özür dilerim, lütfen beni affet, seni seviyorum, teşekkür ederim dedim. 4 cümleyi bir kaç kez tekrar ettim sanırım onu bile hatırlamıyorum... Sonra da tamamen unuttum... Yarım saat sonra çıkacağını söyledi:) Ben ŞOK tabi:=) Diğeri de bir şeyin yine çok önemsiz bana verilmesi ile ilgiliydi, "onu bana vermemenin nedeni benim içimdeki yanlış inançlar. %100 sorumlu benim deyip yine ilahi olana 4 cümleyi söyledim. Ve dadadam bugün oşey bana verildi:=)) (Ve benim onu almakla ilgili bir talebim de olmadı bu arada...) Yine de bu işte usta olanlar daha iyi bilirler ama deneyim deneyimdir diye paylaşmak istedim. |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
merhaba iyiniyet , iyi güzel söylemişsin ama inanmadıktan snr sana ters teper . düşünce biçiminde değişim yoksa, inancın sana yardımcı olmasını bekleme . kullandığın sözcükler birincisi ,uygalamada iyi ,ama inanca gelince orda yoksun. kendinle beraber ailenide sefil bir haldeyiz sözcüğünü kullanman sana o hayatı getirmesine izin vermiş oluyorsun.. sabır diyorsun olanlara ,ama herşeyden önce kendini affetmedikten snr yaşamın afiyet içerisinde olmasını da beklemen boşuna olur... kimseye inancım kalmadı diyorsun ,şöyle bir dur kendi içine dön bak ruhunda neler var ,içindeki sese kulak vermeyi dene . önce kendini affet ,bağışla ,snr sevgiyi iste komut ver beyine ,beynin aldığı komutu, bedenin yerine getirdiğini ciddi anlamda görmeye başlarsın... kendini bağışlarsan herşeyden, yaşamında değiştiğini görürsün eğer öyle olmasaydı? bizi yaratan rabbimiz ! neden bu kadar affı ve bağışlamayı sevsin ki ; demek ki bağışlama duygusu hayatımızın üzerinde çok büyük bir etkisi vardır . rabbimizin! en önem verdiği bağışlama oluyor. yaşamımız boyunca kullandığımız sözler, hayatımıza inanılmaz bir etki yapmakta , her söz sihirlidir ve birer ayna görevini üstlenirler ... istersen bugün dikkat et kendine ,en çok dilinde ne tür söz söylemektesin kendini farkedersen içindeki güce kavuşursun ... bir bak etrafına hayat ne kadar güzel... inan bana yaşamak o kadar muhteşem ki; blissyanlatmaya sözler yetmez ... hele ki her sabah gözünü açtığında nefes alabildiğini görmek gulensmileybu en büyük harikalık mucize değil mi? sevgiyle iyiniyet umut ediyorum yaşamın çok güzel bir anlamda değişime uğrar ve kendi içindeki muhteşem güçle tanışırsın sevgi ve huzur dolu harika bir gün dileğimle actionsmile |
Cevap: Zero Limit Bir konuda ne kadar süre çalışılmalı. Biliyorum arınana kadar sıfırı bulana kadar diyceksiniz ama.. Asıl sorum şu mesela 1 konu belirledim "bla bla bla" diye. Bunu 21 gün hergün 15 dakika hoponopono yaparak temizlemem daha mı iyi olur? Ya da bir kez çalışıp sonra aklıma geldikçe sadece 4 cümleyi tekrar etmem yeterli midir? Örneğin gün içinde karşılaştığım bir olumsuzlukta 1-2 kez söyleyip geçiyorum. Bu doğru mu? Şimdiden teşekkürler... |
Joe Vitale - Zero Limit Okumak isteyen ama temin edemeyen arkadaslar umarim begenirsiniz... Tarayanin ellerine saglik... ALINTIDIR... |
Cevap: Zero Limit merhaba arkadaşlar.. hayatım değişti sitesinde vakit geçirirken bir kullancı ho'oponopono yöntemini paylaşmış ilgimi çekti ve çıktılarını aldım akşam iş çıkışı eve gittim ve çıktıları okumaya başladım okudukça inanamadım ve içimden sürekli ağlamak geliyordu tutmadım kendimi ağladım hıçkıra hıçkıra ağladım,bulmuştum çünkü sorunumun ne olduğunu..ve kitabı almaya karar verdim şimdilerde kitabı okuyorum soluğumu tutarak nasıl iyileşileceğimi buldum.. yaratıcı güce kızıyordum, şansızlığıma, aileme, çevremdeki insanlara asıl kendime kızıyordum kendimi sevmiyordum, kendimi affedemiyordum ama şimdi sorunumu gördüm ve üstünde çalışmaya başladım... etkilerini daha sonra bildireceğim. Huzurla |
Cevap: Zero Limit emin ol faydasını göreceksin..özellikle yaratıcı gücü ve kendini affettiğinde..cümleleri içtiğin damacananın üstüne yazmanı öneririm.. |
Cevap: Zero Limit şu ana kadar okuduğum kitapların hiç birinde bu kadar etkilenmemiştim sıfırlamam sıfır noktasına ulaşmam için o kadar çok temizlemem gereken anı varki, kitabı hem okuyorum hem üstünde çalışıyorum.. bir de siz öylemi yaptınız yani damacanın üstünemi yazdın söylediğiniz cümleleri... |
Cevap: Zero Limit evet 4 cümleyi yazdım.. çalışma masamın üstüne ve içtiğim suya..sevgiler.. |
Cevap: Zero Limit çok teşekkür ederim.. |
Cevap: Zero Limit Merhabalar; Forum da bu kitabın e-kitap linki paylaşılmıştı fakat şimdi bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşabilirler mi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |