![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Ne güzel birbirimizi selamlıyoruz burada. Ben seviyorum buranın bu sıcak havasını. İçimi ısıtıyor. Güne dinamik başlıyorum walla :)) |
|
Düşünsene koyduğun bir ismin arkasındakine bakmadan sımsıcak karşılıyor insanlar seni. Neye benzediğinin, kaşının gözünün önemi yok. Amaç tamamen insani ve gönlünü rahatlıkla açabiliyorsun. Kelimeleri tartmalıyım, aman bu söylenmez şimdi, bir duyarsa gibi düşüncelerden çok uzak. İyi ki varız, iyi ki varlar :))) Buranın samimiyetini seviyorum ben:))) krzm67 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gün yine ağardı ...yaşayacağımız bu "gün " hepimize huzur ve başarı getirsin ....yeni bir "gün" sana selam olsun. günümüz aydınlık ve nurla dolsunactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın herkese. Bu gün eğitim var işyerine geldim sevincli |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın herkese mutlulukla dolu birgün diliyorum :))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııınlar, Kucak dolusu sevgiler herkese:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnayyydddııııınnn, hepinize günnayddıııınnnnn Yağmurlu da olsa çok güzel bir gün. Mis gibi kokuyor ortalık.... Heppinize enerji dolu, keyifli harika bir gün diliyorum. Sıkıntısı olanlar, bırakın yağmura sıkıntınızı içinizden aksın gitsin... Şu dakika bir daha geri gelmeyecek... Hepinizin harika bir hafta geçirmenizi dilerim :)) http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...yk1g2pxe67.gif Sevgilerrrr blissyblissyblissyblissy |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel bir hafta geçirmenizi diliyorumy789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııııı ınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnactionsmileactionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |