![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günnaaaaayyyyyyddddııııııııııııııınnnn Alice'cim, Hıımmmmm, neşe, mutluluk ve enerji kokusu alıyorum Wonderland'den... Keyfin, neşen, mutluluğun bol olsun bugün hayatımmm :)) Seni en koccamanından öpüyoruuummm:))) art56art56 |
Yeni yıla bir çok ümit yükledim , bir çok gelişme , başarı , mutluluk , sağlık ve huzur.. Dün hatta kulağını çınlattım bu yıl ki terazi burcu yorumlarını çakılımla yaptık diye :) Yeni yıl bize süper gelecek gönülden inanıyorum... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııııınnnnn, Hepinize, herkese günayyyydıııııııınnnnn, Savulun, bugün çok fena sevgi doluyum... Sabah sabah ay bir sevgi seli, bir sevgi seli, Kedime saldırdım wallahi, azıcık Elmayra'lık yaptım, kucakladım, sıkıştırdım. Kotur koştur işe geldiiimmm, Hemmen sayfamı açıppppp, size gönderiyorum içimden taşan sevgiyi... Heppiniz harika insanlarsınız, Ya iyi ki varsınız hepinizzzzz Seçmece gibisiniz gerçekten, Ya da bu benim şansım bilemiyorum ama Yine söylüyorum, İyi ki varsıııınıııııııızzzzzzz!!!!!! http://image03.webshots.com/3/0/0/53...2KwUSbG_ph.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın her şey gönlünüzce güzel olsun... yeni gelen yıl bütün isteklerinizi dileklerinizi gerçekleştirsin. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Günnayyydııııııııınnnnnn Sultan'ımmmm, Dilerim muhteşem bir gün geçirirsin sen de, Her şey gönlünce olur, Kucak kucak kucaklıyorum seni sevgiyle canım benimmm:))) Biliyor musun, içimde bugün hiç beklemediğin bir haber alacakmışsın gibi bir his var, Hayırlar olsun, hayırlı ve güzel haberler olsun canımcım:))) Çooook öptüm seni :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın, 2010'un son gününde Günümüz Süper Geçsin! |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın... güzel bir gün diliyorum. yarın içinde bütün dilekleriniz gerçekleşsin diyorum... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııın,Atlantisin iyi dönemlerindeki gibi bir dünyamız olsa mesela..İyilik güzellik ve bereketin olduğu.Mutlu yıllar |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınn mutluluk için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn aşk için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn neşe için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn sevgi için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn sağlık için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn huzur için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn dostlar için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn çocuklar için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn yaşlılar için girlhahagirlhahagirlhaha günaydınn forumdaşlarım için girlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN 2010 un son gününde gününüz aydın, neşeniz bol olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |