![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :) harika bir cuma değil mi? nasıl güzell bir havaaa :) nasıl hayırlı bir cuma :) herkes mutlu olsun bugün inşalllahhh :) seni seviyorum telkinlerim :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günnaydın canımıniçi, Ben de sana harika bir gün diliyorum. Yüzünden gülümsemen eksik olmasın hayatım:)) cat56 |
Harikasın Alice, Bu harika cuma günü ve parlayan güneş sana uğur getirsin, Dileklerin bir bir yerine gelsin, Sana yanında süprizler de getirsin!!!! cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN kabus görüyordum sabaha karşı önce sevgili bigokyanusumun tatlı sesi sonra anneciğimin şefkatli sesi günümü güzel eylediii :) kocamannnnnn bi günaydında benden o zaman^^::) |
Hiç kıyamam ben sana. Neyse ki üzerinden atmışsın o ağırlığı. Güzel, rengarenk bir gün geçirmeni dilerim canım. Kucak dolusu sevgiler:)) cat56 |
ayh bende çok sık kabus görürdüm artık düzeldi. ama merak ediorum benim kadar çok rüya gören bi insan varmı sevincli uykumu hiç boşa geçirmiyorum hep rüyalardayım girlhaha |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııınnn, İnanılmaz güzel haberlerle, Muhteşem yepyeni bir hafta başladı. Kısmetiniz açık olsun, Bolluk bereket hep gelip sizi bulsun, Fısıldadığınız tüm dilekler gerçek olsun!!!! Sevgi ve huzur dolu, Aşk dolu bir hafta dilerim herkeseeeeee.... Site sakinleriiiiiii..... Sizleri çok seviyoruuummmmmmm!!!!!!!!! Duydunuz muuuuu?????????????? y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın... gönlünüzden geçen dilekleriniz gerçek olsun.. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Harika bir hafta geçirmeni dilerim:)) Yüzünde hep güller açsıınn!!!! cat56 |
canım benim duymam mı ben ? benim çiçeğim enerjisini göndermiş girlhaha.... hemen duydum geldimy789ben de seni çok seviyorum arkadaşım.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |