![]() |
Ynt: Nerelisin..? havanın soğuk olması önemli değil be ablam yeterki yollar ve pistler açık olsun. herhangibir havayolu şirketinden alalım biletlerimizi? ben blanks ımıda tutup kolunda getiririm. |
Ynt: Nerelisin..? ben konyaya annemle 4 sene önce gitmiştim.. o kadar çok etkiklendim ki mehmet , o kadar güzel bir yer ki..eylülde gtimiştik daha hava sıcaktı,alaaddin tepesi var Allah'ım ne guzel yer ,çay bahceler dolu çok guzel yemyeşil ,bir kaçakşam orada çay içtik ne kadar guzeldi ,çocuklugum aklıma gelmişti, o eski çay bahçeleri...sonra bir gun meram (umarım yanlış hatırlamıyorumdur) a gittik tepede cay içtik orası da cok ama cok guzeldi..Mevlana'nın türbesi ve hemen yanındaki camii zaten ayrı güzel,hatta türenin içinde çalan ney müziği o kadar hoşuma gitmşti ki ,hediyelik eşya satan yerden kime ait oldugunu sorup almıştım(Sadrettin Özçimi),konya kolaylıkla yaşanacak bir yer ttli3 |
Ynt: Nerelisin..? UNESCO, 2007 Yılını Mev'ana yılı olarak belirlediği için, geçen yıl farklı bir uygulama yapılmıştı.. Her yıl Aralık ayında yapılır Şeb-i Arus törenleri... Bu yıl ki takvimi tam olarak bilmiyorum mumin.okan... hismiley hismiley |
Ynt: Nerelisin..? Alıntı:
|
Ynt: Nerelisin..? Evet pamukcum... onayi Konya gerçekten yaşanacak, huzurlu bir şehir... 25889 Dışardan bilindiği gibi, irticacıların, kafa kol kesen hacı hocaların bulunduğu yer değil... y789 Çok lüx bir yer... Evet...Alaaddin çay bahçesi var... Meram var... Akyokuş var... Yazın buralar çok güzel yerlerdir... wave Gezip görmeli herkes... Buyurun gelin valla.... 956k Başımın üstünde yeriniz var... sapkal89 |
|
|
Ynt: Nerelisin..? |
Ynt: Nerelisin..? hayal ablam canım sağolasın... 13 haziran evlilik yıldönümümüz...10. yılı deviricez inşallah...fakat eşimin arkadaşı bilmeden istanbulda ünlü bir grubun konserine bilet almış...tamda 13 haziran günü... wave çok kıvrandılar nasıl söylicez diye...bende hayatında kaç defa böyle bir fırsat geçerki eline..git sen o konsere kaçırma dedim...çok şaşırdılar nedense... sevincli benim için çok önemli bir gün ama biz her zaman kutlarız yıldönümümüzü...ama o her zaman bu grubu yakalayamaz... sanırın ona istinaden bu toplantıya ses çıkarmadı...o yüzden şansımı çok zorlayamıya bilirim... ama bir araya gelsekte gelemesekte önemli olan gönüllerimizin bir olması...kesin olan bir şey varki oda bütün arkadaşlarımı çok sevdiğim...hepinizi öpüyorum...sevgiler.. kiss3 |
Ynt: Nerelisin..? merhabalar.. sevincli lost dizisinde ki gibi belki her birimiz bu foruma gelmeden önce aynı şehirlerde teğette olsa yan yana geçtik.. belki yaşamlarımızı filme alabilsek bir karede mutlaka karşılaşmış olduğumuzu görebiliriz.. y789 ben aslen muğlalıyım.. ankarada doğdum.. izmir istanbul ankara arasında büyüdüm.. yaklaşık 7 yıldır her sene mutlaka çanakkaleye gideriz.. kadırga koyu nu çok severim.. kardeşim konya da selçuk ü. de.. o mezun olmadan mutlaka gitmem lazım.. edirne ye bir kaç sefer geldim.. orada oturan yakınlarımız vardı.. antalya da da bulundum tatil için.. kalkan ve kaş bölgesine gelmiştik.. kaputaş plajı ve patara gerçekten görülesi yerlerdir.. bi toplantıda antalyada likya uygarlığının gölgesinde yapalım.. ttli3 sevgiler.. wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 AM. |