![]() |
Pazar Gecesinden Beri:(( Merhaba sevgili arkadaşlar; Ben hiç sevmem zaten Pazar günlerini.. Babamı da toprağa, bir pazar günü vermiştik..Öğrencliğimde yetişmeyen ödevlerin, sıkıntısınıda, şimdilerde hafta içi hergün çalıştığım için, aynı gün yaparım ev işlerimi canım çıkana kadar.. Tatil değil, azaptır hep benim için.. Akşam saatleri tam işlerimi bitirdim, güzel bir yemeğin ardından, çayımı içiyorum, kızımla laflıyoruz bir yandan.. Elimdeki iki parmağımda uyuşma hissettim.. Sonra geçti.. Önemsemedim.. Sonrasında, mutfaüğa gitmek için yerimden kalkayım dedim.. Sadece dedim.. Uygulamaya koyamadım.. Direk hastane, acil.. Ertesi gün, beyin tomogrofisi.. Şimdi bekliyorum, sonuç perşembe günü.. Birinin yardımı olmadan yürüyemiyorum.. Sorun sağtarafım.. İyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü hissediyorum.. Yardım bekliyorum kısaca.. Sevgiyle Kalın!! |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin... |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( tüm dualarım ve iyi niyetlerim seninle... çok geçmiş olsun |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Alıntı:
|
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( çok geçmiş olsun.dualarım sizinle güzel düşünün ve moralinizi lütfen bozmayın. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Geçmişler olsunn. Hepimiz yanındayızz. . Birşeye ihtiyacın olursa söyle, elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırım. . |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( lütfen iyi düşün iyi olsun.. sağlıklı iyi haberlerini bekliyoruz.. dualarım seninle.. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Alıntı:
Merhaba, İyi düşünelim iyi olsun arkadaşım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Dualarımız ve güzel enerjilerimiz seninle. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( iyi sonuçlar alıcaksın unutma .acil şifalar diliyorum. herşey gönlünce olsun sevdiklerinle olman dilegiyle... |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Geçmiş Olsun. Yaradan Sizi Sevenlerinize Bağışlasın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 PM. |