![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııın, hepinize günaydııııınnn Mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir geçirmenizi dilerim. Güzel duygular, samimi dostlar çevrenizi sarsın. Çok güzel bir gün geçirmenizi dilerim Sevgiyle kalın :)) http://www.yeniresimler.net/data/med...stluk21wt4.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Çok güzel, neşe dolu bir gün geçirmeni dilerim. Enerjin daim olsun canım :))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN k8908k8908k8908 hepinize günaydın canlarımmmmmmm... başarı ve neşe peşinizi bırakmasınactionsmile |
Yüreğinden sevgi eksik olmasın. blissyblissyblissyblissy |
hayat ve sevgi üzerine konuşabilseydikkahvesmiley güzelim , şu yüreğe doldurduğum sevgiyi gösterebileceğim keşke güzel bir hayat olsasad456 ama bu hayatı zor yapan insanlara bile bazen kızamıyorum....onların da sevgiyi hissetmelerini çok isterdim ....bilselerdi o ne muhteşem bir yükseliş geçmişte bıraktıkları her an için ağlarlardı........ |
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Ben çayımı aldım buradayım canım, Beklerim. Sevgiyi unutur bazı insanlar hayat telaşına kapılıp, sen hatırlat güzelim. Ben ailemdekilere yıllar sonra "seni seviyorum ve seni çok özledim" demeyi öğrettim. Yılma!!! Aynen devam. Sonuçları harika oluyor!!! |
ben de burdayım:)zencefilli çayımla seni takip ediyorumy789 ne yazık ki öyle...ama bazen bir ortam oluyor sen söylemek istiyorsun sevgini kim olursa olsun birşey var içimde ve onu dışa vurmalıyım ...o an onu yapamıyorsun ....birden çok neşeli olsan garip garip bakılıyor ya da saf gibi ortada kalıyorsun... cilgin897ben de burda sizlerle paylaşıyorumuy897 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııııııııın Arkadaşlar Günaydııın:) Bir an lise yıllarım geldi aklıma. Sabah sınıfımız, günaydın sesleri ile inlerdi. Çoşkulu günaydın seslerini, sınıfta değil burada duyuyorum artık. Sevgiler Dostlar.sevincli |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese sevgi dolu Günaydın diyorum. Hepinize teşekkür ediyorum İyiki varsınız Sizleri seviyorum. Bugün benim günüm diyebileceğiniz bir gün temennisiyle. Sevgiyle kalın. blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM. |