07-07-2010, 11:33 PM
|
#17 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 15
81 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Destek Olur musunuz? Hediye vermeyi severim, çarşıda pazarda gezerken gözüme birşey takılır aa bunu A arkadaşım sever, bak bu da B arkadaşımın tam tarzıymış der alırım, cicili bicili paketler yapar, veririm.. Hiç bir zaman doğumgünlerinde hediye almamışımdır, bir mesaj çekerim o da varya zorla yani bıdı bıdı yapmasınlar diye.. Yani ben böyle şeyleri sevmiyorum bir kalıba sokuluyormuşum, birşey yapmaya zorlanıyormuşum gibi gelir...Bugün anneler günü kapitalist amca der ki "olmaz annen darılır git ona hediye al, gönlünü al" yok yaaa...:P Doğumgünlerini bile unuturum(önem vermedğim için :)) ama zor zamanlarında onları yanlız bırakmamaya, elimdne geleni yapmaya çalışırım...
Arkadaşım grubu ne kadar zarif ve düşünceli bir hareket. Birgün depremde tüm ailesini kaybetmiş bir kızla tanıştıktan sonra ben de bu boyutuyla bakmaya başladım.. Bir yerde güle oynaya kutlayanlar varken başka yerlerde geceleri gizli gizli ağlayan insanlar var(mış)... :( Face grubunuza tam destek veriyorum...
__________________ Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir<br /><br />Bir Brezilya Atasözü |
| |