![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydınlar..Bayılırım yumurtalı ekmeğe birazda soğuk severim, ben gelene kadar kıvamında olur sanırım gulensmiley Ellerinize sağlık!! mutlu, güzel günler dilerim tüm foruma cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Değerli Arsinoe arkadaşım, reca ederim, üstün düşünce gücünü, bir daha benim pazar kahvaltımda kullanma olur mu, zira ben yumurtalı ekmeğimi ısırdığımda bana""amaaan bee, soğumuş bunlar"" dedirten şeyin,senin niyetin olduğundan hiçç haberim yoktu neyse bi dahaki sefere,sen önden yapılanları yee,onlar soğumuş olur,,sonradan pişenler benimdiractionsmileAfiyet bal şeker olsunactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN hepinizi çok çok özledim. günaydıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnn mutlu sabahlar bol bereketli sağlıklı bir gün olsun hepimize:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN dertydertydertydertydertydertydertydertyderty günaydın herkeze enerji dolu gün ve haftalar diliyorum mutlu olun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gününüz rengarenk,mutlu ve huzurlu geçsin. günaydıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bayıldım bu resme,aklıma geldikçe gülüyorum ,günaydınnnnnnn :))))))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN hepinize günaydin hayirli ramazanlar yarin istanbuldayim yupiii:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar mutluluklar herkese:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM. |