![]() |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Ben çok toparlayamıyorum kafamı... Sık sık, "iyi olacağım" diyorum.. İhtiyacım olan şey bu, sizin iyi dilekleriniz ve poızitif enerjiniz, hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar.. Sevgiyle kalın!!.. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Merhaba yeniden, "İyi olacağım" yerine, "İyiyim,iyi hissediyorum,sağlıklıyım." gibi cümleler kurarsanız daha da faydalı olur. Çünkü şuanda hissettiklerimiz önemlidir.Şuanda hissettiklerimiz gelecekte hissedeceklerimizin göstergesi,garantisidir. O yüzden ilk başta inanmasanız bile lütfen şimdiki zamanda kurun pozitif cümlelerinizi.Bu sizi ilk başlarda çok rahatsız ederse "Sağlıklı hissetmeyi SEÇİYORUM." da diyebilirsiniz. Sağlıklı olan diğer organlarınıza,işlevlerinize odaklanın.Ve onlar için şükredin. Ayrıca size Louise Hay'in Düşünce Gücüyle tedavi adlı kitabını öneriyorum.Gerçekten çok etkili,bu tür problemlere çok daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşabilmenizi sağlayacak,çözümlere odaklanmanızı daha da mümkün kalacak bir eser. Sağlıklı,mutlu günler diliyorum.Hoşçakalın,çok iyi olun. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Canlar; İlginiz için hepinize tek tek teşekkür ederim.. Şu an yürüyorum, sadece ilaçlarımı almazsam, bacağım da çekme oluyor, aksıyorum.. Bir de algılamakta biraz güçlük çekiyorum.. Her gece kabus görüyorum, sanırım bu ilaçların yan etkisi.. Dr.'un söylediğine göre aşırı üzüntü, bu hale getirmiş beni.. Bunun için beni hep uyutan ialçlar kullanıyorum.. Bir de kafamdan ölüm düşüncesini atamıyorum.. Diyorum ki ; "Ancak ölürsem durur, bu düşünceler".. Ama şunun da farkındayım, tecrübeli bir depresyon hastası olarak.. Biz sık düşünürüz ölümü.. İlaçlar da bunu tetikler.. Beynimde ödem var şu an.. Emar çekilecek.. Dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor.. Çok egatif kalktım bu sabah, ben iyileçemeyeceğim diyerek.. Şu an, mutluluk mp3'ünü dinliyorum.. Biraz daha iyi hissettim.. Teşekkür ederim, sizi seviyorum ben!!.. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Çok geçmiş olsun Esin hanımcığım sizi çok mutlu eden ya da gerçekleşirse çok mutlu olacağınız bir durumu aklınıza getirebilirseniz biraz rahatlama olacağına inanıyorum. Bu aralar stresli olduğunuz için hep aklınızı bunlar kurcalıyor sanırım düşüncenizin yönünü olumlu durumlara kaydıralım bakalım. İyi geleceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız da güzel dileklerini yollamışlar. Hepsini kabul edin. Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler... |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Merhabalar Esin'cim :) Acil şifalar diliyorum, bir an önce sağlığına kavuş ve aramıza çok mutlu haberlerle dön olur mu? Konuyu takip eden arkadaşlar, altta verdiğin linkte Esin için bir çalışma başlatmaya karar verdik, katımak isterseniz lütfen linki inceleyin ttli3 Sevgiler. http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Geçmiş olsun öncelikle, yeni farkettim ben konuyu kusura bakma lüften Çok iyi olacaksın samimi söylüyorum ! Öncelikle soruna değl , çözüme yani iyilik ve sağlığa dikkatini ver seni çok seviyoruz harikasın sen.. k8908956k |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Alıntı:
|
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( çok geçmiş olsun dualarımız sennile |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Geçmiş olsun. Rabbim kızınızın kızlarını sevmeyi nasip etsin,Hayat arasıra üzsede bizi yüzünüzde, gönlünüzde, ve evinizde huzur, neşe, mutluluk daim olsun. Güzel düşünelim iyi mutlu ve sağlıklı günler hepizi bulsun. dualarımız sizinle.. |
Cevap: Pazar Gecesinden Beri:(( Hasta olduğunuzu düşünmeyin hiç, ben öyle yaptım faydasını gördüm. İlaçları rutin yaptığınız şeyler gibi düşünün. Kısa zamanda eskisinden de iyi olacaksınız. Geçmiş olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM. |