Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kendine Güven Telkini İçeriği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628)

2009 20-05-2009 07:22 PM

Cevap: Kendine Güven Telkini İçeriği

kendimi karamsar ve içe dönük hissettiğim bu günde sitenizi googleden tesadüfen buldum faydalı olacağına inanıyorum emeği geçenlere teşekkürler..

mert706 21-07-2009 08:23 AM

linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba

sanemce 21-07-2009 10:18 AM

Alıntı:

mert706 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471877)
linklerin hepsi bozuk bu sitede bozuk olmayan link varmı acaba

hangi linklerin bozuk olduğunu bildirirseniz yardımcı oluruz sevgili mert706

bozuk dediğiniz linki bu başlıkta aradıysanız eğer, şu anki konu başlığında sadece telkin içeriği var herhangi bir link yok 12389

ss_sniper 08-08-2009 10:29 PM

link çalışmıyor ilgilenirseniz sevinirim

suzzy 08-08-2009 10:48 PM

sevgili arkadaşlar...

linkler bozuk diyorsunuz ama bulunduğunuz bölüm ilgili telkinin içerik bölümü...

üstelik yeni kontrol etmiştim linkler aktif durumda...dusun2

hayatımdğşt 16-09-2009 01:11 AM

herkese selamlar.....dinliyecem bakalım ne olacak....

hayatımdğşt 16-09-2009 01:12 AM

Bir şeyde zahmet ve meşakkat,alamet-i makbuliyettir...

sanatsever 22-09-2009 01:48 AM

ilk dinleyişimden itibaren içimi huzur kapladı
çok teşekkürler

winter400 22-09-2009 05:53 PM

yardim download edemiyoruz

commonbabyss 27-09-2009 01:42 AM

atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca

hayatimdegisti 27-09-2009 02:36 AM

actionsmile
Alıntı:

commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492126)
atakan bey bende de arkadaşların söylediği süper değişiklikler oldu.gerçekten bende ilk başlarda fazla inanmıyordum ve sesleri duymadan korka korka dinliyordum,ama 2. günümde sesler gelmeye başladı,dik yürümeye başladım falan filan... size çok teşekkür ediyorm kısaca

actionsmile Biz teşekkür ederiz....alk78

zeus13 27-09-2009 10:43 PM

atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma

hayatimdegisti 27-09-2009 10:50 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492257)
atakan bey ben nerden baksanız 1 yıldır dinliyorum ama ara sıra bazen 3 hafta sıklıkla dinlediğimde olmuştur ama hiç etkisini göremedin :S çok üzülüyorum bu duruma

Dinlediğiniz cep telefonu mu.Eğer öyle ise sesleri kesiyor olabilir.
Yok eğer öyle değilse buna rağmen etki görmüyorsanız etki gördüğünüz halde fark etmiyor olabilirsiniz.

Beklentiniz çok yüksek olabilir.Bunları bir değerlendirin.Kaldı ki hiç etki görmeden 1 yıl dinlemeye devam eden de pek yoktur.Hiç mi etki görmediniz.

zeus13 27-09-2009 11:16 PM

mp3 playerle dinliyorum sesde sorun yok çok kulak versem duyuluyo sesler valla hiç değişiklik yok niye bende böle oluo :S

hayatimdegisti 27-09-2009 11:18 PM

Eğer mp3 playerinizin da gürültüyü kesme ayari varsa o sesleri kesiyor olabilir.Çok kaliteli bir mp3 mü kullaniyorsunuz?
Öyle ise daha basit ve ucuz bir şey alın.Ses seviyesini biraz yükseltin.
Ayrıca dosyalari eksik indirmis olabilirsiniz tekrar indirip karsilastiriniz.
Eğer 3-5 dakikada biten dosyalar ise muhtemelen eksik inmistir.

zeus13 27-09-2009 11:36 PM

atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s

hayatimdegisti 27-09-2009 11:38 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492273)
atakan bey 3-5 dakkada bi oyun iner yaa maksimum 1 dakka sürüo hem tam indirdiğime eminim sizce telkine yatkınlıkmı yok benim bünyenin yada ne öneririsiniz etki görebilmek için acil etkilerine ihtiyacım var :s

İndirme süresini kast etmedim telkinlerin süresini..
Belki de sizde etki etmiyor da olabilir.Dinlediğiniz müzik çeşidini değiştirin sesi biraz açın öyle deneyiniz...
Birde ara vermeyin en az bir 10 gün düzenli dinleyiniz.

zeus13 27-09-2009 11:43 PM

atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S

hayatimdegisti 27-09-2009 11:45 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 492276)
atakan bey müzik değiştirince etkide fark ediomu ?ben hepsinin içeriği aynı deilmi ama dediğinizi bi yapacam niye bende böle şeyler oluoda başkasında böle olmuyo alın bi olumsuzluk daha her şeym,i ters gider böyle :S

Hepsinin içeriği ayndır.Ancak aynı müziği dinlediyseniz ve etki yoksa bir değişiklik yapmakta fayda var.Özellikle gündüz karisik müzik dinleyiniz.Yani bir çok versiyonu...
Belki içsel düşünceleriniz çok olumsuz ve bu aşırı direnç oluşturuyordur..
İlk hafta suçluluk ve ego dinleyerek tekrar bir başlayınız..
Yoğun bir şekilde dinleyiniz.

zeus13 27-09-2009 11:56 PM

herşey için çok teşekkürler öyle yapcam artık inşallah buraya güzel mesajları yazcam

armenak 05-10-2009 08:22 PM

ben müzik sesinden başka ses duymuyorum olması gereken bu mu yoksa sorun mu var

dregsone 06-10-2009 01:53 PM

arkadaşlar ben bu cd lerin hiçbirini indiremedim sorun mu var acaba ?

gülpor 06-10-2009 02:18 PM

Alıntı:

armenak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495725)
ben müzik sesinden başka ses duymuyorum olması gereken bu mu yoksa sorun mu var

Armenak slm,müzik sesinden başka bişey duymaman normal..çünkü müziklerin içinde senin duymadığın,fakat bilinçaltının duyduğu gizlenmiş telkinler var...yapman gereken kendine uygun olan telkinleri indirip dinlemen...tavsiye edilen , ego güven ve suçluluk telkinini bir hafta dinlemen ...daha sonra listeye yeni telkinler eklemen ihtiyacına göre kardeşş...

gülpor 06-10-2009 02:25 PM

Alıntı:

dregsone Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501352)
arkadaşlar ben bu cd lerin hiçbirini indiremedim sorun mu var acaba ?

dregsone slm ,yardımı olurmu bilemem ama aşağıdakine tıklaakahvesmileyhttp://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html

commonbabyss 09-10-2009 07:49 PM

atakan bey ben telefondan kulaklıkladinliyorum gayette güzel duyuluyo arada bağırmalarınızı da duyuyorum su seside çok güzel net duyuluyo ve etkisinide kesinlikle görüyorum.telefonda dinlemenin ne gibi problemi var ki? anlamadım.

ebru_li 10-10-2009 10:23 AM

Ben de şimdiye kadar telefonla dinledim sesler duyuluyor arada da ve etkisini de görüyorum bir problem yaratır mı telefon?Teşekkürler şimdiden.

yeni bir hayat 10-10-2009 02:50 PM

Alıntı:

commonbabyss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528439)
atakan bey ben telefondan kulaklıkladinliyorum gayette güzel duyuluyo arada bağırmalarınızı da duyuyorum su seside çok güzel net duyuluyo ve etkisinide kesinlikle görüyorum.telefonda dinlemenin ne gibi problemi var ki? anlamadım.

