Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Hipnoz

Uyarılar

Hipnoz hipnoz kekemelik, psikoterapi hipnoz, bilinçaltı hipnoz, hipnoz hipnoterapi, hipnoz telkin, tıbbi hipnoz, meditasyon hipnoz, psikolog hipnoz, hipnoz tedavi, hipnoz sigara, hipnoz tedavisi, hipnoz, hipnoz sigara bırakma, depresyon hipnoz, psikoloji hipnoz, hipnoz, hipnoz telkinleri, kekemelikte hipnoz, telkinli hipnoz,

Regresyon Terapisi

Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz Regresyon Terapisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız REGRESYON TERAPİSİNDE BÜTÜNLEŞME Başarılı bir terapinin sonuçları nelerdir? Katarsis (arınma, boşalım), bütünleşme ve dönüşüm. Katarsis çözümdür, rahatlamadır, arınmadır. Sorun çözülmüştür. Akıl karışıklığı giderilmiştir. Taşınan yük rahatlatılmıştır. Acı gitmiştir. Üzüntü kalmamıştır. Korku giderilmiştir. Çaresizlik duyulmamaktadır. Sıklıkla her şeyin neşeli tarafını görürüz: ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi

Regresyon Terapisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-10-2008, 01:58 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 159
Tesekkür: 0
86 Mesajinıza toplam 358 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
demetcool is an unknown quantity at this point
Standart Regresyon Terapisi

REGRESYON TERAPİSİNDE BÜTÜNLEŞME




Başarılı bir terapinin sonuçları nelerdir? Katarsis (arınma, boşalım), bütünleşme ve dönüşüm. Katarsis çözümdür, rahatlamadır, arınmadır. Sorun çözülmüştür. Akıl karışıklığı giderilmiştir. Taşınan yük rahatlatılmıştır. Acı gitmiştir. Üzüntü kalmamıştır. Korku giderilmiştir. Çaresizlik duyulmamaktadır. Sıklıkla her şeyin neşeli tarafını görürüz: içgörü, canlılık, neşe, öz güven… Katarsisin temel dinamiği zihnin karanlık, ağır, doğal olmayan hallerinden ve durumlarından kurtulup rahatlamaktır. Doğal olmayan, kendi ruhumuza ait olmayan anlamına gelir.

Bütünleşme tamamlanıştır, kaybedilenin geri alınmasıdır, unutulmuş olanın hatırlanmasıdır; arkada bırakılmış bastırılmış veya terk edilmiş olanın bulunması, kabullenilmesi ve geriye gelişinin hoş karşılanışıdır. Bütünleşmenin temel dinamiği, Şamanların “ruhu geri almak” dedikleri şeydir. Bütünleşme, katarsisi sağlam bir temele bağlar.

Suçluluk hissi gittiğinde, özgürlük ve masumiyet geri gelebilir. Korku çözündüğünde, özgüven geri gelir. Yanlış anlamalar ve yanlış çıkarımlar temizlendiğinde, anlayış geri döner. Çocukluktan kalma bir yük ortadan kalktığında, o yükün altında ezilmiş olan içteki çocuk geri gelebilir. Katarsis de bütünleşmeyi sağlam bir temele bağlayabilir. Bir bağlantı tekrar kurulduğunda, yıllar süren yalnızlık hissi başıboş kalabilir. Özgürlük geri geldiğinde, çaresizliğin, etkisizliğin ve hapsolmuşluğun ezici ağırlığı başıboş kalabilir. Dans ettiğimizde yılların felci başıboş kalabilir.

Dönüşüm kişilikte bir değişimdir, daha çok mevcudiyete (isterseniz buna mana veya karizma diyebilirsiniz), daha çok enerjiye doğru genel bir kayıştır. Donuk olan şeffaflaşır, şeffaf olan ışıldamaya başlar, ışıldayan ışımaya başlar, ışıyan ışın yaymaya başlar ve ışın yayan ise birden alevlenir. Damlayan bir dereceye dönüşür, dere ırmak olur ve ırmak görkemle denize dökülür. Dönüşüm deneyimleri zirve deneyimlerdir, mistik deneyimlerdir. Kalıcı olan deneyimlerdir.

Hem katarsis, hem bütünleşme olmadıkça hiçbir dönüşüm olmaz. Bütünleşme bir seansın veya bir dizi seansın sonucu olabilir. Hedef de olabilir. Ortaya konulan şikayet kayıpla, ıskalamayla, özlemekle, istemekle, ihtiyaç duymakla, yas tutmakla ilgiliyse o zaman hedef bütünleşmedir. “Hayatımın anlamı nedir? Babam öldüğünden beri yalnızlık çekiyorum. Artık özgüven hissetmiyorum. Eksik olduğumu hissediyorum. Bu dünyada kendimi yuvamda hissetmiyorum.”

Danışan kişi kararsız olduğunda, bütünleşme terapötik bir zorunluluk da olabilir. Ruhsal kişiler dünyasal ihtiyaçları ve arzuları konusunda kararsızdırlar, asil insanlar dertsiz yanlarını bastırırlar, ünlüler unutulmaktan korkar (ve bunu diler) , kontrol manyakları kendiliğindenliğin son kalıntılarını bile çıkarıp atmak ister.

Regresyon neler olduğunu ortaya çıkarmakla, sebepleri ve sonuçları yalnızca zihinsel olarak anlamakla kalmayıp onları hissedip duyumsamakla ilgilidir. Amaç bütünleşme olduğunda, regresyon kaybın, ayrılığın ve terk edilişin, bastırışın veya robotsu tepkilerin sebeplerini bulmakla ilgilidir. Bütünleşme kendi içinde iki türdür: Ruhun parçalarını bedendeki enerjiler formunda bütünleştirmek veya o parçayla bir insan (nadiren bir hayvan veya meleksi form içinde) formunda karşılaşmak ve onunla diyaloğa girip sonunda onu kucaklayıp özümsemek.

Regresyon terapisinde, temel bütünleşme yöntemleri şunlardır:

Enerji formundaki kayıp niteliklerle bütünleşme
İçteki çocukla bütünleşme
Ölememiş geçmiş yaşamla bütünleşme.
Bu bütünleşmeler daha derin düzeylere temas edebilir ve mevcut kişilikten veya geçmiş kişiliklerden daha derin veya kapsayıcı olan deneyimleri içerebilir:

Çocuk ve yetişkini bütünleştirme
Eril ve dişili bütünleştirme
İnsan ve hayvanı bütünleştirme
Fizikseli ve ruhsalı bütünleştirme
Işığı ve gölgeyi bütünleştirme (gölge çalışması)
Arza ait ve arz dışı olanı bütünleştirme
İnsani ve ilahi olanı bütünleştirme


Alıntıdır




 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

demetcool isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2009, 07:30 PM   #2 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Regresyon Terapisi


REGRESYON TERAPİSİ
Bedenimizdeki her fiziksel sorun negatif bir duyguyla veya duyguların kombinasyonuyla bağlantılıdır. Hastalıklar bizim mükemmel olan özümüze geri dönebilmek için yürümemiz gereken yola ışık tutan fenerler gibidir. Onları neden orada tuttuğumuzu görmek ve şifalandırmamız için oradadırlar.
Regresyon terapisi şu anda sorunlarımızın kaynağı olan somatik, psikolojik ve spirituel kalıntılarla çalışır. Negatif duygularımızı, bilinçaltımızda saklı kalan parçalarımızı, blokajlarımızı, çözülmemiş travmalarımızı açığa çıkartarak yeniden yapılandırır ve şifalandırır. Bizi hayatımızda tekrar tekrar yaşamaya mahkum edildiğimiz kısırdöngüden çıkartır. Bizlere uzun zamandır uzak kaldığımız gerçek benliğimizi deneyimletir ve bizleri gerçek anlamda özgürleştirir.
Regresyon terapisi bireyin deneyimlediği herşeyin zihnine kaydedildiği varsayımından yola çıkar.
Sevgi ve korku iki temel duygudur. Deneyimlediğimiz her şey, sevgi ya da korku, bir miktar duygu içerir. Sevgi, bizi daima pozitif yönde etkiler. Korku ise bizi olumsuz etkileyen öfke, suçluluk, içerleme ve nefret gibi negatif duygulara zemin hazırlar.
Bedenimizdeki her fiziksel sorun negatif bir duyguyla ya da duyguların kombinasyonuyla bağlantılıdır. Bedenin yaşadığı hasarın boyutlarını, duygunun derinliği ya da stres faktörü belirler.

Negatif duygular (bilinçaltının hangi seviyesinde olursa olsun) çözüme kavuşturulmazsa, kendisiyle bağlantılı fiziksel sistemlere zarar verirler. Örneğin;
  • <LI class=style2>Öfke baş ağrıları ve migrene yol açar.
  • Korku ve güvensizlik göğüs ve kalp sorununa neden olur.
  • <LI class=style2>Ayak ve bacaklardaki sorunlar, destekten yoksunluk ve kısıtlamalarla bağlantılıdır.
  • Sırt ve boyun sorunları, bireyin çok fazla çalıştığı ya da çok fazla sorumluluk üstlendiğini gösterir.
  • Sedef hastalığı ve deride görülen diğer sorunlar suçluluk ve utanç ile bağlantılıdır.


Negatif duyguların açığa çıkartılarak nötrleştirilmesi, hastalıkların iyileşmesinde çok önemli rol oynar.

Regresyon Terapisinde, hipnotik tekniklerle danışan kendine odaklandırılır ve bilinçaltından süzülen hikayeler zihin tarafından engellenmediğinden blokajlar kolayca açığa çıkar. Fiziksel ve duygusal parçalar bilince çıktıkça, farkındalık artar ve düşünceler de değişmeye başlar. Bu sürekli bir döngüdür. Düşünceler değiştikçe de, duygusal ve fiziksel değişimler olur.
Neticede, odaklı, net ve sağlıklı seçimlerin yapıldığı bir bilinç seviyesine ulaşılır.

Regresyon terapisinin işe yaraması bir mucize değildir. İşe yaramaktadır çünkü bizler pek çok korkumuzun altında yatan sebebi bu terapi sayesinde açığa çıkartmaktayız.
Regresyon terapisi sizi dengeye sokar. Tüm geçmiş yaşamlardan bugüne taşınmış olan acıları, yaraları bir denge haline kavuşturur. Regresyon terapistleri hastalarının hayatlarında mucizeler yaşandığından söz edebilirler fakat bu mucizelerin sebebi regresyon terapisi değildir. Sebebi, kendisini neredeyse beş yüz hayat sonra ilk kez gerçek olarak deneyimleyen kişidir. Kişi ancak çok uzun hayatlar boyu taşıdığı bir temel meseleyi regresyon terapisi sırasında çözdüğünde gerçekten bambaşka biri haline gelir.
Jeffrey Ryan
Uluslararası Geçmiş Yaşam Araştırma ve
Terapileri Birliği eski Başkanı


Regresyon terapisi nasıl işliyor ve şifaya nasıl yol açıyor? Geçmiş yaşam denince, ben bunun kesin anlamının ne olduğunu bilmiyorum. Bu, tek bir ruhun tekrar tekrar doğup evrimleştiği bir süreç olabilir veya tek bir ruh var olmayabilir.
Geçmiş yaşam deneyimi bir ruh grubunun veya ruh enerjisinin kolektif anıları olabilir veya bu, Jung’un fark ettiği gibi kolektif bilinç olabilir. Bizler geçmiş yaşam terapisi sırasında yaptığımız seanslarda bu türden anılara erişiyor olabiliriz.
Dolayısıyla neredeyse binlerce geçmiş yaşam terapisi yapmış olmama rağmen hala bunun tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum. Ancak kolektif ruhsal bir DNA’ya sahip olduğumuzu düşünmeye başladım. Bilimin şu an keşfetmekte olduğu DNA gibi bizlerin ruhsal bir DNA sahibi olması söz konusudur. Her hücremizde tüm seceremizin yani bizi doğuranlar, onları doğuranlar, onları doğuranlar şeklinde tüm ecdadımızın bu enerjisini taşıyor olabiliriz. Ve geçmiş yaşam regresyonu sırasında bu ruhsal DNA’nın bölümlerine erişiyor olabiliriz.
Fakat bunlar ne olursa olsun önemli olan şey ve benim kesinlikle emin olduğu, bizlerin başka yerlere ve başka zamanlara ait anılara sahip olduğumuzdur.

Janet Cunningham
Uluslararası Regresyon Terapi Birliğ Başkanı


  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2009, 10:18 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Regresyon Terapisi


Dünyanın en ünlü regresyon terapistlerinden biri olan Dr. Michael Newton'un "Ruhların Yolculuğu" adlı kitabını okumanızı şiddetle öneririm.

Kitapla ilgili kısa bilgi aşağıdadır.

"Bu çarpıcı kitap ölümün ardından ruhsal dünyada yaşananlar üzerindeki sır perdesini kaldırmaktadır. İpnoterapist Dr. Michael Newton geliştirdiği özel bir teknikle deneklerinin ölüm sonrası saklı anılarına ulaşmayı başarmış ve bunlar arasında süper bilinç haline getirdiği yirmi dokuz deneğinin celse kayıtlarını bir araya getirerek bu kitabı oluşturmuştur.
Bu denekler, derin trans halinde, tekrarlanan bedenlenmeleri arasında başlarına neler geldiğini heyecan verici bir şekilde tanımlamaktadırlar. Verdikleri canlı ayrıntılar, ölümün nasıl bir şey olduğunu, öldükten sonra kimlerle karşılaştığımızı, ruh dünyasının gerçekte nasıl bir yer olduğunu, ruhsal varlık olarak nereye gittiğimizi, ne yaptığımızı ve niçin belli bedenlerde geri gelmeyi seçtiğimizi net bir şekilde ortaya koymaktadır."
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2011, 12:25 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 66
Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sulara is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Regresyon Terapisi

Regresyon terapısı alan arkaslarımız varmı?Deneyımlerını paylasabılırlermı ?
sulara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Regresyon Terapisi

Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz Regresyon Terapisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız REGRESYON TERAPİSİNDE BÜTÜNLEŞME Başarılı bir terapinin sonuçları nelerdir? Katarsis (arınma, boşalım), bütünleşme ve dönüşüm. Katarsis çözümdür, rahatlamadır, arınmadır. Sorun çözülmüştür. Akıl karışıklığı giderilmiştir. Taşınan yük rahatlatılmıştır. Acı gitmiştir. Üzüntü kalmamıştır. Korku giderilmiştir. Çaresizlik duyulmamaktadır. Sıklıkla her şeyin neşeli tarafını görürüz: ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.