![]() |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması yok yok şaka yaptım... kimseye küsmüyorum.... rt67 gelemiyorum ya ondan... sevincli Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması hayal ablaa sen geliyorsun yanlış okumadım değilmi cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897oleyyyy çok sevindim cat3500 cat3500 cat3500 cat3500 mlk34 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Bende kesin olarak geliyorum. Cuma yola çıkıyorum ve cumartesi cevahir alişveriş merkezine çok yakın bi yerde kalıcam Forumdan cumartesi o taraflarda olan arkadaşlarlada cehahirde görüşebilirim... ve pazar büyük buluşmada metin06nın mekanında olacağız Umarım herşey gönlümüzce olur sevgiler..... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması keops gelmene çok sevindim.izmir toplantısında bulunamadığım için çok üzülmüştüm. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması ağız ucu ne demek ablamm tüm yüreğimle gelll diyorum kiss3 ve tüm arkadaşların da öyle düşündüğünden adım kadar eminim ablamm ttli3 Alıntı:
|
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması arkadaşım ve ben de geliyoruz .. s45apk |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması herkese merhabalar.arkadaslar ben gelemicem cunku belcikadayim ama 22 kasimda istanbulda olcam.fakat gelmeyi cok istiyordum :( atakan sonmez sozum sana 2007 aralik ayindada istanbula geldim sana ozelden mesaj yazdim bu tarihlerde bir bulusma olurmu diye cevap bile yazmadin :( |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Hayal abla şaka mı yaptınız? sadanim Bende ne güzel inanıp sevinmiştim geleceğine aşk olsun.Belgin tatlı cadısı yola çıktı demek hayırlı yolculuklar dilerim buyursun gelsin cadı blissy blissy Ben sorarım ona pazar günü beni kandırmak nasılmış kahve yok ona nasıl ama? smiliyface Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Hayal ablacığım; Yarın gelemiyorsun demek, inanmayacaksın ama kendi adıma sevindim.Çünkü ben de orada bulunamayacağım.. sad456 Önceden belirlenmiş bir etkinlik söz konusu.. Olsun,gönüller bir olsun..Zamanı değilmiş demek ki.. Öpüyorum seni, sevgiler... kiss3 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Ben de sizleri görmek için gelmek istiyorum,ama Bakırköy'ün yabancısıyım iyice. İstanbuldayım şu an,Ataşehir de,burdan oraya nasıl gelirim bilen varsa bana yardım edebilirmi? Bir ihtimal geleceim çünkü. |
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması yarınki toplantıda bulunmaktan büyük keyif alacağım.beni de yazın... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Merhaba, Dilerim ben de yarın gelebilirim ancak toplantının yeri ile ilgili çok net bilgi alamadım. Tam olarak yarın 19 ekim pazar gunu saat 14:00 da Bakırkoy de nerede yapılacak toplantı? Bir de yer ismi ile beraber bir tarif alabilirsem çok sevinirim. Tesekkuler... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00 İrtibat Telefonu:0539 559 64 22 Toplantı Yeri Tarifi Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır. HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul http://www.birey.com/birey/images/te.../001-kroki.jpg Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Ben maalesef gelemiyorum,yarın Kadıköy meydanında miting varmış,kapalıymış bu yüzden,bir dahaki buluşmayı Bodrum da yapsanız:))) Maalesef bir hafta içinde döneceğim Bodrum'a sanırım. Görüşemedik bu sefer:( |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması kızımı yolcu ettim. ve onla vakit geçirebilmek için işlerimin tümünü aksattım. veeee izinli değilim yarın geç saatlere kadar çalışacağım. hatta şu anda bile atölyedeyim mesaideyim. üzgünüm sizle olmayı ne çok isterdim. başka sefere inşallah. aslında kızımı kalmaya ikna edemedim. gitmeseydi beraber gelecektik. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması arkadaşlar, henüz hiçbirinizle tanışmıyorum ama müsait olursam ben de gelmeye çalışacağım. kalın sağlıcakla. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması maalesef bugünki toplantıya ben de gelemiyorum.Bugün İstanbul dışındayım.inşallah bir daha ki sefere... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Merhaba, sağlık sorunum nedeniyle bugünkü Bakırköy buluşmasına katılmayı çok istememe rağmen katılamadım, sonraki buluşmaya katılabilirim inşallah, gidebilen arkadaşlar nasıl geçtiğini , neler yaptıklarını anlatırlarsa sevinirim, teşekkürler |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) merhaba biraz geç yazıyorum çünkü toplantıda geç bitti saat 14.00 diye koşturarak gittim lakin gelen arkadaşların aç olmaları nedeniyle önce aç olan arkadaşlar yemek yediler. benimde ilk gidişimdi bu nedenle genelde izleyici pozisyonunda kalıp ortamın ve gelen degerli arkadaşların feyz ve bereketinden istifade etmeye gayret ettim. atakan bey keops ve bir bayan arkadaş şimdi niki aklımda kalmadı. kısa birer konuşma yaptılar. tüm sohbeti kendimce bir iki kelime ile özetlemek istersem şayet diyeceğim tek şey İNANÇ GÜCÜ olurdu. evet hayatınızda neyi başarmak istiyorsanız ne yapmak yada yapmamak istiyorsanız bunun en etkili yolu İNANÇ keops nikli arkadaş eft ve reiki gibi bana uzak olan konulardan bahsetti bu daha çok eft vs tanımı ve kısa bir özeti mahiyetinde idi. en son konuşan bayan bolluk ve bereketten bahsetti o çok güzel ifade etti. hatta bu yazıyı okumuşsa kendisinden rica ediyorum. orada anlattıklarını siteye yazsın nikini hatırlasa idim. özel mesaj ilede bunu talep ederdim. bunun haricinde sanırım katılan diğer arkadaşlarda görüşlerini yazacaktır böylece kaçırdıgım yerleri bende hatırlayacagım bu arada mümin isimli arkadaşlada tanışmış olmaktan mutlu oldum... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arguz58 o konuşan bayan sitemizin coo admini Sevgili Shamanic... Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Sevgili Şehrinaz çok geçmiş olsun.Birdaha ki buluşmamıza katılırsın inşallah. Buluşma çok güzel geçti.Atakan bey telkinler hakkında bilgi verdi.Sevgili keops sağolsun kalkıp Afyon'dan geldi EFT,Deep Peat,Sedona,bilinçaltı ile ilgili ufak bir seminer verdi.Sevgili shamanic bereket ve bollukla ilgili bilgilerini bizimle paylaştı.Burdan Atakan bey,keops ve shamanic'e çok teşekkürler. Metin06 nın yerinde buluştuk güldük,eğlendik.BU arada Sevgili Redflowers İzmir'den geldi(onsuz buluşma olmaz zatten) Serpil22, kızı ecem18,Spy.game,Sanemce,Çiçek,Sonra Askerimiz Peacemaker vardı,hayatdolu ,arguz58,kısmen,majenta,cankanak,kadriye ve gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Kısaca çok güzel bir gündü. (diğer arkadaşların şu anda nickleri aklıma gelmedi lütfen kusura bakmayın) Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması evet durucuğum çok güzeldi bencede zaten sizlerle olmak insanı çok mutlu ediyor.bizim için zorlu bir ulaşım olmasına rağmen değdi diyorum.bizi bilgilendiren arkadaşlarımın hepsine sonsuz teşekkürler ediyorum iyiki varsınız iyiki sizlerle tanıştım. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması toplantı haberlerinizi aldıkça daha bir mutlu oldum... tender45 canım ciğerim arkadaşlarım...allah içinize sindirsin... ttli3 shamanım... bende seni çooook seviyorum...iyiki senin gibi bir dost var hayatımda...(toplantı sonrası meraktan çatlamamak için hemen aradımda...) girlhaha redflovers'im tatlı haşinim... sevincli sensiz hiç olurmu tabii ki de seni de çooook seviyorum... tender45 hepinizi çok seviyorum...her ne kadar yanınızda olamasamda hih33 gönlüm ve aklım hep sizinleydi... onayi umarım nice nice güzel dostluklara ve toplantıla.... super hepinize sevgiler... kiss3 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bende bugün iş geliştirme seminerinde triniy ile görüştük... harika bir seminerdi... çok keyif aldım... |
