![]() |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması Alıntı:
kabul edilmeme, sevilmeme ve değersizlik korkularınızı çalışmanız kendinizi ve karşı cinste bu duyguları yaşadığınızı sandığınız kişleri affetmelisiniz. Ben bana değerim Ben herhalimle değerliyim Ben beni çok seviyorum Beni herkes çok seviyor Ben herkes tarafından ço seviliyorum cümlelerini sık sık tekrarlamanız sizi mutlu edecektir. hep sevgide buluşmanız dileğiyle.. |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması teşekkürler... |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması bence affetmekten öte o aklına gelen hatıralarındaki arkadaşlarınla bir yerde tesadüf veya başka bir şekilde karşılaşıp kendince hesabını görmek daha mantıklı olabilir.bunun kavga olmasına gerek yok illa bu normal bir şekilde konuşmada olabilir.yüzyüze konuşmanın affetmekten daha yararlı olacağını düşünüyorum.çünkü haklı olduğum bir olayda affetmeyi sevmiyorm. |
|
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması Herkesin elini tutacak birine ihtiyacı var actionsmile amaa arayınca gelmiyor. Zamana bırakmak, belki de en iyi çaredir. En azından ben öyle yapıyorum guitar iyiki varsın dostum, herşey gönlünce olsun t678 |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması mesajı okuduğumda evet şimdi tam aradığım yerdeyim dedim.çünkü yaşadığınız o deneyim çözülmelerle ilgili. ''Suçluluk duyguları mp3’ü sayesinde kendilerini çok çok iyi hissedenlerin yanı sıra bir süredir kendimi kötü hissediyorum diyenlerde olmuştur. Bunun nedeni geçmişte kalan üzerini örttüğünüz yada halının altına süpürdüğünüz duyguların temizlenmesidir.Bu kendini kötü hissetme hali geçicidir. '' ben burdan şunu anlıyorum.bilinçaltına dokunduğun zaman sönmüş yanardağ patlayıveriyor.evet birikmiş stresler açığa çıkıyor .ateşin sıcaklığıyla terliyorsun am aasala yanmıyorsun.sabredebilirsen eğer yanardağ soğuduğunda o verimli topraklarda güzel şeyler yeşertebiliyorsun.sabredemezsen eğer.herşey olduğu yerde kalıyor...sanırım TM tekniğini uyguluyorsunuz. bilirsiniz... ve bu telkinler çok ilginçtir benim stres çözülmeleri karşısında hissettiğim o öfkemi dindirdi.sorun hala çözülmedi ama benim artık saldırgan düşüncelerim kayboldu.umarım kendimi kandırmıyorumdur.ama yine de affetmiyorum.... J.G.D |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması Arkadaşlar kpss ye hazırlandığım için telkinlere biraz ara vereceğim çünkü unutmak istediğim beni mutsuz eden anılarım yaşanmışlıklarım aklıma gelmeye başladı bu geçici bir durum biliyorum ama derslere konsantremi tamamen bozdu gözlerim kitapta aklım olumsuz anılarımda bu sınav benim için çok önemli önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması hayatt senin. . Sınav önemli, diyorsan ve telkinler seni mutsuz ediyorsa ara vermende sakınca yoktur bence. . Sonuçta senin geleceğin sözkonusu. |
|
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması İnşallah. İnşallah actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 PM. |