\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hikayelerimizi Anlatalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Pazar Gecesinden Beri:(( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464104)

esin_S 09-03-2010 10:14 PM

Pazar Gecesinden Beri:((

Merhaba sevgili arkadaşlar;

Ben hiç sevmem zaten Pazar günlerini.. Babamı da toprağa, bir pazar günü vermiştik..Öğrencliğimde yetişmeyen ödevlerin, sıkıntısınıda, şimdilerde hafta içi hergün çalıştığım için, aynı gün yaparım ev işlerimi canım çıkana kadar.. Tatil değil, azaptır hep benim için..

Akşam saatleri tam işlerimi bitirdim, güzel bir yemeğin ardından, çayımı içiyorum, kızımla laflıyoruz bir yandan.. Elimdeki iki parmağımda uyuşma hissettim.. Sonra geçti.. Önemsemedim.. Sonrasında, mutfaüğa gitmek için yerimden kalkayım dedim.. Sadece dedim.. Uygulamaya koyamadım.. Direk hastane, acil.. Ertesi gün, beyin tomogrofisi.. Şimdi bekliyorum, sonuç perşembe günü.. Birinin yardımı olmadan yürüyemiyorum.. Sorun sağtarafım.. İyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü hissediyorum..

Yardım bekliyorum kısaca..

Sevgiyle Kalın!!

vitamin61 09-03-2010 10:24 PM

Cevap: Pazar Gecesinden Beri:((

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

mine2408 09-03-2010 10:57 PM

tüm dualarım ve iyi niyetlerim seninle... çok geçmiş olsun

Elektra 09-03-2010 11:20 PM

Alıntı:

esin_S Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588708)

Ben hiç sevmem zaten Pazar günlerini.. Babamı da toprağa, bir pazar günü vermiştik..Öğrencliğimde yetişmeyen ödevlerin, sıkıntısınıda, şimdilerde hafta içi hergün çalıştığım için, aynı gün yaparım ev işlerimi canım çıkana kadar.. Tatil değil, azaptır hep benim için..

Akşam saatleri tam işlerimi bitirdim, güzel bir yemeğin ardından, çayımı içiyorum, kızımla laflıyoruz bir yandan.. Elimdeki iki parmağımda uyuşma hissettim.. Sonra geçti.. Önemsemedim.. Sonrasında, mutfaüğa gitmek için yerimden kalkayım dedim.. Sadece dedim.. Uygulamaya koyamadım.. Direk hastane, acil.. Ertesi gün, beyin tomogrofisi.. Şimdi bekliyorum, sonuç perşembe günü.. Birinin yardımı olmadan yürüyemiyorum.. Sorun sağtarafım.. İyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü hissediyorum..

Sevgiyle Kalın!!

Çok geçmiş olsun. Yüce Yaradan seni sağ salim kızına bağışlasın.

Sultan 09-03-2010 11:24 PM

çok geçmiş olsun.dualarım sizinle güzel düşünün ve moralinizi lütfen bozmayın.

maviinci 09-03-2010 11:26 PM

Geçmişler olsunn. Hepimiz yanındayızz. . Birşeye ihtiyacın olursa söyle, elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırım. .

doris 09-03-2010 11:42 PM

lütfen iyi düşün iyi olsun.. sağlıklı iyi haberlerini bekliyoruz.. dualarım seninle..

phantomm 09-03-2010 11:47 PM

Alıntı:

esin_S Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588708)

Sevgiyle Kalın!!

Merhaba,
İyi düşünelim iyi olsun arkadaşım.İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Dualarımız ve güzel enerjilerimiz seninle.

derya88 10-03-2010 02:35 PM

iyi sonuçlar alıcaksın unutma .acil şifalar diliyorum. herşey gönlünce olsun sevdiklerinle olman dilegiyle...

MuminOKAN 10-03-2010 02:54 PM

Geçmiş Olsun. Yaradan Sizi Sevenlerinize Bağışlasın.

esin_S 10-03-2010 02:56 PM

Ben çok toparlayamıyorum kafamı... Sık sık, "iyi olacağım" diyorum..

İhtiyacım olan şey bu, sizin iyi dilekleriniz ve poızitif enerjiniz, hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar..

Sevgiyle kalın!!..

phantomm 10-03-2010 03:08 PM

Merhaba yeniden,
"İyi olacağım" yerine, "İyiyim,iyi hissediyorum,sağlıklıyım." gibi cümleler kurarsanız daha da faydalı olur.
Çünkü şuanda hissettiklerimiz önemlidir.Şuanda hissettiklerimiz gelecekte hissedeceklerimizin göstergesi,garantisidir.
O yüzden ilk başta inanmasanız bile lütfen şimdiki zamanda kurun pozitif cümlelerinizi.Bu sizi ilk başlarda çok rahatsız ederse "Sağlıklı hissetmeyi SEÇİYORUM." da diyebilirsiniz.
Sağlıklı olan diğer organlarınıza,işlevlerinize odaklanın.Ve onlar için şükredin.
Ayrıca size Louise Hay'in Düşünce Gücüyle tedavi adlı kitabını öneriyorum.Gerçekten çok etkili,bu tür problemlere çok daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşabilmenizi sağlayacak,çözümlere odaklanmanızı daha da mümkün kalacak bir eser.
Sağlıklı,mutlu günler diliyorum.Hoşçakalın,çok iyi olun.

esin_S 09-04-2010 11:18 AM

Canlar;

İlginiz için hepinize tek tek teşekkür ederim.. Şu an yürüyorum, sadece ilaçlarımı almazsam, bacağım da çekme oluyor, aksıyorum.. Bir de algılamakta biraz güçlük çekiyorum..

