![]() |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş Alıntı:
|
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor pisimbata daniştigim konu hakkinda üzücü bir haber: benim kedi paşa'nin sokaktan bulup sahiplendiği arkadaş oldugu,kimsesiz, ismini bile koyamadiğiz, alti ay kadar beslediğimiz yasi 1 e yakin olan yavru kedi öldü.sanirim sokakta zehirlenmiş.. bizim kedi bunu hissetti hala ağliyor..onu bekliyor ariyor.. umarim cabuk atlatir.biz bile henüz atlatamadik.baya uzulduk.2 gün oldu. gececek dimi? nasil davranilir bir kediye uzuntusu gitsin diye bilmem ki? teskkurler sevgiler |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş ah canımmm demek zehirlendi haa kizgin1 yavru kedicikk sad456 çok üzüldümmm.. agl34 kolay kolay geçmeyebilir ... yinede cat56 sormak lazım... sad456 |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş deneme mesajıdır.. mesaj göndermekte çok zorlanıyorum malesef.. her seferinde sayfayı yeniliyorum.. bezende yazdıklarım yok oluyooo... tuh788 olmadı biraz ara vereyim... belki yenileme çalışması vardır... resmim de kayboldu ekleyemiyorum zaten... sad456 |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor Alıntı:
Alıntı:
ayy çok ama çok üzüldüm jaunty o zehirleri koyanları allah bildiği gibi yapsın n9598 88a sizin kedi hisseder tabiki ayy üzldüm yaa |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor sevgili jauty sitemizin bir veteriner hekimi var ismi vetty...kedi psikolojisi ile ilgilimi değilmi bilmiyorum ama danışmakta fayda var..bence ona sevgi ver bol bol...bende şifa göndereyim kıyamam ben ona... |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor yazık yaa blook blook aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum kizgin1 |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=z4pt1DJw9m8 |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor aa aa arkadaslar buraya 3.kez yaziyorum hep siliniyor kedim daha iyi daha hareketlendi hersey yolunda desteklriniz icin sagolun.sadece birazcik mahsunlu var ara ara onunda gececegini umuyorum.iyki varsiniz.kedimin derdine bile derman bulabiliyorum..sevgiler |
Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş jaunty cim taşınma telaşı arasında oldu böyle süprizler malesef... pc05 kalpler karşılıklıymış bende mesaj yazıyordum sana paşanın iyi haberlerini tekrar yaz diye... ttli3 bu da benim sana 3. cevabım... aa34 paşayı öp okşa bizim için sevgiler.. (mesaj siliniyo ama inatla öpecem paşayı kaçışı yok benden.... cat22 ) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |