| ||||||||||
|
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karar Verme Becerisi Kararsız mısınız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız fsfs merhabalar hoşgeldin yanımıza... öncelikle kendine ve içsel sesine güveneceksin.. yaptığınmın arkasında duracaksın ve sorumluluk alacaksın... iyide olsa kötüde olsa bu senin kararın senin eylemin.. belki başlarda yanlış kararlar vereceksin ama bilki kendine güvendikçe daima doğruya doğru yöneleceksin.. her zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karar Verme Becerisi telkin cd indir izle İstanbul Karar Verme Becerisi nerededir kimdir Karar Verme Becerisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karar Verme Becerisi hipnoz Karar Verme Becerisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karar Verme Becerisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karar Verme Becerisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #19 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() fsfs merhabalar hoşgeldin yanımıza... öncelikle kendine ve içsel sesine güveneceksin.. yaptığınmın arkasında duracaksın ve sorumluluk alacaksın... iyide olsa kötüde olsa bu senin kararın senin eylemin.. belki başlarda yanlış kararlar vereceksin ama bilki kendine güvendikçe daima doğruya doğru yöneleceksin.. her zaman yaptığın eylem içinde bulunduğun koşullarda en doğru olandır.. koşullar ve şartlar değiştikçe aldığımız kararlara bakışımız değişebilir.. ama bu o kararımızın yanlış olduğu anlamına gelmez ki.. içsel olarak kendime güveniyorum ve daima doğru kararları veriyorum diyerek hareket et.. telkinleri dinledikçe zaten içsel sesin sana bu güveni hissettirecektir.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karar Verme Becerisi Kararsız mısınız? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız fsfs merhabalar hoşgeldin yanımıza... öncelikle kendine ve içsel sesine güveneceksin.. yaptığınmın arkasında duracaksın ve sorumluluk alacaksın... iyide olsa kötüde olsa bu senin kararın senin eylemin.. belki başlarda yanlış kararlar vereceksin ama bilki kendine güvendikçe daima doğruya doğru yöneleceksin.. her zaman ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karar Verme Becerisi telkin cd indir izle İstanbul Karar Verme Becerisi nerededir kimdir Karar Verme Becerisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karar Verme Becerisi hipnoz Karar Verme Becerisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karar Verme Becerisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karar Verme Becerisi kuantum düşünce kitap haberi