![]() |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Oooo süper ben de büyük ihtimalle o tarihte İstanbul'da olacağım ve çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde mutlaka geleceğim... hismiley |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Arkadaşlar bir şey düzeltmek istiyorum bende Metin06 nın yerini tarif ederken Ayakkabı Dünyasının sokağı diye tarif ettim diğer arkadaşlarda..Ayakkabı Dünyası artık yok mağazanın ismi Sports olmuş ayakkabı dünyası diye ararsanız bulamazsınız diye düzeltim dedim. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Selam bende geliyorumm.Sizlerle tanışıcagım için cok heyecanlıyım. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması selaam başlığı yeni gördüm bu aralar biraz meşgul olduğumdan ancak yazabildim..ben gelmiyorum çünkü ordayım :) saolsun gelen arkadaşlar tarif vesaire ile ilgili gayet ayrıntılı yazmışlar..İstanbul dışından gelecek arkadaşlar da bakırköye heryerden araba bulabilirsiniz İstanbul caddesi de meydandandan indiğinizde bakırköyün tam ortasındaki yoğun bir caddedir zaten..bulmada sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum saol mümin sürprizini bozmuş oldum ama buyrun gelin başüstüne.. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bu arada bugun pisimbatla konuştuk gelemem felan diyor ama annamam ben ikna çalışmalarım fırsat buldukça devam edecek :) |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Ben de toplantıya katılmaya çalışacağım, |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Buluşma haberini faceBook'tan aldım. Ben de Beylikdüzünde oturuyorum. Gelmeyi çok isterim. Hem fiziken de tanışmış oluruz. Görüşebilmek dileğiyle, sevgiler. gu; sung66 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Herkese Merhaba Öncelikle Atakan Bey e teşekkürler pek aktif bir üye olmadığım halde bu etkinlikten haberdar ettiği için.Bu sayede az da olsa forumu inceleme fırsatı buldum. Bu etkinliğe katılabilmeyi çok isterdim. Buradaki siz değerli insanlarla birebir tanışıp görüşebilmek için. Ancak 19 Ekim de Hatay Antakya da seminerim var ve orada bulunmak durumundayım. Bir sonraki etkinliklerde görüşmek dileğiyle.Sevgilerrr |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bu buluşma davetini site girişine yazılsa yeri zamanı ve adres tarifi bende bakırköye yakın oturuyorum ve allah nasip ederse gelmeyi düşünüyorum. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması ben de gelebilir miyim wave |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Merhaba, facebooktan toplantı haberini alır almaz hemen yazmak istedim. Toplantıya ben de gelmek istiyorum. Görüşmek dileğiyle. Sevgilerimle... |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bende gelim bariii |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması merhaba,bende katılmak istiyorum bu toplantıya pazar günleri çalışıyorum ama ayarlayıp gelicem..görüşmek üzere.. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması İstanbul Bakırköy toplantısına katılması muhtemel üyelerimizin listesi son olarak şu şekilde oluşmuştur.Gelecek arkadaşlar lütfen bu başlığa yazmaya devam etsinler listemize ekleyelim... 1-Kısmen 2-Spy-Game(Mümin) 3-Nemesis 4-Ecem18 5-Awayy 6-Sanemce 7-Redflowers 8-Çiçek1973 9-hayatimdegisti(atakan ) 10-ruhsal 11-Elba 12-Hemraz 13-Sehrinaz 14-Gumanji 15-arguz58 16-Tarık 17-hayatdolu 18-tolga oz 19-Shamanic 20-Metin06 21-Nurhanza 22-Duru79 23-Keops? 24-Kadriye 25-Serpi22 26-Gulays 27-cogitare 28-gizemist 29-honeys 30-Uçurtma Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00 İrtibat Telefonu:0539 559 64 22 Toplantı Yeri Tarifi .Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul http://www.birey.com/birey/images/te.../001-kroki.jpg Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bi aksilik olmadığı sürece serpil22de katılacak toplantıya |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması heyyyy demek buluşma var.yaa arkadaşlar bilenler vardır ben bakırköyde askerim.bahsi geçen mekan bana 5 dk mesafede ama;bir hafta pazar bi hafta c.tesi çarşıya çıkıyorm ve o hafta c.tesiye geliyo iznim.6 gün var günün değişmesi mümkünn mü bende gelmek istiyorum.ehh tabii nete bir daha giremeyeceğim ama shamanic cim haberleşiriz(sen geliyosundur heralde dimi :) ) .c.tesi yaparsakk süpppperrrr olur arkadaslar.bu arada buradan çıktığımda arkadasımızın yeni mekanını ziyaret edeceğim ;) herkese kocamannn sevgilerrr kiss3 derken listeyi gördüm ve redflowers sende geliyomussunnnn ! hadi bakalımmm !!!! |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Peacemaker merhaba Kızılayın orda ki askerlik şubesindemisin?Shamanla konuşmuştuk ben Bakırköyü iyi bildiğimden seni ziyarete gelmeyi düşünüyorduk |
