| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Beyhude sorgu ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Bunu bilmek çok güzel. Ama yapabilmenin kolay bi yolu var mı?? Okudum çok okudum; okuyorum ama ilham gelmiyor bi türlü. Bilmiyorum inanç eksikliği mi?? Bir an duyunca 'hayalleriniz gerçekleşecek' kulağa çok hoş geliyor ama nasıl? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #19 (permalink) | |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bir şeyi elde etmekte bir engel görüyorsak eğer o engelin yalnızca biz olduğumuzun da bilincinde olmamız gerekiyor, sorumluluğu ele almak gerekiyor. Ama tabii hayalden hayale fark var. Çok istediğimiz bir şeyin hayalini kurmak çok kolayken, aslında çok da istemediğimiz ama kendi kendimizi mecbur bıraktığımız şeylerin hayalini kurmak sıkıcı olabiliyor. Bu yüzden de ben hayal kuramıyorum diyoruz. Mesela ben ergenlik çağımda hep kendi evim olacak diye hayal kurardım, eşyalarımı kendi isteğime göre yerleştirdiğim, kimseye bağımlı olmadığım vs bu hayali o kadar çok kurdum ve inandım ki 7 yıldır sahibim. Ama birisi bana dese ki 4 çocuklu bir anne olduğunun hayalini kur ![]() Sorunları çok kolay ortaya dökebiliyoruz, şu şu böyle olmuyor, bu hayatımda hep yanlış gidiyor, eksik olan bir durum bu gibi. Ama kendimize sormaktan deli gibi korktuğumuz bir soru var, NEDEN? Nedenini araştırırsak karşımıza çıkacak cevaplardan korkuyoruz çoğu zaman, kendimizin bize vereceği ve perdeyi aralayacağı cevaplardan. Yüzleşmekten, boy ölçüşememekten, kaçamamaktan, kendimize yalan söyleyemeyeceğimizden, söylesekte derinlerde bir yerde onun öyle olmadığını bilmekten.. Şimdi sorsan kendine neden bunun hayalini kuramıyorum diye, çünkü bunun böyle olmasını istemiyorsun da ondan dese sana içinden birşey ne derdin? ne yapardın?
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Beyhude sorgu ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Bunu bilmek çok güzel. Ama yapabilmenin kolay bi yolu var mı?? Okudum çok okudum; okuyorum ama ilham gelmiyor bi türlü. Bilmiyorum inanç eksikliği mi?? Bir an duyunca 'hayalleriniz gerçekleşecek' kulağa çok hoş geliyor ama nasıl? ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi