Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Nerelisin..? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9501)

comte 02-06-2008 11:13 AM

Ynt: Nerelisin..?

"kardeşim konya da selçuk ü. de.. o mezun olmadan mutlaka gitmem lazım.. "

Shamanic....Merhaba... hismiley

Selçukta hangi bölümde kardeşin...

Kampüste mi kalıyor...

Mustang 02-06-2008 11:28 AM

Benim ailem kayserili eşimde .Ama ben doğma büyüme Ankara'lıyım.İnsanın en sevdiği yerler vardırya benim en çok sevdiğim yerlerden biride Edremit Akçaydır. Hani gitiğinizde özlediğiniz yerleri olan işte öyle .Ay ne çok Konya muhabbeti yapmışsınız ben de gelmek istiyorum .Helede bizim sitedeki arkadaşlarla ne güzel olurdu. smiliyface

Pamukk 02-06-2008 12:42 PM

Ben doğma büyüme İstanbul,annem Manisa-Kırkağaç,babam ise Çanakkale doğumlu,İzmir,Muğla,Ege'nin çoğu ili,Antalya,Ankara,Konya,Sivas,Kastamonu,Sinop,Koc aeli 'de blunmuşluğum var smiliyface

Pamukk 02-06-2008 12:44 PM

Lost dizisi karakterlerinin hayattaki bağlantılarını açıklayan bir teoriye göre;

Six Degrees Of Separation Teorisi

Dünya üzerindeki her kişiden bir diğerine az sayıda sosyal bağlantı kullanarak ulaşılabileceğini söyleyen ilginç bir hipotezdir. efendim şimdi insan ilişkilerini şöyle sınıflandıracağız. sizin tanıdıklarınızla sizin aranızdaki ilişki 1.derece olacak, tanıdıklarınızın tanıdıkları ama sizin tanımadıklarınızla aranızdaki ilişki 2.derece,... gibi. kısaca biriyle olan ilişkinizin derecesi o kişiye en az sayıda kişi üstünden geçerek ulaşmanız olsun. şimdi insanlar arasındaki bağlantılarla dünya üzerindeki bir insandan diğer bir insana en kısa zincir yoluyla ulaşmaya çalışacağız. bu hipotezi ortaya atanlara göre bu sayı herhangi iki insan için ortalama olarak 6 oluyor. ilk ortaya atıldığı zaman deneyini yapmaya kalkmışlar bunun mektup yollayarak, çoğu ulaşmasa da yerine ulaşan mektuplarla ölçtükleri değer de bu civarda bir şey. şimdilerde de columbia universitesinin internet üzerinden böyle bir deneyi var...

http://img523.imageshack.us/img523/2...degreesfm7.png

MuminOKAN 02-06-2008 01:13 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Lost dizisi karakterlerinin hayattaki bağlantılarını açıklayan bir teoriye göre;

Six Degrees Of Separation Teorisi

Dünya üzerindeki her kişiden bir diğerine az sayıda sosyal bağlantı kullanarak ulaşılabileceğini söyleyen ilginç bir hipotezdir. efendim şimdi insan ilişkilerini şöyle sınıflandıracağız. sizin tanıdıklarınızla sizin aranızdaki ilişki 1.derece olacak, tanıdıklarınızın tanıdıkları ama sizin tanımadıklarınızla aranızdaki ilişki 2.derece,... gibi. kısaca biriyle olan ilişkinizin derecesi o kişiye en az sayıda kişi üstünden geçerek ulaşmanız olsun. şimdi insanlar arasındaki bağlantılarla dünya üzerindeki bir insandan diğer bir insana en kısa zincir yoluyla ulaşmaya çalışacağız. bu hipotezi ortaya atanlara göre bu sayı herhangi iki insan için ortalama olarak 6 oluyor. ilk ortaya atıldığı zaman deneyini yapmaya kalkmışlar bunun mektup yollayarak, çoğu ulaşmasa da yerine ulaşan mektuplarla ölçtükleri değer de bu civarda bir şey. şimdilerde de columbia universitesinin internet üzerinden böyle bir deneyi var...

http://img523.imageshack.us/img523/2...degreesfm7.png

sn pamukk şimdi bunlara göre senin bi üstte yazmış olduğun yerlere gittiğini anlıyoruz? dusun
doğrumudur?