Bu nedenle tarihi değiştirmek sorun olabilir. Ancak bir sonra ki İstanbul buluşmasının tarihini ayarlamadan önce size mesaj atarım böylece izninizin olduğu güne denk getirebiliriz. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bence oraya felan sığmayacağız atakan wave. bakırköyden stadyuma yürüyüşe geçeriz belki, hep bir ağızdan hayat bayram olsa diyede şarkımızı söyleriz, dur hatta ben hemen çalayım size motivasyon olsun, ayrıca kızım burda geldiiii, onuda ikna edersem bereber katılırız, sinek hanımla beraber... smiliyface |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması dershaneyi ekip de buluşmaya mı gelsem ne hismiley |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması ben de geliyorum... k8908 cogitare, gizemist, honeys de katılacakk... wave |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Ben de katılacağım. Görüşmek üzere. Sevgiler |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması yine 30 u doğrultacağız sanırım. pisimbat iddiaya varmısın :) smiliyface y789 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Toplantıya katılacakların güncellenmiş listesidir. İstanbul Bakırköy toplantısına katılması muhtemel üyelerimizin listesi son olarak şu şekilde oluşmuştur.Gelecek arkadaşlar lütfen bu başlığa yazmaya devam etsinler listemize ekleyelim... 1-Kısmen 2-Spy-Game(Mümin) 3-Nemesis 4-Ecem18 5-Awayy 6-Sanemce 7-Redflowers 8-Çiçek1973 9-hayatimdegisti(atakan ) 10-ruhsal 11-Elba 12-Hemraz 13-Sehrinaz 14-Gumanji 15-arguz58 16-Tarık 17-hayatdolu 18-tolga oz 19-Shamanic 20-Metin06 21-Nurhanza 22-Duru79 23-Keops? 24-Kadriye 25-Serpi22 26-Gulays 27-cogitare 28-gizemist 29-honeys 30-Uçurtma Toplantı Tarihi:19 Ekim Pazar Saat 14.00 İrtibat Telefonu:0539 559 64 22 Toplantı Yeri Tarifi .Bakırköy son durakta inilince orası özgürlük meydanıdır zaten.Ordan dümdüz aşagıya ineceksiniz.Sonra krokide gözüktüğü gibi sola döneceksiniz.Ayakkabı Dünyasının yanında içeri girince karşınıza çıkacaktır.HASIR GÖZLEME VE MANTI EVİ İstanbul Caddesi Niyazibey Sokak No:6 Bakırköy İstanbul http://www.birey.com/birey/images/te.../001-kroki.jpg Not:Ayakkabı Dünyası'nın ismi değişmiş mağazanın ismi sports olmuştur. [/quote] |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması oo bu sefer bayağa olacağız gene heralde hadi buyrun bakalım bekliyorum.. |
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması arkadaşlar bende sitenize 1 seneden fazladır üyeyim. Aranızda olmak isterim yakınımda herhangi bir şart aramıyorsanız gelmeyi isterim. |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması yanımızda yeni yer alan arkadaşlarımız hiç bir şart aramıyoruz.. b456 sadece foruma üye olanlar değil arakadaşlarınızı ailenizi de yanınıza alarak gelebilirsiniz.. ark5 pazar günü görüşmek dileğiyle.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması mekan büyüktür inşallah y789 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması bende gelmeye çalışıcam umarım işim çıkmaz gelmek çok istiyorumm hismiley |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması eyw. pazar günü görüşmek üzere :) |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Hayal ablam çok haklısın. utananadam .küsme ne olur .Senin herzaman başımızın üzeriinde yerin var.Bu seferlik Affet olmaz mı?Sen bizlere kıyamazsın çünkü seni çok sevdiğimizzi biliyorsun kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 Alıntı:
|
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Ben de yanımda bir misafir getiriyorum.Biraz zor ikna ettim kendisini ama rica edince kırmadı sağ olsun.Hayal ablamla beraber cumartesi çıkıyoruz yola.Pazar görüşürüz wave |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Benim ilkokul arkadaşlarımla yemek durmumuz var o gün ,ramazanda o tarih alınıp kararlaştırılmıştı ama ona bir ayarlama getirebilirsem gelmek istiyorum pc05 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Belgin sen varya cadısın ama tatlı cadısın super blissy bu işe parmağını değdirdin harika oldu süpersin belgin mlk34 çok sevindim Hayal Ablam geliyor k8908 k8908 Alıntı:
|
naapalım...oturun bakalım...sarıp sarmalaşın bakalım....bensiz bensiz.. hih33 |
Ynt: 19 Ekim 2008 İstanbul Bakırköy Buluşması Suzzy'cim kime küstün tatlım? |
Bugün küsme günümüz mü?? Öyleyse ben de küscem ama küscek birini bulamıyorum dusun smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM. |