Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayvanları Koruma Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=317)
-   -   Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2335)

25emel 30-10-2007 10:21 AM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
hayal abla doğanın dengesi deyince fıkra geldi aklıma... girlhaha

temel ormana gitmiş.. ağaç kesip odun yapıyo... e kışın ısınacaklar...

greenpeace ciler görmüş durumu.. vay doğanın dengesini bozuyosun ..
temel demiş yok bozmiyrum..
tartışma büyümüş kavga çıkmış temel dayağı yemiş..

iki gözü iki çeşme dönmüş köye ..
tursun demiş hayurdur uşağumm noldi sağa böyle ...
demiş sorma.. ormanda bi sürü adam sıkıştırdı beni tenhada..
bozmişum doğanın yengesunu ...
ne taniyrum doğani ne taniyrum yengesuni daa
khkh56

khkh56 khkh56 khkh56 e haklı adam yaa khkh56 khkh56 aman yarabbii ölüyorum sandım bir ara gözümden yaş geldi azıcık sakinleştim de sonra yazabildim msjı aa34 aa34 aa34

jaunty 31-10-2007 11:55 AM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

pisimbata daniştigim konu hakkinda üzücü bir haber:
benim kedi paşa'nin sokaktan bulup sahiplendiği arkadaş oldugu,kimsesiz, ismini bile koyamadiğiz, alti ay kadar beslediğimiz yasi 1 e yakin olan yavru kedi öldü.sanirim sokakta zehirlenmiş..
bizim kedi bunu hissetti hala ağliyor..onu bekliyor ariyor..
umarim cabuk atlatir.biz bile henüz atlatamadik.baya uzulduk.2 gün oldu.
gececek dimi? nasil davranilir bir kediye uzuntusu gitsin diye bilmem ki?
teskkurler sevgiler

shamanic 31-10-2007 12:06 PM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaş

ah canımmm demek zehirlendi haa kizgin1 yavru kedicikk sad456 çok üzüldümmm.. agl34

kolay kolay geçmeyebilir ... yinede cat56 sormak lazım... sad456

shamanic 31-10-2007 12:14 PM

deneme mesajıdır..

mesaj göndermekte çok zorlanıyorum malesef.. her seferinde sayfayı yeniliyorum..

bezende yazdıklarım yok oluyooo... tuh788

olmadı biraz ara vereyim... belki yenileme çalışması vardır... resmim de kayboldu ekleyemiyorum zaten... sad456

pisimbat 01-11-2007 07:22 AM

Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
pisimbata daniştigim konu hakkinda üzücü bir haber:
benim kedi paşa'nin sokaktan bulup sahiplendiği arkadaş oldugu,kimsesiz, ismini bile koyamadiğiz, alti ay kadar beslediğimiz yasi 1 e yakin olan yavru kedi öldü.sanirim sokakta zehirlenmiş..
bizim kedi bunu hissetti hala ağliyor..onu bekliyor ariyor..
umarim cabuk atlatir.biz bile henüz atlatamadik.baya uzulduk.2 gün oldu.
gececek dimi? nasil davranilir bir kediye uzuntusu gitsin diye bilmem ki?
teskkurler sevgiler

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
ah canımmm demek zehirlendi haa kizgin1 yavru kedicikk sad456 çok üzüldümmm.. agl34

kolay kolay geçmeyebilir ... yinede cat56 sormak lazım... sad456

ayy çok ama çok üzüldüm jaunty o zehirleri koyanları allah bildiği gibi yapsın n9598 88a
sizin kedi hisseder tabiki ayy üzldüm yaa

hayalayaz 01-11-2007 07:51 AM

sevgili jauty sitemizin bir veteriner hekimi var ismi vetty...kedi psikolojisi ile ilgilimi değilmi bilmiyorum ama danışmakta fayda var..bence ona sevgi ver bol bol...bende şifa göndereyim kıyamam ben ona...

25emel 02-11-2007 06:59 PM

yazık yaa blook blook aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum kizgin1

ZEYNEPAYY 05-11-2007 10:19 AM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
yazık yaa blook blook aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum kizgin1

İçinden geçenleri anlat yoksa yazık olur:))
http://www.youtube.com/watch?v=z4pt1DJw9m8

jaunty 05-11-2007 12:45 PM

aa aa arkadaslar buraya 3.kez yaziyorum hep siliniyor kedim daha iyi daha hareketlendi hersey yolunda desteklriniz icin sagolun.sadece birazcik mahsunlu var ara ara onunda gececegini umuyorum.iyki varsiniz.kedimin derdine bile derman bulabiliyorum..sevgiler

shamanic 05-11-2007 01:01 PM

jaunty cim taşınma telaşı arasında oldu böyle süprizler malesef... pc05
kalpler karşılıklıymış bende mesaj yazıyordum sana paşanın iyi haberlerini tekrar yaz diye... ttli3
bu da benim sana 3. cevabım... aa34
paşayı öp okşa bizim için sevgiler.. (mesaj siliniyo ama inatla öpecem paşayı kaçışı yok benden.... cat22 )

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.