![]() |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği kendimi karamsar ve içe dönük hissettiğim bu günde sitenizi googleden tesadüfen buldum faydalı olacağına inanıyorum emeği geçenlere teşekkürler.. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Alıntı:
bozuk dediğiniz linki bu başlıkta aradıysanız eğer, şu anki konu başlığında sadece telkin içeriği var herhangi bir link yok 12389 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği link çalışmıyor ilgilenirseniz sevinirim |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği sevgili arkadaşlar... linkler bozuk diyorsunuz ama bulunduğunuz bölüm ilgili telkinin içerik bölümü... üstelik yeni kontrol etmiştim linkler aktif durumda...dusun2 |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği herkese selamlar.....dinliyecem bakalım ne olacak.... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Bir şeyde zahmet ve meşakkat,alamet-i makbuliyettir... |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ilk dinleyişimden itibaren içimi huzur kapladı çok teşekkürler |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği yardim download edemiyoruz |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği actionsmile Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma |
Yok eğer öyle değilse buna rağmen etki görmüyorsanız etki gördüğünüz halde fark etmiyor olabilirsiniz. Beklentiniz çok yüksek olabilir.Bunları bir değerlendirin.Kaldı ki hiç etki görmeden 1 yıl dinlemeye devam eden de pek yoktur.Hiç mi etki görmediniz. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği mp3 playerle dinliyorum sesde sorun yok çok kulak versem duyuluyo sesler valla hiç değişiklik yok niye bende böle oluo :S |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Eğer mp3 playerinizin da gürültüyü kesme ayari varsa o sesleri kesiyor olabilir.Çok kaliteli bir mp3 mü kullaniyorsunuz? Öyle ise daha basit ve ucuz bir şey alın.Ses seviyesini biraz yükseltin. Ayrıca dosyalari eksik indirmis olabilirsiniz tekrar indirip karsilastiriniz. Eğer 3-5 dakikada biten dosyalar ise muhtemelen eksik inmistir. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s |
Belki de sizde etki etmiyor da olabilir.Dinlediğiniz müzik çeşidini değiştirin sesi biraz açın öyle deneyiniz... Birde ara vermeyin en az bir 10 gün düzenli dinleyiniz. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S |
Belki içsel düşünceleriniz çok olumsuz ve bu aşırı direnç oluşturuyordur.. İlk hafta suçluluk ve ego dinleyerek tekrar bir başlayınız.. Yoğun bir şekilde dinleyiniz. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği herşey için çok teşekkürler öyle yapcam artık inşallah buraya güzel mesajları yazcam |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ben müzik sesinden başka ses duymuyorum olması gereken bu mu yoksa sorun mu var |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği arkadaşlar ben bu cd lerin hiçbirini indiremedim sorun mu var acaba ? |
|
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği atakan bey ben telefondan kulaklıkladinliyorum gayette güzel duyuluyo arada bağırmalarınızı da duyuyorum su seside çok güzel net duyuluyo ve etkisinide kesinlikle görüyorum.telefonda dinlemenin ne gibi problemi var ki? anlamadım. |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Ben de şimdiye kadar telefonla dinledim sesler duyuluyor arada da ve etkisini de görüyorum bir problem yaratır mı telefon?Teşekkürler şimdiden. |
Alıntı:
|
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Bu telkinler gerçekten işe yarıyor. Rahat olun ve sabr edin. Ben son günlerde kendine güven telkininin tüm müzik türlerini indirip dinliyorum. Değişimi kendim çoktan fark etmiştim, artık çevremdeki insanlar da değişimi fark ediyor ve bana fark ettiriyorlar. Nasıl mı? Ben kendim değiştiğim için çevremdeki insanların bana karşı olan tavırları da değişti. Tabii ki, iyiye doğru. Örnek mi vereyim. O kadar çok ki. Bazılarını daha önce yazdım. Yazmadıklarımdan bir örnek---daha önce akraba düğünlerinde pısırık oturan ve kendini zor dışarı atan ben, dün gittiğim düğünde çok rahattım. İnsanlarla rahat rahat konuştum, şakalaştım. E tabii ki de dans ettim. Yani arkadaşlar bu telkinler gerçekten işe yarıyor. --- Azerbaycanlı Elgün |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği etki ettiğimden şüphemiz yokda kulaklık olayına kafam takıldı,sesi neden kısmamız gerekiyo onu anlamadım.müzik arttıkça doğru orantılı olarak konuşmalarında sesi yükselmeyeck mi?ondanda başka ben telefonumda kulaklıkla dinlerken hep son ses dinledim ve konuşmalarıda duydum ve çokta güzel etki etti.benim telefonumda mı sorun var acaba ? ve neden alçak sesle dinlememiz gerekiyo? |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği hiçbir şekilde müzik çıkmadı yüklenecek yeri vermedi merak etmiştim üzüldüm teşekkürler |
Şu an Kendine Güven Telkini İçeriği sayfasındasınız..Yani burada sadece metin vardır..Telkinleri, istediğiniz versiyonun konusuna girerek ilk mesajdaki linklerden indirebilirsiniz..actionsmile |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği 1saate yakın sıtede dolaşıyorum hıçbışe dınleyemedım ayyyyyyy sınır krızı geçiriyorumyaaaaaa of |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ya birader bu mp3 leri nasıl yükleyecem bana tane tane anlatırmısın |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Bu telkinleri mp3 çalarkenmi okuyacağız.!! Yada bir etkisi kalırmı? |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği Arkadaşlar merhaba! Ben Kendine Güven ile ilgili telkinlerden hiçbirini indiremiyorum. Çünkü indirmek için hiçbir link bulunmamaktadır. Acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği evt bende çıldıracammmmmmm..nerde bu linklerrr...2 saatten fazladır başındayımm hani ney müzikleriiiii..:( |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği ben mp3 nerden nasıl indiricem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği nerden indircm bulamadm ben hala |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği arkadaşlar ben dinliyemiyorum |
Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği mp3 harika da ne kadar dinlemeliyim? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:13 AM. |