![]() |
Ynt: Nerelisin..? bir yıllık evliydim..akdenizden gaziantepe kadar gittik oradan dönerken iç anadoluya kaydık..konyada mevlanayı ziyaret ettik...ben kayınvalideme..o beyaz şekerlerden ve bir tane kültablası aldım üzerinde dönen bir mevlevi vardı...kendisine bunları verdiğimde inanamadı..ağlaya ağlaya şekerleri kokladı...kültablasını nereye koyacağını şaşırdı..benim o zamanki algılayışıma göre altı üstü şeker ve kültablasıydı..meğer canım benim hayatı boyunca konyay gidip mevlanayı ziyaret etmek istermiş..nasip olmamış..oradan gelen herşeyi bir başka bakışla görürmüş, benden söz almıştı benden, ben gidemezsem sen mevlana haftasında git diye,ilk ondan duydum kutlamaların olduğunu, 23 yıl oldu türkiyeye geleli...her yıl mevlana haftası başlayınca içim konyaya akar, henüz banada nasip olmadı, ama gidicem inşallah, bu yıl olmazsa gelecek yıl mutlaka...şiödilik saygılı sevgilerimi yollıyayım.. |
Ynt: Nerelisin..? Ablacım, ne zaman istersen buyur gel... 956k Başımın üstünde yerin var... sapkal89 Bizim dergahımız umutsuzluk dergahı değil... y789 Sema gösterisine falan da gideriz... Tüm dünyadan yüzbinlerce insan geliyor her yıl buraya... Sen neden gelmeyesin... Hatta ben daha önce söylemiştim forumda suzzy'e Neden hep üç büyük şehirde yapıyorsunuz toplantıyı... Bir kere de buraya gelin burada toplanalım diye... Dediğim gibi Abla... Burada da toplanabiliriz bir gün neden olmasın... super |
Ynt: Nerelisin..? mehmet sen kafaya koydun getirtçen bizi oraya... girlhaha valla bu gidişle ankara istanbul konya derken eşim atacak beni evden... b456 şaka bir yana gönül hepinizle toplanmak ister... ttli3 ama benim istanbula gitmeyi istememin en büyük sebepleri hem çoğunluğun orda olması hemde bir ihtimal kayınbabamla görüşürüm ümidi...tamda babalar gününe denk geliyor.. gerçi kendisi yoğun çalışıyor denk gelmemiz zor ama bakalım nasip... tender45 ama toplantı pazara geliyor sizde konyadan katılabilirsiniz bir günlüğüne...olmazmı... wave |
Ynt: Nerelisin..? Valla suzzy'cim, Ben askerliği de orada yaptım... Akrabalar, arkadaşlarım falan da var İstanbul'da... Ama, inşallah diyeyim... Gelebilirsem ben de çok isterim sizlerle tanışmayı... 956k O zamana daha çok... Şimdi ne desem yalan olur... hismiley hismiley |
Ynt: Nerelisin..? Alıntı:
kocaman bir hayatım değişti grubu olarak toplaşır 956k çok hoş sohbetlerde bulunuruz...kendi adıma bu toplantı her anlamda (bilgi-paylaşım) benim için çok önemli... başka bir şey demiyeyim... kiss3 |
Ynt: Nerelisin..? suzzy nedersin mevlana haftasında konyaya gidelimmi... aa34 aa34 aa34 mehmet neden gülüyorum biliyormusun..ben suzzy ziyaret ettim iş yerinde...konuşuyoruz.muhabbet olsun .dedimki ben istanbula gidip..arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum...suzzy ya hayal abla bende çok istiyorum ama eşimin izin vereceğini sanmıyorum..ben= ben gidip öyle uzun uzun kalmıycam..zaten toplantılarını pazar günü yapıyorlar, ctesi gece otobüse binicem pazar toplantıya katılıcam...toplantıdan sonra otobüse binip geri dönücem dedim..keşke olsa dedi ve mevzu kapandı...ama gözleri parladı...izmir kızı şansını denemeden bırakırmı...ne olacak..eşi en fazla hayır der..nitekim anlatmış gitmekle dönmemizin bir olacağını..eşi zaten pırlanta..ben onları yeni evliyken tanıdım...tamam demiş benim aslan oğlum .. madem istiyorsun olur demiş....işte bu kadar oldu bitti geliyoruz...ama izmir kızı dediğim kadar var..bak konyaya gelin diyorsun..ankaraya gelin diyorlar..kendisi turne diyor ama eşinide asla göz ardı etmiyor...hele biz istanbul toplantısını yapalım..biraz vakit geçsin suzzy yine bana hayal abla eşim izin veriyor hadi gidelimmi demezse ben ne olayım.. biz konyayada geliriz türkiye turneside yaparız..yeterki suzyy istesin..ben benim tohumluğu bir evlendirsem neler yapıcamda..evlenmiyor köftehor...bende plan yapamıyorum..neyse gönlümüz hepinizle beraber..ben fotoğraf makinemi alayım ablamdan şimdi söylesem iki hafta sonra gelir..ağırdır ablam benim..saygılı sevgiler.. |
Ynt: Nerelisin..? gidelim tabi ya hatta gelenekselleştirelim. olmaz mı? dusun bence olur neden olmasın? konya ya da gidelim. avrupa yı da gezelim khkh56 edirne uzunköprü keşan tekirdağ lüleburgaz. pasaport a gerek yok khkh56 -kıta ayrımcılığı yapmıyorum sadece tebessüm için- sağlıcakla ve ışıkla kalalım. |
Ynt: Nerelisin..? Abla aslında buraya gelmek daha kolay... Neden mi... Mevlâna var burada... Mevlâna Haftasında gelirseniz, suzzy'nin eşi de bir şey demez heralde.. super Hatta o da eşiyle gelsin...O adamın da hakkı değil mi gezmek... Şöyle toplanın gelin yaa... Çok lüx bir şehir oldu burası artık.. Bir sürü kule falan var.. Dışardan söylendiği gibi bi yer değil burası.. Burada bir Akyokuş var, bir Meram var ki tam size göre... Hatta Alaaddin var merkezi Konya'nın... Gelin siz gelin... Ne olursanız olun, yine gelin... y789 Ben güzel bi toplantı yeri ayarlarım buradan... 956k |
Ynt: Nerelisin..? mevlana haftası 1 - 7 aralık 2008. dusun doğrumudur? blook olabilir... yalnız hava koşulları ne olur?? dusun |
Ynt: Nerelisin..? valla hava buz gibi olur, ama değer be ablam..banada bak istanbulu hak ettimde konyam kusur kaldı...neyse biz dileyelim böylece çekim yasasını devreye sokalım..belli olmaz..bütün bunların olması için tüm koşullar hemen hazırlanıverir..inşallah.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |