![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN GÜLEN BİR YÜZ İLE KOCAMAN GÜNAYDIN İLE GÜNE BAŞLADIM TELKİNLERİMİ OLUMLU DÜŞÜNCELERİMİ ÇANTAMA YÜREĞİME KOYUP İŞE BAŞLADIM... BİSMİLLAH ağla2 SİNİRLERİMİ BENİ ALT ÜST EDEN BENİ DEVAMLI OLARAK ELEŞTİREN BENİM KOVULMAMI İSTEYEN ONA GİDECEK EVRAKLARDA HATA OLMASIN DİYE UĞRAŞTIĞIM VE HER SEFERİN KÖRÜN KÖR TAŞI MİSALİ ONDA HEP HATANIN ÇIKTIĞI KİŞİYLE KONUŞMAM VE YİNE HATAMI BULUP BENİ PAYLAMASIYLA BAŞLADIdunk56dunk56 OFFF OFFF BU KÖR DÖNGÜDEN NASIL ÇIKACAĞIM ..... BU İNSANININ KORKUSUNU NASIL YENECEĞİM... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın...sitedeki üyeliğimin ilk dakikaları.. :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııın herkese... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günaydın Bezelye, Gününün aydınlığını kimse kaçırmayacak. Sakin ol. Kendine güven. Gülümse. Gerekirse şakaya vur... O kadar kusur kadı kızında da olur de... Ya da ay siz aradıkça taş çıkıyor de... ne dersen de ama o kişiye negatif enerjini yollama. Önce onu sonra kendini affet yüreğinden ağırlığını at. Sen kendi bakış açını değiştir, onun da sana karşı nasıl değiştiğine inanamayacaksın. Ama sakin ol. Kendine güven. Yaptığın işi biliyorsan, güven. Sen yaptıysan, kendinden eminsen sorun çıkmaz. Acele işe de şeytan karışır. Endişesiz, sakin ve güler yüzlü çalış. Özgüvenin ve gülümsemen hem seni hem de çevrendeki herkesi rahatlatacak canım:)) Sevgiler |
Güzel bir gün geçirmeni dileriz. |
Günnaydın Perfinya, Dilerim harikulade bir gün geçirirsin canım beniiimm:))) |
t678 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkeseee günaydın Dün dün de kaldı yeniden başlıyorum. bluee pebbles ve blue jaloon çok teşekkür ederim Benim sorunum bilmek uygulayamamak galiba İnşallah burda bunu aşacağım dingin sakin bir hayatın rüzgarında kendimi bulacağım O0O0O0 bisiklet vazgeçmek yokk... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnayyydddııııınnn, hepinize günnayddıııınnnnn Yağmurlu da olsa, bulutlu da olsa çok güzel bir gün. Misler gibi kokuyor ortalık.... Heppinize enerji dolu, keyifli harika bir gün diliyorum. Bu haftaya sıkı bir başlangıç yapmanızı, bugün kendinize verdiğiniz bütün sözleri tutmanızı diliyorummm.... Şu dakika bir daha geri gelmeyecek... Sevgilerrrr |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın herkese :)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM. |