![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ahhh ah nerde şimdi gittim uğraştım bişilerle neyse öğle yemeğine gideyim bide belki açılırım. teşekkürler |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese günaydıııııııııınnn yüreği güzel insanlar:)Bugün çok çok çook güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Güzel bir cuma gününden herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn , umarım gönlünüze göre bir gün geçirirsiniz sevgiler :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın::::::)))))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günayydıııııııııııııııııııın hepinize, Nasılsınız? Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir. Bugün İstanbul'da bulutların arasından fırsat buldukça çıkıp muzip muzip ışıldayan bir güneş var. Gökyüzünde çok eğleniyor olmalı, onun yerinde ben olsaydım sürekli aynı ritimde aynı rota üzerinde kalabilir miydim bilemiyorum. :)) Heppinizin ritminin artmasını, haftaya caşku ve güzellkilerle başlamanızı dilerim. Çooooooookk öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)) Keyifli günler dilerimmmm:)) y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinnn:)))) bugün almanya duisburgta kapali bi hava var bulutlarin arasindan firsat bulup muziplik yapabilen onu bize mutlu olalim diye yansitabilen günes yok:))) olsun ben genede cikicam ona giciklik olsun diye oynayacam.. herkese iyi günler iyi haftalar dilerim.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Bugün Duisburg'un muzip güneşi de sen ol!!!! İçi aydınlansın seni gören herkesin:)) Işığın daim olsun arkadaşım :)) Duisburg'dakiler de iyi ki varsın diyecekler bugün sana :)) Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim Sevgiler http://www.wrh.noaa.gov/hnx/newslet/...062clipart.jpg |
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN güneş görünsede görünmesede hep yüreğinizi ısıtsın. günaydın |
Çok haklısın. Yaşam kaynağımız bizi hep sarsın, kendinden bile korusun kollasın. Uyandığımız her yeni gün, içimizde onun sıcaklığı, yüzümüzde onun pırıltısı olsun!!! Harika bir hafta geçirmeni dilerim canım :)) cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM. |