Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   geçmişteki kötü olayların canlanması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=835)

hayathan 29-10-2009 01:36 AM

Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569117)
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ama ben kimseye kin ve kızgınlık beslemem. zaten bende otomatik olarak bir süreden sonra bu duygular sönüyor.benim asıl sorunum aşkta hep kaybetmek.ve bu duygular karşısında kendimi ezik hissetmek...bu konuda öneriniz var mı?

kabul edilmeme, sevilmeme ve değersizlik korkularınızı çalışmanız kendinizi ve karşı cinste bu duyguları yaşadığınızı sandığınız kişleri affetmelisiniz.
Ben bana değerim
Ben herhalimle değerliyim
Ben beni çok seviyorum
Beni herkes çok seviyor
Ben herkes tarafından ço seviliyorum

cümlelerini sık sık tekrarlamanız sizi mutlu edecektir.
hep sevgide buluşmanız dileğiyle..

aytaçhoca 29-10-2009 01:45 AM

teşekkürler...

commonbabyss 06-11-2009 12:29 PM

bence affetmekten öte o aklına gelen hatıralarındaki arkadaşlarınla bir yerde tesadüf veya başka bir şekilde karşılaşıp kendince hesabını görmek daha mantıklı olabilir.bunun kavga olmasına gerek yok illa bu normal bir şekilde konuşmada olabilir.yüzyüze konuşmanın affetmekten daha yararlı olacağını düşünüyorum.çünkü haklı olduğum bir olayda affetmeyi sevmiyorm.

kezban aksel 21-01-2010 02:04 PM

Alıntı:

maharishi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2504)
benimki karamsar bir deneyim aktarması olacak ama iyi etkilerin de yavaş yavaş ortaya çıktığını görmek beni çok mutlu ediyor.

dediğim gibi bu mesajda son günlerde sıkça yaşadığım kötü, ama iyiye işaret olduğuna inandığım bir deneyimi paylaşacağım ve soracağım: size de benzeri şeyler oldu mu?

telkinleri 1 haftayı aşkın bir süredir dinliyorum. son zamanlarda geçmişte beni üzen olayları ve özelikle de insanları hatırlıyorum sürekli. mesela... 20 yıl önce lisede beni haksız yere disipline gönderen hocamı, 3 yıl önce ayrıldığım sevgilimin bana yaptıklarını, taa çocukluğumda yapılan bir haksızlığı ve o haksızlığı yapanı... yani geçmişteki kara defterler hiç yeri yokken birden aklıma geliyor. "bu da belki bir nevi beyinsel detoks..." diye yorum yaptım ben.

sizlere de böyle bir "geçmişle hesaplaşma" dönemi oldu mu? unutmaya çalıştığınız şeylerin tekrar kafanızda canlandığı anlar yaşadınız mı?.. çünkü merak ediyorum; acaba bu telkinlerin bir etkisi mi? yoksa bilinçaltının tetikleyen bana özel bir durum mu?

bununla birlikte, telkinleri dinlediğimden beri en büyük sorunumu çözmeye başladım: karamsarlık. bu beni inanılmaz mutlu ediyor.

sevgiler
hakan

Bende de aynı şeyler oluyor. telkinleri dinlemeye başlamadan önce aklıma hiç gelmeyen kötü anılarım canlanmaya başlıyor gözümde bu da beni mutsuz ediyor. mesela annemin babamın beni toplum içinde düşürdükleri kötü anlar aklımdan gitmiyor. kpss ye hazırlanıyorum derslerime konsantremi bozuyor acaba telkinlere biraz ara mı versem bilmiyorum şu sıralar güzel bir söze bir dost eline o kadar ihtiyacım var ki agl34

spestnaz 21-01-2010 02:13 PM

Herkesin elini tutacak birine ihtiyacı var actionsmile amaa arayınca gelmiyor. Zamana bırakmak, belki de en iyi çaredir. En azından ben öyle yapıyorum guitar iyiki varsın dostum, herşey gönlünce olsun t678

sidha55 21-01-2010 07:24 PM

mesajı okuduğumda evet şimdi tam aradığım yerdeyim dedim.çünkü yaşadığınız o deneyim çözülmelerle ilgili.

''Suçluluk duyguları mp3’ü sayesinde kendilerini çok çok iyi hissedenlerin yanı sıra bir süredir kendimi kötü hissediyorum diyenlerde olmuştur. Bunun nedeni geçmişte kalan üzerini örttüğünüz yada halının altına süpürdüğünüz duyguların temizlenmesidir.Bu kendini kötü hissetme hali geçicidir. ''

ben burdan şunu anlıyorum.bilinçaltına dokunduğun zaman sönmüş yanardağ patlayıveriyor.evet birikmiş stresler açığa çıkıyor .ateşin sıcaklığıyla terliyorsun am aasala yanmıyorsun.sabredebilirsen eğer yanardağ soğuduğunda o verimli topraklarda güzel şeyler yeşertebiliyorsun.sabredemezsen eğer.herşey olduğu yerde kalıyor...sanırım TM tekniğini uyguluyorsunuz. bilirsiniz...

ve bu telkinler çok ilginçtir benim stres çözülmeleri karşısında hissettiğim o öfkemi dindirdi.sorun hala çözülmedi ama benim artık saldırgan düşüncelerim kayboldu.umarım kendimi kandırmıyorumdur.ama yine de affetmiyorum....

J.G.D

kezban aksel 22-01-2010 08:43 PM

Arkadaşlar kpss ye hazırlandığım için telkinlere biraz ara vereceğim çünkü unutmak istediğim beni mutsuz eden anılarım yaşanmışlıklarım aklıma gelmeye başladı bu geçici bir durum biliyorum ama derslere konsantremi tamamen bozdu gözlerim kitapta aklım olumsuz anılarımda bu sınav benim için çok önemli önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım

spestnaz 22-01-2010 09:24 PM

hayatt senin. . Sınav önemli, diyorsan ve telkinler seni mutsuz ediyorsa ara vermende sakınca yoktur bence. . Sonuçta senin geleceğin sözkonusu.

kezban aksel 22-01-2010 11:03 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580881)
hayatt senin. . Sınav önemli, diyorsan ve telkinler seni mutsuz ediyorsa ara vermende sakınca yoktur bence. . Sonuçta senin geleceğin sözkonusu.

Sen gerçekten çok iyi bir dosttun. Mutlu, huzurlu günler inşallah hepimizin olur actionsmile

spestnaz 23-01-2010 01:28 PM

İnşallah. İnşallah actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 PM.