![]() |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması Merhaba, ben dün ilk defa telkinlerden ego ve suçluluk olanını dinledim gündüz boyunca...Bu arada telkinleri dinlerken; genelde başımda farklılıklar hissettim. Başımın üst kısmında bir baskı, ağırlık hissi gibi. baş ağrısı oldu diyemem tam olarak ama hafifi bir ağırlık oluştu sanki. Sanki beynimin en üst kısmı hafif ısınıyor hissi gibi bişey... Bir ara da gözlerimde biraz yanma hissi oldu... Bir arada geçmişi hatırlayıp ağlamaya başladımağla2... Sonra 23.30 çok uykum vardı. Telkini kapatıp hemen uyumaya çalıştım. Ancak ne mümkün... Her zaman kısa sürede uykuya dalarken, bu sefer eskisine göre çok uzun bir süre uyuyamadım. Hep eskiden beni üzen kişiler aklıma geldi. Biraz üzüntülü bir hale büründüm.agl34 Sonra gece çok sık uyandım, her uyanışımda huzursuz tedirgindim sanki, rahat değildimtuh788sad456. Ve hep telkin dinlediğim ve etkisinin ne olacağı merakı ile uyumaya çalıştım yeniden... Yani bölük pörçük bir uyku uyudum sanırım. Ve sabah işe biraz geç kaldım tabi ki:)4897 |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması merhaba öncelikle geçici bu durumlar daha iyi günler için basamaklar bunlar güzel günler sizi bekliyor |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması bende affetme işinin mükemmel bir şey olduğunu deneyimledim zamanında...aniden gelmişti içime bu siteye üye olmadan önce ve inanılmaz rahatlamıştım...sonra nasıl oldu bilmiyorum bu etkiyi kaybettim günden güne yine aklıma aynı olaylar hücum etti düşündükçe affetme fikri bir salaklık gibi geldi ama nefret etsemde bazı kişilerden sonuç değişmiyor bunu bilmeme rağmen hiç bir şey yapamıyorum :( bu bağışlama işini nasıl yapıcam bir türlü yapamıyorum..üstüne gittikçe iyice bunalıma girdim eski anılar adete hücum eder oldu..:( bu tarz şeyleri adım adım takip ettiğimde daha iyi sonuçlar veriyor.. affetme işini çözen varsa ayrıntısıyla yazabilir mi süreci rica etsem |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması Bu sıralar benim de başımda kazık atan sevgili/dost hayaletleri ...ne oluyor diyorum belkide hiç bırakmayacaksınız peşimi sizlerle yaşamayı öğrenmeliyim diyorum bazen de bunlar dalgalanma diyorum.Ama şu varki eskisi kadar incitmiyor o yüzler ruhumu ama ne varki unutturmuyor da yapılanı elimden bir kaza çıkacak gibi oluyor bazense onlarla aynı safta bulunmamalıyım diyorum. |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması sitede konuyla ilgili çok güzel paylaşımlar var.hoopopono (yazım yanlış olabilir:) ) diye bir yöntemden bahsedililiyor.gerçekten etkili. |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması 1 haftadır kendine güven telkini dinliyorum ve eski anılar canlanıyor ...ve aklıma önce şu geldi..seni affediyorum ve serbest bırakıyorum..inanın adeta bilinçlaltım temizleniyor.bir gördüğüm anıyı bir daha görmüyorum..çünkü an'ında seni affediyorum , özgür bırakıyorum , yolun açık olsun diyorum.... özellikle bana acı veren olaylar , kişiler her an zihnimde.. rüyamda , çalışırken , yürürken , kitap okurken dizi dizi geliyorlar.. en güzeli akışına bırakmak ve affetmek ! |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması arkadaşlar, kulağımızın duymayıp da beynimizin algıladığı uzaktan gelen sesler de bilinç altımıza etki ediyor mu acaba? |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması bir de arkadaşlar ben yaklaşık 20 gündür geceleri suçluluk ile ego güçlendirici dinledim. ama bariz bir değişiklik yaşamadım.sadece doğa versiyonlarını dinlediğim için olabilir mi acaba? |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması İyi geceler affetme ile ilgili aşağıdaki yazı umarım işinize yarar. EFT ile ve hooponopono yöntemleride öfke ve affedememe ile ilgili negtif enerjilerinizi köreltmenizi kolaylaştırır. İç yolculuğunuzun güzel geçmesi dileğiyle... AFFETME MEDİTASYONU KENDİNİ AFFETME Gözleriniz kapalı kendi görüntünüzü gözünüzün önüne getirin. Ona bakarak yüksek sesle aşağıdaki cümleleri tekrarlayın. Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum. Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım. Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum. Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor. Ben kendimi onaylıyorum. Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Yaşadığım her şey benim kendi seçimim. Verdiğim her karar benim kendi seçimim. Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum. Ben kendimi onaylıyorum. Ben kendimi affediyorum. Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum. Hayatı seviyorum. Yaşamayı seviyorum. Kalbinizden çıkaracağınız pembe sevgi ışığını kendi kalbinize yollayın. Işıklar gittikçe yüzünüzdeki değişimleri takip edebilirsiniz. BAŞKASINI AFFETME Gözlerinizi kapatıp affetmeye karar verdiğiniz ve affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü gözünüzün önüne getirin. Ona bakarak yüksek sesle aşağıdaki cümleleri tekrarlayın. Ben seni affetmeye niyet ettim. Ben seni şu anda affetmeyi kabul ediyorum. Seninle yaşadığım her şeyin benim yüce hayrıma olduğunu kabul ediyorum. Bu dünyada oyun arkadaşım olduğunu kabul ediyorum. Senin varlığına şükrediyorum. Bu yolda sevgiyle seni serbest bırakıyorum. Seni affediyorum. Kendimi affediyorum. Kalbinizden çıkartacağınız pembe ışığı o kişinin kalbine yollayın ve o kişinin yüzünde oluşacak değişimleri gözlemleyin. Bu meditasyon değişim dönüşüm meditasyonudur. Affetmeye niyet ettiğimiz kişiyi tamamen affedene kadar her gün devam edilmelidir. BİR OLAY ANINDA Bir olay esnasında; "Yaşadığım bu olayı tam olduğu hali ile kabul ediyorum. Yaşadığım her şeyin benim en yüce hayrıma olduğuna inanıyorum. Şu an kabuldeyim" (Derin bir nefes alıp, yukarıdaki cümleleri tekrarlayarak kabule geçip, o anki olayı sevgiyle geçmesini sağlayabilirsiniz. Hemen arkasından hangi korkunuzdan dolayı bunu yaşadığınızı bulup, o korkuya ait enerjinizi sevgiye dönüştürebilirsinz.) |
Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.ama ben kimseye kin ve kızgınlık beslemem. zaten bende otomatik olarak bir süreden sonra bu duygular sönüyor.benim asıl sorunum aşkta hep kaybetmek.ve bu duygular karşısında kendimi ezik hissetmek...bu konuda öneriniz var mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 AM. |