bende bu gün nasıl yemek yapılır seminerindeydim... aa34 bol bol iş güç yaniii.... terli345 allah hepinizin içine sindirsin arkadaşlar... super |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması toplantının güzel geçmesine çok sevindim. orada olmayı çok istiyordum. 90 yaşında manevi bir dedem var. onu biraz gezdirmemi ve bazı işlerini yapmamı rica etti. kıramadım. zaten kırmam da bugüne denk gelmeseydi keşke agl34 bir daha ki buluşmaya artık.... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması toplantı dolu dolu geçmiş maaşallah, keşke biz de orada olabilsek dedik ama orda olmuş gibi olduk, sevgiler |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması dünkü toplantı çok güzeldi öncelikle keops'a ve shamanicime bizlerle paylaştıkları bilgiler için çok teşekkür ederim.ayrıca redflowersım canım benim o ayrı bir güzellikti.sanemce,duru79,çiçek,spy game,atakan bey,kısmen iyiki sizleri tanımışım.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.ismini sayamadığım diğer arkadaşlarımızada teşekkür ederim.ayrıca metin06'nın yeride çok güzel.herkese tavsiye ederim. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bende herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar. çok saolun. dün öğleden sonra biraz uykumun gelmesinin sebebini buldum... mantının ve yoğurdun beni direk hipnoza sokmasından kaynaklanıyor. [b][i]işte bir foto :) [i][b] önemli bir not: katılımcı arkadaşlar bana ulaşabilirler mi? ---- toplantımızda bizle beraber olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Demek öle hıııı dlckrn bensiz bu ikinci buluşma oluyor hıh hih33 lem kıskandım lemmm:( heee ne dicektim bende bugün çiçek madaratörümle 06metine hayırlı olsuna gidicem ama böle sessiz sedasız wave:)) Acaba dükanda bulaşıkları metinmi yıkıyor dusun merak ettim:)) |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Merhaba, toplantı yorumumu dün Cafe bölümüne yazmıştım ama sanırım doğru yer burası olacak :) Merhaba , bu benim 3. Toplantıya katılışım ve bugünkü toplantı ile ilgili yorumlarımı ben de yazmak istedim. Saat 13:30 da toplantı yerine gittim. Tarif o kadar iyi yapılmıştı ki elimle koymuş gibi buldum art56art56 Bu arada diğer arkadaşların gelmelerini beklerken bir şeyler yeme imkanı bulduk. Mekan sahibi arkadaşımıza da bize güzel bir ortam sunduğu için teşekkür ederim. Yemeklerde çok lezzetliydi 25889 Toplantı tam olarak saat 15:00 da başladı. Öncelikle Atakan Bey siteyi nasıl kurduğunu, ilk telkinler ile nasıl karşılaştığını ve telkinler hakkında bilgi verdi. Daha sonra keops nikli arkadaşımız telkinler , Eft ve Deep Peat hakkında bilgi verdi. Ve hayatımıza nasıl uygulayabileceğimizi anlattı. İlk başta olumlu telkinler vererek zihinde olumlu hayaller kurmanın , vücut dilinin insan davranışlarını ve psikoljisini etkilediğini, irade gücünün daha kısa fakat hayal gücünün daha uzun süreli ve etkili olduğunu anlattı. Eft ile ilgili olarak da bizi rahatsız eden duygunun önce şiddetini belirleyerek 1 ile 10 arasında. Sorunu kabullenmemizi ve vucutta ki belirli noktalara belirli bir ritmle vurmamız gerektiğini söyledi. Bu noktaları yanlış aktarmamak adına yazmıyorum. Olumsuz bir olayla karşılaştığımız zaman neden benim başıma geliyor demek yerine, bu problemi nasıl tersine çevirebilirim? Bu yaşadığım olaydan ne öğrenebilirim? Bana neler kazandırdı? Şeklinde bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğini anlattı. Shamanic nickli arkadaşımız. Bolluk ve bereketi kendimize nasıl çekebiliriz. Ve şükretmenin bunda ki etkisini anlattı. Ve ‘’ İnanmanın Gücü ‘’ adlı bir kitabı okumamızı tavsiye etti. Reiki ve şakralardan bahsetti. Ve evrene ‘’ Bolluk ve bereket içinde yaşamayı seçiyorum’’ diye mesajlar gönderebileceğimizi belirtti. Paylaşmanın ve paylaştıkça bereketin artacağından bahsetti. Ve dahası………. Ortam çok güzeldi. Pozitif bir enerji hakimdi. İyi ki katılmışım. Yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler edinmiş oldum. Öğrendiklerimizi ertelemeden ve inanarak hayatımıza uygulamanın zamanı Herkese kucak dolusu sevgiler kiss3 Sevgi. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması ben de bu seferki buluşmamıza katılamadım ama selam gönderen arkadaşların selamlarını aldım saolsunlar ttli3 çiçekciğim elçiliğin için teşekkür ederim kiss3 inşallah bir sonraki toplantıya çok guzel haberlerle birlikte olmak dileğimle herkese sevgilerimle kiss3 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması merhaba,ben bu toplantıya katıldım.toplantı gerçekten cok güzel geçti ve cok da faydalı olacak bilgiler öğrendim.bu organizasyonu yapan ve değerli bilgilerini bize aktaran arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.bu tür toplantılar daha fazla yapılsa cok daha faydalı olur diye düşünüyorum.herkese sevgiler..sevgi ısığı smiliyfacenız olsun |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bende gelen herkeze ev sahıbısı olarak teşekkür ediyorum :) 30 dan fazlaydık sanıyorum güzel bir toplantı oldu yalnız aynı anda kalabalıkla ilgilenmek takdir edersinizki biraz zor olabiliyor umarım bi kusur olmamıştır olmuşsa affola..aa yabancımısınız canım :)) zaten bidahakine yok ole oturmak halklan ilişkiler mudurum duru,mudurum redflowers,yardımcım sanemce ve kızı yane diğer yardımıcım zeynepide alcam yanıma öle yok öle.. |
blook şövalye dedim bağırma bastım ya bu garip cat56 neci metin efendi şaşkın 44 khkh56 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması müthiş bi atmosferdi.söyleyebileceklerim söyleyemediklerim yanında sıfır kalacağı için paylaşım yapmakta zorlanıyorum.başta paylaşımlarından ve varklıklarından dolayı keops samanic ve hayatımdeğiştiye çok çok teşekkürler(enerjileri harikaydı blissy).keops ve redflowers yanımızda olmak için onca yolu teptiler,süper ne denir ki bilemiyorum.kalabalıktık, her arkadaşla dialog kuramadım.samemce'm,mümin'cim,redflowers'ım aylardır forum dışından da konuştuğum arkadaşlarımdı,onlarla tanışmak ,enerjilerini hissetmek ayrı bi keyifti,benim için çok özeldi,iyi ki varsınız canlarım tender45.duru,peacemaker,çiçek,serpil abla ve onun tatlı kızı ceren18 ,metin06,bi de üye adını hatırlayamadığım terli345 (toplantıda keosun yanında oturan )dünyalar güzeli esmer arkadaşla muhabbettimiz oldu .enerjileri müthişti cidden,onları daha önceden tanıyomuşum gibi hissettim ark5.bi de muhabbet edemediklerim vardı maalesef ,onlardaki ışığı enerjiyi de hissettim.kısacası ortamdaki enerji şiddeti 10 üzerinden 10'du bence gulensmiley.organizasyona ev sahipliği yapan metin06'nın yerinden de bahsetmemek olmaz;çok güzel bi mekan cidden ,metin bizi memnun etmek için koşturdu burdu sağolsun.ilerde seni cafe ve restorantlar zinciri sahibi olarak görürüz inşallah.mekanın hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun smiliyface aa bu arada cahilliğime verin ben eft'nin zor ve gereksiz bi yöntem olduğunu düşünürdüm girlhaha.ama seminerden sonra tam tersini düşünmeye başladım.keopstan öğrendiklerimi hemen arkadaşlarıma ve anneme aktardım blissy.yakın zamanda eft öğrenmeye zaman ayırıcam . son olarak şunu söylemek istiyorum ; biz gerçekten GÜZEL Bİ AİLEYİZ blissy. bi daha ki buluşmada görüşmek üzere sevgilerimle kiss3 smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 AM. |