![]() |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
|
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği tamam anladmm.tekrar teşekkürler :)): |
Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği gerçekten çok güzelllllllllll k8908 96 |
teerkkkkurlerrrr |
mp3 leri goremıyorum nerde |
Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1 Aşağıdaki linkten istediğiniz telkini yükleyebilirsiniz.. Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Vakit buldukça rehber bölümünü incelemenizi tavsiye ederiz.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler..actionsmile |
bu telkini neden muzikle ve hiç duyulmayacak bi şekilde sundunuz, telkini bize direk okusaydınız ve bu konuşmayı indirseydik daha iyi olmazmıydı yoksa muzikle daha mı etkili oluyor saolun...... |
merhabalar o zaman dinlemiş olduklarınız subliminal telkin olmazdı.. bu tavuktan kuş ya da kuş tan tavuk yapmaya benziyor.. y789 önermiş olduğunuz seçenekler internette ya da kişilerin özel çalışmaları olarak çeşitli marketlerde kişisel gelişim cd leri olarak satılmaktadır.. bu çalışmalar bilinçli zihin tarafından da duyulduğu için başarı oranı kişinin değişimi istemesiyle ve yaptığı uygulamalarla doğru orantılıdır.. oysa subliminal telkinde kişi uyurken spor yaparken film seyrederken bile telkinleri dinleyebilmektedir.. aradaki ayrımı daha iyi kavrayabilmek için bilinç ve bilinçaltı üzerine daha detaylı yazılarımızı okuyabilirsiniz.. sevgiler.. actionsmile |
bu telkınler acılmıyor ve bunlar sozlumu acaba |
cevap veren yokmuuuu |
Merhaba Petek123. Telkinleri açmak için indirmek istediğiniz telkinin üzerine sağ tıklayarak hedefi farklı kaydet demeniz yeterli olacaktır.Kaydetmek istediğiniz yeri seçtiğinizde tüm telkinleri indirebilirsiniz. Her telkinin ayrı versiyonları var.Örneğin sanat müziğini indirdiğinizde sadece müzik olarak sanat müziğini dinlersiniz.Telkinler sesli olarak duyulmuyor,subliminal olarak kayıtları yapılmakta. |
anı telkınler sadece muzuk ıcerıklımı tesekkurler |
ben bu siteden bişey anlamadım cd falan yok nasıl dinliycem biri bişey söylesin anlamıyorum burdan indirin diyor ama tıklıyorum hiç bişey açılmıyor oyun mu oynuyorsunuz bizimle |
mrb kuzenimin "müzik aromalı telkin" telkiniyle üye oldum.tamam ücretsiz kısmı daha ilgi çekiciydi kabul. (işsiz öğrenci kişisi) arka fonda hafif müzik flüttür (h)arptır hede eşliğinde sizin telkinli konuşmalarınızla aranılan huzuru (a-me-no) bulacağız sanıyodum.yanılıyomuşum.sadece müzikleri iştahla download ediyorum ve son olarak sular seller eşliğinde yazınızı okuyorum. rahatlama var.ancak olacakları tahmin ettiğim için mi bu rahatlama diye düşünüyorum.bu ince huzur kokusu nerelerden geliyor hakikaten ilginç ve tebrik edilesi türden. anlayamadığım birşey var;bütün müzikleri dinledikten sonra en son modüldeki yazınızı mı okuyoruz? |
Merhaba underhill; Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Modüldeki yazı derken telkin içeriğinden bahsediyorsunuz sanırım.. Doğru anladıysam, telkin içeriğini illa da okumaya gerek yoktur. Bilgi amaçlı sunulmuştur. Sevgiler..actionsmile |
arkadaşlar ben de indirdim bu mp3 ama sadece akarsu sesi var hiç konuşma telkin yok içinde :S |
ya pardon telkinlerin subliminal olarak verildiğini şimdi okudum .. |
aslında bizde olmayan öz güven bu telkini 15 gün dinledikten sonra herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorum suçluluk ve egodan sonra yanına ilk ekleyeceğim telkin kendine güven |
bumudur budur :) |
bende ego suçluluktan sonra kendine güven ve başkalarını önemsememeyi eklicemsmil56 |
kendine güven telkini kaç gün sonra etkisini gösteriyor 10 gündür dinliyorum pek fark yok gibi dinlemeye devam ediyorum |
30 yaşına nerdeyse geldim.üniversite mezunuyum.hayatı hep keşkelere yaşadım.oldukça utangaç büyüdüm.ve bildim bileli psikoljik sorunlarla uğraştım.insanların yanında rahat olamadım.bir topluluk karşısında kesinlikle konuşamam.kendimi ifade edemedim.sevdiğim kız benden ayrıldı.beni pasiflikle suçladı.işte başarısız oldum.şuanda işsizim.kendime güvenim yok.kendimi suçladım durdum.duygusal olarak çökmüş durumdayım.ölmek bile aklımdan geçti.o kadar ki kendimi ümitsiz hissettim hayata karşı.hep tutunmaya çalıştım.bilmiyorum ama ben bu değilim.bu siteyi keşfettim umarım yararı olur. |
merhaba kumsal1980 hoşgeldin yanımıza.. şanslısın çünkü neden bu durumda olduğunu sorgulamaya başlamışsın.. durumun farkına varmak ve çözüm arayışına girmek, atılan en büyük adımdır.. o kadar çok mutsuz ama amaçsız insan var ki.. mutsuzluğu kanıksamışlar, hayatlarının bir parçası yapmışlar.. bizler burada mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltıyor, problemlerimize de hep birlikte çözüm arıyoruz.. yanımızda olduğuna göre artık yalnız değilsin.. suçluluk ve ego telkinlerini dinleyerek başlayabilirsin.. bilinçaltı çalışmalarını yapmaya başlayabilirsin.. tüm bunlar düşünce yapını, bakış açını değiştireceği için, hayatın da gözle görülür şekilde değişecek.. sevgiler actionsmile |
Çok teşekkür ederim.bende farkındayım bazı şeylerin.insanların çoğu yaşamak için yaşıyor.bir amaçları yok.ben boş bir insan olmadığıma inanıyorum.inşallah herşey çok güzel olacak...çok sağolun. |
şimdi ego güçlendirici ve şuçluluk telkinlerini iki hafta dinledikten sonra bırakıp diğer telkinlere geçiyoruz sanırsam.yani eksiklik duyduğumuz başka telkinlere.onlarıda iki hafta mı dinliyoruz.şimdiden teşekkürler |
hayır kumsal1980 bırakmıyoruz. suçluluk telkinini arada bir çıkartıp tekrar koyabiliriz ama egoyu çıkartmadan diğer telkinlerden ilave ediyoruz. sevgiler actionsmile |
slm aslında çok güzel bi çalışma yapmaya çalışmışsınız ama linkler kullanımda değil mp3 indiremedim. bana yardımcı olursanız sevinirim çabalarınız için teşekkürler |
Linkler çalişiyor.Şu an içinde bulunduğunuz konu sadece içerik olan konu.Linklerin olduğu konulara tiklatyiniz.Ben biraz önce tıkladım ve dosya indi... |
yeni üye oldum. bir sorum olucak bu telkinler sadece müzikler mi sözler yok mu pekii ? |
Merhabalar lost_jack; Hoşgeldiniz öncelikle. Telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için duyulmuyor..Sadece bilinçaltımız tarafından algılanıyor.. Daha fazla bilgi için ilgili konu başlıklarını inceleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler.. |
teşekkür ederim yeni bir hayat. çok fazla dinleyemiyorum telinleri ama hergünm mutlaka dinliyorum. bir sorum daha var telkinleri hiç duymasamda faydasını görebilicekmiyim? |
hosgeldın lost jack. yenı bır hayatın da dedıgı gıbı telkınler sublımınal teknıkle hazırlanmıs.yanı sen sadece muzık duydugunu sanıyosun ama cok dusuk frekanslarda telkınler verılıyor.sen o telkınlerı duymadıgını dusunsen de bılıncaltın bunları kaydedıyor ve ben ve hayatım degıstı aılesının butun uyelerınde oldugu gıbı bir muddet sonra butun olumsuz duygu ve dusuncelerındne sıyrılıp yenıden dogmus gıbı hafif ve mutlu bır sekılde hayata merhaba dıyosun :) Yeni hayatının sana mutluluk getirmesi dileklerimle....tekrar hosgeldın aramıza...:) |
mrb ben yeni üye oldum.Ancak telkinleri yaklaşık 3 aydır dinliyorum ve kendimde o kadar çok değişiklik olduki,öncelikle kendime artık olumsuz cümleler söylemiyorum.daha doğrusu söyleyemiyorum.kendimi herşeyi başarabilecek kapasitede hissediyorum.önceden gelecekten umutsuzdum ama şimdi kendimi geliştirme istediği hissediyorum ve her geçen gün bu hislerim artarak devam ediyor.ders çalışırken, kitap okurken kendimi daha çok konsantre edebiliyorum.yani yaptığım işe kendimi veriyorum vede bundan zevk alıyorum.Atakan abi sana sonsuz teşekkürler ediyorum ve sana çok saygı duyuyorum sadece kendini düşünen biri olmadığın ve herkesin yararlanması için nete koyduğun bu telkinler içinn çokk teşekkürrrr ediyorummm:) |
Alıntı:
Ben teşekkür ediyorum güzel geri bildiriminiz için....956k |
TEBRİK EDİYORUM VE TEŞEKKÜR EDERİYORUM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL, ÇOK MUTLU OLDUM |
arkadaşlar ben galiba aşık oldum feci derecede bilmiyorum sonra azalır mı ama aşık olduğum kişiye duygularımı en güzel vucüt diliyle ve kelimelerle nasıl ifade edebilirim yardım edin lütfen telkinlerimin sekizinci günü 2 gündür suçluluk ve ego harici kendine güveni de dinliyorum acaba bunları dinledikce kendimi daha güzel anlatbilir miyim çok seviyorum gerçekten o kişiyi başka hangi telkinleri dinleyeyim sizce.teşekkürler... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği şüphesiz telkinlerin çok farklı yararlarını hepimiz biliyoruz bu telkinler sayesinde fark ettiğim diğer yararı ise kesinlikle dikkati konsantrasyonu en üst seviyeye çekiyor insanlar birşeyler anlatırken eskiden yüzlerine aval aval bakar hiçbirşey anlamazdım sizlerin sayesinde böyle bir sorunum kalmadı sizleri seviyoruzalk78 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği teşekkürler... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği mrb. Atakan bey ben sosyal fobi utangançlık topluluk önünde konuşama konuşurken bazen kekeleme sürekli bir huzursuzluk gibi sorunlarla srunlarımla İstanbuldaki seminere katılmıştım.20 gündür kendine güven susluluk duygusu ve daha sonra sosyallik ve toplum önünde konuşma mp3 lerini dinliyorum.28 gün oldu kısmi bir rahatlama oldu.başka hangi mp3 leri dinlememi önerirsiniz ne kadra süreyle dinlemeye devam edeyim.teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:13 AM. |