Alıntı:

ebru_li Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528487)
Ben de şimdiye kadar telefonla dinledim sesler duyuluyor arada da ve etkisini de görüyorum bir problem yaratır mı telefon?Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar,telkinleri telefonda kulaklıkla dinlemeniz de sonuç almanızda etkilidir..Kısık sesle olmak koşuluyla tabii,aksi halde duyma problemi yaşanabilir.Fakat uzun süre kulaklık kullanmak,sağlığınız açısından pek tavsiye edilmektedir..Kulaklık,bakteriyel oluşumu hızlandırıyor.

ELPARANOID 12-10-2009 12:34 AM

Bu telkinler gerçekten işe yarıyor. Rahat olun ve sabr edin. Ben son günlerde kendine güven telkininin tüm müzik türlerini indirip dinliyorum. Değişimi kendim çoktan fark etmiştim, artık çevremdeki insanlar da değişimi fark ediyor ve bana fark ettiriyorlar. Nasıl mı? Ben kendim değiştiğim için çevremdeki insanların bana karşı olan tavırları da değişti. Tabii ki, iyiye doğru. Örnek mi vereyim. O kadar çok ki. Bazılarını daha önce yazdım. Yazmadıklarımdan bir örnek---daha önce akraba düğünlerinde pısırık oturan ve kendini zor dışarı atan ben, dün gittiğim düğünde çok rahattım. İnsanlarla rahat rahat konuştum, şakalaştım. E tabii ki de dans ettim. Yani arkadaşlar bu telkinler gerçekten işe yarıyor. --- Azerbaycanlı Elgün

commonbabyss 13-10-2009 09:34 PM

etki ettiğimden şüphemiz yokda kulaklık olayına kafam takıldı,sesi neden kısmamız gerekiyo onu anlamadım.müzik arttıkça doğru orantılı olarak konuşmalarında sesi yükselmeyeck mi?ondanda başka ben telefonumda kulaklıkla dinlerken hep son ses dinledim ve konuşmalarıda duydum ve çokta güzel etki etti.benim telefonumda mı sorun var acaba ? ve neden alçak sesle dinlememiz gerekiyo?

semraki 18-10-2009 10:49 PM

hiçbir şekilde müzik çıkmadı
yüklenecek yeri vermedi
merak etmiştim üzüldüm
teşekkürler

yeni bir hayat 18-10-2009 10:58 PM

Alıntı:

semraki Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 535122)
hiçbir şekilde müzik çıkmadı
yüklenecek yeri vermedi
merak etmiştim üzüldüm
teşekkürler

Merhabalar semraki;

Şu an Kendine Güven Telkini İçeriği sayfasındasınız..Yani burada sadece metin vardır..Telkinleri, istediğiniz versiyonun konusuna girerek ilk mesajdaki linklerden indirebilirsiniz..actionsmile

KAD3R 09-11-2009 11:09 AM

1saate yakın sıtede dolaşıyorum hıçbışe dınleyemedım ayyyyyyy sınır krızı geçiriyorumyaaaaaa of

merttts 30-11-2009 02:07 PM

ya birader bu mp3 leri nasıl yükleyecem bana tane tane anlatırmısın

newroses 09-01-2010 04:18 PM

Bu telkinleri mp3 çalarkenmi okuyacağız.!! Yada bir etkisi kalırmı?

lilith1 25-01-2010 12:39 PM

Arkadaşlar merhaba!

Ben Kendine Güven ile ilgili telkinlerden hiçbirini indiremiyorum. Çünkü indirmek için hiçbir link bulunmamaktadır.

Acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

tuba72 26-01-2010 06:02 PM

evt bende çıldıracammmmmmm..nerde bu linklerrr...2 saatten fazladır başındayımm hani ney müzikleriiiii..:(

kudret 27-01-2010 11:28 AM

ben mp3 nerden nasıl indiricem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

kaka 01-02-2010 09:23 PM

nerden indircm bulamadm ben hala

05seda 26-02-2010 07:26 PM

arkadaşlar ben dinliyemiyorum

akizirgil 26-02-2010 10:17 PM

mp3 harika da ne kadar dinlemeliyim?