| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Beyhude sorgu ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı O'nu ilk gördüğümde hiç etkilenmemiştim. Buluşalım ısrarlarına kayıtsız kalamadım. Çok sıkıcı bulmuştum. Konuşacak hiç ortak konumuz, beğenimiz yoktu. İlanı aşk etti. Çok fazla ilgi gösterince kayıtsız kalamadım. Ama onunla iken zaman geçsin de gideyim istiyordum. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) | |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Aradığınız nedenin parçaları yazdıklarınızda saklı ; Ben sanırım asla yaşayamacağım şu duyguyu "Hayatımda hiç olmadığım kadar doğru yerdeyim dedim, hiç olmadığım kadar doğru insanla.." bu inancınızı doğrulamak için yaşandı her şey aslında, kendini gerçekleştiren kehanet yani.... İkinci bir noktada "Ama hep bir güvensizlik hissediyordum ve .... " cümlelerinde saklı, güvende olmak için devam ettirmiş olabileceğiniz bir ilişki fakat hep yarı yolda bırakılma korkusu ve güvensizlik, ve sonunda tamda sizin kehanetinizi gerçekleştirecek şekilde bir tepki ile ve güvensizliğinizide haklı çıkartarak bir mesajla gelen ayrılık..... Biraz düşünün üstünde bence ... Sevgiler MERT.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Beyhude sorgu ... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı O'nu ilk gördüğümde hiç etkilenmemiştim. Buluşalım ısrarlarına kayıtsız kalamadım. Çok sıkıcı bulmuştum. Konuşacak hiç ortak konumuz, beğenimiz yoktu. İlanı aşk etti. Çok fazla ilgi gösterince kayıtsız kalamadım. Ama onunla iken zaman geçsin de gideyim istiyordum. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi