![]() |
lütfen sonuna kadar okuyun Biraz önce hamile bir bayan gördüm.sevincliüç lü test yaptırmışlar çocuk down sendromlu olabilir demişler.Üniversiteye gidip bebekte down sendromu varmı yok mu sıvı aldırıp baktıracaklarmış.Bütün tüylerim diken diken oldu.bad45hayat bende 3 yıl öncesine sardı.üç aylık hamileydim .üçlü test yapıldı.sonucunu aldım doktorla görüşmeyi bekliyordum.doktor sonuçlara baktı down sendromlu bir cocuk olabilir dedi.agl34doktorun odası mı küçüktü yoksa haberden dolayı ben mi oraya sığamadım anlamadım.ben ne yapacaktım. doğurmalı mıydım aldırmalımıydım. hastanede bekleme salonunda ne kadar oturdum hatırlamıyorum.ooo67Doktor sıvı aldırıp bakalım dedi.Tabi onunda bir riski olduğunu düşükle sonuçlanabileceğini söylediler.sadanim Eve gittim çıldırmış gibi gözyaşlarım akıyorduagl34.kendimi hormonlarında etkisiyle kontrol edemedim.iki hafta kabus gibi geçti.Arkadaşım kendi tanıdığı aile dostu bir doktora yönlendirdi.Doktor ultrasonla göz yapısına el yapısına ve hatırladığım kadarıyla kulak yapısına baktı.Hayır bu çocuk sağlıklı dedi.blissyben hamile olmama rağmen birden hafifledim mi bana mı öyle geldi duygular öyle karışıktı ki.hastaneden çıktım ayaklarım beni nlp kursunun olduğu binaya götürdü.beni tanıdıklarından duygularımla ilgili yardımcı oldular.büyük kızımın küçüklük resmine baktım.hep onun öyle sağlıklı bir cocuk olacağını imgeledim imgeledim imgeledim.dua ettim yaradana.doğum olana kadar bu konu kapandı.sezeryanda önce çocuğu göreyim diye lokal anastezi yapıldı.dayanamayacağım fark edilip genel anestesi yapıldı.buda uyanmamı geçiktirdı.her kes benim uyanmam için başımda bekliyordu.uyandığım da ilk cümle bebek nasıl doktorum iyi size benziyor dedi.hemen unutamadığımı anladığım bu duygudan da eft ile özgürleştim.smil56güzel kızım 3 yaşını bitirdi. Sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: lütfen sonuna kadar oyun arkadaşlar başlık lütfen sonuna kadar okuyun olacaktı sevgiyle mutlu kalınnnn |
Cevap: lütfen sonuna kadar oyun Yüce Rabbim, yavrularınızı size bağışlasın. huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisiyle sağlıkla kalınız. |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun Allah bağışlasın... Ben evlenmeyi düşünmediğim için belki de ilerde bir evlat edinirim. Allah'ın izniyle. |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun tatlı cadım benim allah gönlüne göre eş ve çocuklar nasip etsin ağzımızdan çıkanlar ilerde kaderimiz oluyor her söz pozitif olsun olumlamalarına bak güzelim benim |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun harikasınız her şey gönlünüzce olsun |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun saglıkla daha nice mutlu günlere .her korku, güzel günlere gebe. allah kimseyi yavrusundan ayırmasın aminnnnn....sevgiyle mutlu kalınn |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun Alıntı:
|
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun Alıntı:
en çok istediği şeyi hiç istemediği şeyi tamammı tatlı cadım sevgiyle mutlu kalllly789 |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun eyyvahh yine de bir yerlerde hata yaptım desene tatlım:D olsun yasa sayesinde istediği kadar hayatıma gelsin evlilik...ben hayır deyip deftere imzamı atmadığım sürece sorun yok =))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:27 PM. |