![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
zor bir geceden sonra ,kazandığım bu yeni günü bütün herşeyiyle kabul ediyorum ve dediğin gibi enerjimin hiç düşmemesini dilerim kendimey789 canım benim senin gönderdiğin enerjiyi içime çekiyorumcilgin897 ve benden de sana geliyor hemen yakalaark5gogogocat3500clappingthumbsanimonayi |
slm günaydın arkadşlar |
Cevap: slm günaydın zeynep hoşgeldin sefalar getirdinactionsmile |
Cevap: slm hoş bulduk her zaman sefamız olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııınnnnn, Herkese, tüm canlılara, sevgi dolu tüm yüreklere günaydın!!!! Bu sabah 05:30 itibariyle yataktan kalkmış olmam dolayısıyla bir sürü işimi hallettim bile. Gününüzün sımsıcak duygularla dolu, Güzel sözlerle ve güzel haberlerle dolu geçmesini, Elinizi attığınız her işin şıp diye çözüme ulaşmasını dilerim:)) Güzel sözlerinizi, güzel hislerinizi paylaşmaktan geri kalmayın:))) Hepinize kucak dolusu sevgilerrrr!!!!! http://img2.blogcu.com/images/m/i/s/..._dolusu_02.gif |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ya ne şirin bir günaydın bu.........girlhaha seni tatlı kız seni....... sana da muhteşem bir gün dilerim..actionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günnaaaayyyddddııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııın... : ) |
Deli gibi eğlendiğin bir gün geçirmeni dilerim:)) y789 |
Geçen gün çok güzel bir aşk filmi seyrettim, aklıma hemen sen geldin. The Holiday diye bir film. İnşallah izliyordur dedim içimden. İzlemediysen tavsiye ederim. Karşılıklı evlerini 15 günlüğüne değiştiren iki kadının yepyeni bir ülkede, yepyeni anılara taşınan hayatlarını anlatıyor. Aklıma gelmişken unutmadan yaziim dedim. cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel insanlar =) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 PM. |