Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2009, 10:18 AM   #3 (permalink)
aprilrose
Teğmen
 
aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 127
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Regresyon Terapisi


Dünyanın en ünlü regresyon terapistlerinden biri olan Dr. Michael Newton'un "Ruhların Yolculuğu" adlı kitabını okumanızı şiddetle öneririm.

Kitapla ilgili kısa bilgi aşağıdadır.

"Bu çarpıcı kitap ölümün ardından ruhsal dünyada yaşananlar üzerindeki sır perdesini kaldırmaktadır. İpnoterapist Dr. Michael Newton geliştirdiği özel bir teknikle deneklerinin ölüm sonrası saklı anılarına ulaşmayı başarmış ve bunlar arasında süper bilinç haline getirdiği yirmi dokuz deneğinin celse kayıtlarını bir araya getirerek bu kitabı oluşturmuştur.
Bu denekler, derin trans halinde, tekrarlanan bedenlenmeleri arasında başlarına neler geldiğini heyecan verici bir şekilde tanımlamaktadırlar. Verdikleri canlı ayrıntılar, ölümün nasıl bir şey olduğunu, öldükten sonra kimlerle karşılaştığımızı, ruh dünyasının gerçekte nasıl bir yer olduğunu, ruhsal varlık olarak nereye gittiğimizi, ne yaptığımızı ve niçin belli bedenlerde geri gelmeyi seçtiğimizi net bir şekilde ortaya koymaktadır."
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla