![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın herkese... Bugünlerde hava çok güzel. Fakat ben iki gündür dışarı çıkmıyordum. Bugün biraz çıkıp kitapçıları gezicem. Çok güzellll bir gün olsun herkesinnn |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Heppinize mutlu çok güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydın Cliviaf, Tam kitapçılarda gezilecek bir gün bugün gerçekten. Üniversitedeyken İmge Kitapevi'nde hesabım vardı. Gidip kitaplarımı seçer, orada çalışan bir kadınla biraz sohbet eder, elimdeki cebimdeki parayı bırakır çıkardım. Şimdi evimin konumu gereği koskocaman buz gibi bir kitapevinden alıyorum kitaplarımı. Her gittiğimde yabancı simalar. Ya ben artık dikkat etmiyorum o kadar ya da onlar sürekli değişiyorlar... Kitap satılan bir yer neden bu kadar soğuk ve duygusuz döşenir, nasıl bir markete benzetilir gerçekten inanamıyorum. O kitaplar ahşap kitaplıklarda salınmadan, derinden gelen sakin, huzur verici bir müzikle hislendirilmeden neden satılır? Nasıl satılır??? Bir kitap zincirinin esiri olmuşuz. Sanırım kendime başka bir kitapevi arayacağım. Beni uyandırdığın için saol Civiaf Güzel bir gün geçirmeni dilerim:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese dilediği gibi bir gün diliyorum. GüüNayyyDınnnnn site sakinleri |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günaydııııın Perfinya, Umarım güpgüzel, şapşahane bir gün geçirirsinnnn!!!!! Ayrıca herkese güzel haberler ve bol şans dolu bir gün diliyorum!!! İyi ki varsınız Hepiniz iyi ki varsınız Herkesi çok öpüyoruuuuummmm:))) cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günnaaayyydddddııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııııın : ) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Arkadaşlar günaydııınnnn blissy |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bugun mutlulugun bulutlarda bir yagmur gıbı dagılmaya hazır bekledıgıne ınanıyorum .hepimizin bundan yararlanması dileğiyle :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkese harika dolu dolu saatler dilerim.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese mutlu,huzurlu süprizlerle dolu bir gün diliyorum... http://kellly.free.fr/soleil/Sol7.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM. |