Her gece kabus görüyorum, sanırım bu ilaçların yan etkisi.. Dr.'un söylediğine göre aşırı üzüntü, bu hale getirmiş beni.. Bunun için beni hep uyutan ialçlar kullanıyorum..

Bir de kafamdan ölüm düşüncesini atamıyorum.. Diyorum ki ; "Ancak ölürsem durur, bu düşünceler".. Ama şunun da farkındayım, tecrübeli bir depresyon hastası olarak.. Biz sık düşünürüz ölümü.. İlaçlar da bunu tetikler..

Beynimde ödem var şu an.. Emar çekilecek.. Dişlerimi sıkmaktan başım ağrıyor..

Çok egatif kalktım bu sabah, ben iyileçemeyeceğim diyerek.. Şu an, mutluluk mp3'ünü dinliyorum.. Biraz daha iyi hissettim..

Teşekkür ederim, sizi seviyorum ben!!..

Işıldayan Safir 09-04-2010 11:34 AM

Çok geçmiş olsun Esin hanımcığım sizi çok mutlu eden ya da gerçekleşirse çok mutlu olacağınız bir durumu aklınıza getirebilirseniz biraz rahatlama olacağına inanıyorum. Bu aralar stresli olduğunuz için hep aklınızı bunlar kurcalıyor sanırım düşüncenizin yönünü olumlu durumlara kaydıralım bakalım. İyi geleceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız da güzel dileklerini yollamışlar. Hepsini kabul edin. Tekrar geçmiş olsun.
Sevgiler...

Belgin ∞ 09-04-2010 11:36 AM

Merhabalar Esin'cim :)

Acil şifalar diliyorum, bir an önce sağlığına kavuş ve aramıza çok mutlu haberlerle dön olur mu?

Konuyu takip eden arkadaşlar, altta verdiğin linkte Esin için bir çalışma başlatmaya karar verdik, katımak isterseniz lütfen linki inceleyin ttli3

Sevgiler.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html

kinetix 09-04-2010 11:42 AM

Geçmiş olsun öncelikle, yeni farkettim ben konuyu kusura bakma lüften

Çok iyi olacaksın samimi söylüyorum !

Öncelikle soruna değl , çözüme yani iyilik ve sağlığa dikkatini ver seni çok seviyoruz harikasın sen.. k8908956k

melis_88 09-04-2010 01:08 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 611612)
Merhabalar Esin'cim :)

Acil şifalar diliyorum, bir an önce sağlığına kavuş ve aramıza çok mutlu haberlerle dön olur mu?

Konuyu takip eden arkadaşlar, altta verdiğin linkte Esin için bir çalışma başlatmaya karar verdik, katımak isterseniz lütfen linki inceleyin ttli3

Sevgiler.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html

sevgili arkadaşımm bende katılıyorum bu akşam şimdiden başladım tüm sorunlarınızın dinmesi için dua etmeye en kısa zamanda tamamen toparlanırsınız inşallah..walla size özel pozitif enerjimi arttırcam bu gün sevinclisevinclisevincliakşam 23.00 da hepsini size vercemmmsevinclisevinclisevinclisevinclikendinize çokk iyi bakın sıkmayın canınızı..Allah size tüm sıkıntılarınızı aşma gücü versinO0kiss3

naz78 12-04-2010 10:08 AM

çok geçmiş olsun dualarımız sennile

serap41 23-04-2010 10:03 AM

Geçmiş olsun. Rabbim kızınızın kızlarını sevmeyi nasip etsin,Hayat arasıra üzsede bizi yüzünüzde, gönlünüzde, ve evinizde huzur, neşe, mutluluk daim olsun. Güzel düşünelim iyi mutlu ve sağlıklı günler hepizi bulsun. dualarımız sizinle..

bartun06 23-04-2010 12:13 PM

Hasta olduğunuzu düşünmeyin hiç, ben öyle yaptım faydasını gördüm. İlaçları rutin yaptığınız şeyler gibi düşünün. Kısa zamanda eskisinden de iyi olacaksınız. Geçmiş olsun.

ceylan84lum 23-04-2010 12:21 PM

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..kızından güç al..Rabb im ona ve sevdiklerine bağışlasın...

gülpor 23-04-2010 04:28 PM

Geçmiş olsun...en yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

DiCaprio 17-05-2010 11:58 PM

geçmiş olsun bizim dert ettiğimiz şeylerin yanında seninkisini düşününce :( sinek gibi kalıyo yanında dertlerim.. Düzelmen dileğiyle

matri 05-07-2010 10:20 AM

arkadasim ne yazikki yillar once benim babamda boyle bir sikintidan muzdaripti...

lutfen yanlis anlama fakat, o an neler hissedilir, neler yapilmalidir.. ilk yardim hareketi ne olmalidir. bu konulara biraz yer verirmisin???

artik bende kemale ermeye basladigim icin, bu tur olaylarla karsilasma sansim yuksek. o yuzden en azindan neler yapilacagini bilmek istiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM.