![]() |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması ya hayatta en istediğim şey bu umarım başarabilirim kötü olayların bugünleri esir alması kadar feci ne vardır ki ? Olumlu düşünmek gerek güzel görmek gerekküçücük gözüken ama aslında başarılması çok büyük bir iş bu ... O halde affetme erdemini ilk olarak kendime aşılamam gerek. |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması 88a Merhaba arkadaşlar ben bu siteye üye olmadan bir süre önce kendi kendime kötülük ettiğimi ve hayatımdaki bir kişiyi ve onun yüzünden kendimi affetmeyerek sürekli aynı şeyleri yaşadığım farkettim ve kendi kendime dedim ki onu da onunla geçen yıllarımı da kendimi de affediyorum affettim Allaha bıraktım herşeyi ve sonra tesadüfen bu siteyi buldum ve üye oldum 2 gündür suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinliyorum onun da biraz etkisi olmaya başladı fakat öyle zor ki bazen bir an bir koku bir bakış yine hatırlatıyor inşallah telkinlerle tamamen gerçekten içten affedicem İyi ki böyle bir site var sonsuz teşekkürler........... |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması İçinde gereksiz yere dönüp duran bir çarkın kendinden neler alıp götürdüğünü fark edip gördüğün,görüpte anladığın anda karar vermeli hayatının ne yöne doğru nasıl akıcağına...Ya dur demeli ya devam etmeli yola...Sonuçsa ;her seçenekte mutlu etmeli seni...Dur dediysen ne ala; önünde uzun engebeli ama sonu huzura varan gizli bir patika...Devamsa kararın; çark dönüp durmaya,seni ve hayatı yormaya,çarkın her bir dişine günbegün ruhunu kaptırmaya gönüllü,uçsuz bucaksız bir kafilenin ortasında ite kaka u-mutsuz bir diyaradır yolculuk...Seç bakalım biletini,çık bakalım yola;zaman neleri alıcak neleri vericek sana...Tecrübe etmeye değer;çünkü hayat yaşamaya değer!Sevgilerimle hismiley |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması iyi geceler ben siteyi gec farkettim ama iyiki bulmusum müzikler cok hosuma gidiyor 4. günümdeyim bendede gerginlik olustu bugün biraz panik oldum ama yazılanları okuyunca rahatladım smiliyface |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması Alıntı:
çoğu insan geçmişte yaşadığı kötü anları bilinç altına iter onları hatırlamak bile istemez ancak bazı durumlarda mesela hastalıklar,birinin ölümü,çeşitli travmalar sonucu o olaylar tekrar ortaya çıkar ve bu durum insanın canını sıkar ama bu duyguların sizi üzmesi sonucu telkinleri bırakmayın o olaylar artık can çakişiyor dayanın biraz dahasizde yaşamınızdaki ışığı görüceksiniz sevgilerimle |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması Geçen gün bir türlü kendimi iyi hissedemiyordum çok uykulu bir halde çalıştım ve gün içinde sık sık bu ruh halinden kurtulmaya çalışırken birdenbire eskilere gidiyordum, unuttum sandığım şeylere, çocukluğuma,yaşadığım çok eski şeylere ilginçti benim için 4897 geçmişte yolculuk gibi birşey hani düşünsen bile hatırlayamayacağın anılara bu uykumda da çok oluyor rüyalarımda hatırlamadığım olayları bile detayıyla görür yaşarım ,sanırım zamanında bilinçaltım iyi kaydetmiş bunları |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması ve affetmek... Alıntı:
''Affetmek kolay değildir. Fakat özgürleşmek için gereklidir. Çoğu insan affetmenin nefret ettiği kişiyi suçsuz ya da haklı bulduğu anlamına geleceğini sanır. Oysa affetmek, geçmişteki anıların boyunduruğundan kurtulmak, yaşamımızı kontrol altında tutmasına son vermek demektir. Affetmek, o kişiyi sevmek değil. Affetmek, o kişiyle konuşmak zorunda olmak değil. Affetmek, o kişiyle ilişkiyi sürdürmek değil. Affetmek, o kişinin beklentileri doğrultusunda davranmak değil. Affetmek, o kişiyi kucaklamak değil. Affetmek, o kişiyi suçsuz bulmak değil. Affetmek, o kişiyi haklı bulmak değil. Affetmek, o kişinin verdiği zararları telafi etmek için çaba göstermemek değil. Affetmek kırgınlığın, küskünlüğün, nefretin hapishanesinden özgürlüğe kavuşmaktır. Affetmek artık acıyı hissetmemektir. Yapılanları zihinsel olarak unutmak zaten mümkün değildir. “Duygusal unutma” affetmenin diğer adıdır. Evet Affetmek = Duygusal unutma olmalı.. Affetmek eşit değildir o kişiyi suçsuz bulmak veya yaşadıklarımızı hazmetmek.. İşte benim bunları okumaya ihtiyacım vardı. 25889 25889 25889 |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması bazı hastalıklarda bu durum tekrar orataya çıkar. başım ağrıdığında kendimi çok huzursuz hissederim ve geçmiş tartışmalar filan aklıma gelir evet bunu keşfetmiştim ama sebebi nedir? dusun |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması benimde 2 gündür fark ettiğim şeylerden en belirgin olanı annemin,babamın,kardeşimin yüzüne baktığımda onlarla yaşadığımız(onların aile içinde yarattığı) sorunların aklıma gelmesi şaşkın umarım geçicidir yoksa yok yere patlıcam onlara ks3 b456 |
Ynt: geçmişteki kötü olayların canlanması Supersiniz ya, alk78 su anda kulagimda kulaklik bir yandan telkin dinleyip bir yandan da forumu okuyordum (bu arada bilmiyorum sakincasi var mi) her neyseeeeeeee bu konu hosuma gitti ve ilk defa icimden gelerek dolu dolu cvp yazmak istedim. Bundan sonra burdayim cekeceginiz var valla ehueheu.. Sevgiler millet, kotu egoya takilmadiginiz gunler dilerim. lafa bak bee art56art56 cok iyi laf yaparim bu arada.. hehe neyse ben kiriyom galiba napalim kirmamiz telkinden olsun dememis eskiler ben diyorum.. smileydance Byee... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 AM. |