Pamukk 02-06-2008 01:39 PM

evet yazdığım yerlerde bulundum mümin okan ,shamanic in de dediği gibi belki 1.derece birbirimizi görsel olarak tanıyamamış veya dışarda fiziksel olarak tanışmamış olsak da ,2,3,4,5 veya 6.dereceden tanışıklığımız olabilir,yani derler ya "dünya küçük"bir tanıdıgımız birisinin,birisinin ....tanıdıgı cıkar ve biz şaşırmışızdır..tanıdıgı çıkmasa da hayatlarımız kesişmiştir,kesişmeye devam eder,ama biz onun bilincinde olmadan yaşarız,mesela ben 10 yaş civarındayken bizim memlekete (Manisa) uğradıktan sonra yazın İzmir fuarı zamanlarında bir de ailece oraya ugrardık ve orayı da gezdikten sonra İstanbula dönerdik, belki de orada bu siteye üye olan ve burada fikir paylaştgımız arkadaşlardan İzmirde yaşayanlar veya o zaman diliminde orada bulunanlardan biriyle mesela fuarda bir çay bahcesinde aynı yerde oturduk,bilmeden..bunlar gibi çok ornekler var..bilimadamları bir insan ,dünyanın ucundaki hiç tanımadıgı bir insan ile bağlantıda olabilrimi bunu araştırmışlar ,yaptıkları deneylerde böyle bir bağlantının varlığını görmşler..bu bağlantı 10 insan üzerinden olan bir zincir veya 2 insan üzerinden olan bir zincir gibi bir sonuc vermiş..arada bağlantı görevi gören bütün bu insanların yaklaşık ortalama değeri 6 imiş..yani tüm insanlar birbirlerine şu veya bu sebeple (işyeri-tanıdıgının tanıdıgı,okul..vs) 6 kişi üzerinden bağlantıda oldukları sonucu çıkmış..Çok ama çok ilginç bir teori bu ,ilk okudugum zaman cok şaşırmıştım... sevincli

MuminOKAN 02-06-2008 01:46 PM

sn pamukk. sanırım yanlış anlaşılma oldu. ben yazdığınız yerlerde bulunmadınız, bulunamazsınızda demedim. öyle bir hakka da sahip değilim.
anlatmaya çalışacaktım ki burada işim uzadı. neyse pek te önemli değil.

bende bilincindeyim bir şekilde herhangi bir durumda muhakkak bi yerlerde karşılaşmış yada es kaza yola görmüş olabiliriz. ki görmüşüzdür. aksi ni iddia etmiyorum.
özür. sapkal89

Pamukk 02-06-2008 01:52 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
sn pamukk. sanırım yanlış anlaşılma oldu özür dilerim. fakat lost dizisi karekterleriyle ilgili yazınız vardı. ve resimde görülen sayılarla ilgili idi. bende bilincindeyim bir şekilde herhangi bir durumda muhakkak bi yerlerde karşılaşmış yada es kaza yola görmüş olabiliriz. ki görmüşüzdür. aksi ni iddia etmiyorum.
özür. sapkal89

estagfurullah birbirimizi yanlış anlamışız ttli3
losttaki numaralar : 4 8 15 16 23 42 smiliyface

Pamukk 02-06-2008 01:59 PM

Alıntı:

sn pamukk. sanırım yanlış anlaşılma oldu. ben yazdığınız yerlerde bulunmadınız, bulunamazsınızda demedim. öyle bir hakka da sahip değilim.

bende bilincindeyim bir şekilde herhangi bir durumda muhakkak bi yerlerde karşılaşmış yada es kaza yola görmüş olabiliriz. ki görmüşüzdür. aksi ni iddia etmiyorum.
özür. sapkal89

mumin bey rahat olun ben öyle anlamadım zaten ttli3 şaman yukarıda bulundugu yerleri yazınca ben de o yuzden yazmak istedim,(yani herkes yamış ben de yazayım dedim sad456 bir de losttaki tanışıklıkla ilgili yazmış o yuzden ben de onu destekleyen bir teoriyi açıklayayım dedim,sizin mesajınızda da cevaben teoriyi açıklamak istedim yani tartışma olarak algılamadım sizin mesajınızı veya amacım ona bir cevap vermek değildi lütfen rahat olun bir sorun yok hismiley

MuminOKAN 02-06-2008 02:09 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

özür. sapkal89

mumin bey rahat olun ben öyle anlamadım zaten ttli3 şaman yukarıda bulundugu yerleri yazınca ben de o yuzden yazmak istedim,(yani herkes yamış ben de yazayım dedim sad456 bir de losttaki tanışıklıkla ilgili yazmış o yuzden ben de onu destekleyen bir teoriyi açıklayayım dedim,sizin mesajınızda da cevaben teoriyi açıklamak istedim yani tartışma olarak algılamadım sizin mesajınızı veya amacım ona bir cevap vermek değildi lütfen rahat olun bir sorun yok hismiley

sapkal89 teşekkür ederim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM.