Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hamilelik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=306)
-   -   lütfen sonuna kadar okuyun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462400)

Sultan 17-11-2009 02:31 PM

lütfen sonuna kadar okuyun

Biraz önce hamile bir bayan gördüm.sevincliüç lü test yaptırmışlar çocuk down sendromlu olabilir demişler.Üniversiteye gidip bebekte down sendromu varmı yok mu sıvı aldırıp baktıracaklarmış.Bütün tüylerim diken diken oldu.bad45hayat bende 3 yıl öncesine sardı.üç aylık hamileydim .üçlü test yapıldı.sonucunu aldım doktorla görüşmeyi bekliyordum.doktor sonuçlara baktı down sendromlu bir cocuk olabilir dedi.agl34doktorun odası mı küçüktü yoksa haberden dolayı ben mi oraya sığamadım anlamadım.ben ne yapacaktım.
doğurmalı mıydım
aldırmalımıydım.
hastanede bekleme salonunda ne kadar oturdum hatırlamıyorum.ooo67Doktor sıvı aldırıp bakalım dedi.Tabi onunda bir riski olduğunu düşükle sonuçlanabileceğini söylediler.sadanim
Eve gittim çıldırmış gibi gözyaşlarım akıyorduagl34.kendimi hormonlarında etkisiyle kontrol edemedim.iki hafta kabus gibi geçti.Arkadaşım kendi tanıdığı aile dostu bir doktora yönlendirdi.Doktor ultrasonla göz yapısına el yapısına ve hatırladığım kadarıyla kulak yapısına baktı.Hayır bu çocuk sağlıklı dedi.blissyben hamile olmama rağmen birden hafifledim mi bana mı öyle geldi duygular öyle karışıktı ki.hastaneden çıktım ayaklarım beni nlp kursunun olduğu binaya götürdü.beni tanıdıklarından duygularımla ilgili yardımcı oldular.büyük kızımın küçüklük resmine baktım.hep onun öyle sağlıklı bir cocuk olacağını imgeledim imgeledim imgeledim.dua ettim yaradana.doğum olana kadar bu konu kapandı.sezeryanda önce çocuğu göreyim diye lokal anastezi yapıldı.dayanamayacağım fark edilip genel anestesi yapıldı.buda uyanmamı geçiktirdı.her kes benim uyanmam için başımda bekliyordu.uyandığım da ilk cümle bebek nasıl doktorum iyi size benziyor dedi.hemen unutamadığımı anladığım bu duygudan da eft ile özgürleştim.smil56güzel kızım 3 yaşını bitirdi. Sevgiyle mutlu kalıny789

Sultan 17-11-2009 04:54 PM

Cevap: lütfen sonuna kadar oyun

arkadaşlar başlık lütfen sonuna kadar okuyun olacaktı sevgiyle mutlu kalınnnn

genco 17-11-2009 05:03 PM

Cevap: lütfen sonuna kadar oyun

Yüce Rabbim, yavrularınızı size bağışlasın. huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisiyle sağlıkla kalınız.

Elektra 17-11-2009 05:54 PM

Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun

Allah bağışlasın... Ben evlenmeyi düşünmediğim için belki de ilerde bir evlat edinirim. Allah'ın izniyle.

Sultan 17-11-2009 06:34 PM

tatlı cadım benim allah gönlüne göre eş ve çocuklar nasip etsin ağzımızdan çıkanlar ilerde kaderimiz oluyor her söz pozitif olsun olumlamalarına bak güzelim benim

aybükem 18-11-2009 01:48 PM

harikasınız her şey gönlünüzce olsun

derya88 24-11-2009 04:06 PM

saglıkla daha nice mutlu günlere .her korku, güzel günlere gebe. allah kimseyi yavrusundan ayırmasın aminnnnn....sevgiyle mutlu kalınn

Elektra 24-11-2009 04:11 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570895)
tatlı cadım benim allah gönlüne göre eş ve çocuklar nasip etsin ağzımızdan çıkanlar ilerde kaderimiz oluyor her söz pozitif olsun olumlamalarına bak güzelim benim

Amaan ne olursa olsun çok da tınnn :D ömür boyu bekar kalmak istiyorum benden uzak dursun evlilik tatlım =))))))

Sultan 24-11-2009 04:25 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571441)
Amaan ne olursa olsun çok da tınnn :D ömür boyu bekar kalmak istiyorum benden uzak dursun evlilik tatlım =))))))

insanlar hayatına iki şeyi çeker.
en çok istediği şeyi
hiç istemediği şeyi
tamammı tatlı cadım sevgiyle mutlu kalllly789

Elektra 24-11-2009 04:27 PM

eyyvahh yine de bir yerlerde hata yaptım desene tatlım:D olsun yasa sayesinde istediği kadar hayatıma gelsin evlilik...ben hayır deyip deftere imzamı atmadığım sürece sorun yok =)))))

genco 24-11-2009 04:31 PM

evlilik fobi olmus sen de artık. telkinleri dinlemiyor musun yoksa. hııııım

Sultan 24-11-2009 04:34 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571444)
eyyvahh yine de bir yerlerde hata yaptım desene tatlım:D olsun yasa sayesinde istediği kadar hayatıma gelsin evlilik...ben hayır deyip deftere imzamı atmadığım sürece sorun yok =)))))

hayatın hep güzelliklerle dolsun sevinclieskiden seni üzen her şey eskide kalsın.gelecekte henüz gelmedi.
butun güzel şeyler senin gölgen olsun iyiki varsın cadım benimy789

spestnaz 24-11-2009 07:09 PM

Yemin ederimki sadece sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi acayip iyi hissediyorumm sevincli paylaştığınız için teşekkürler. .

Elektra 24-11-2009 07:46 PM

Sevgili Genco' ya cevap : evet evlilik bende fobi oldu malesef hatta hastalık telkinde dinlemiyorum böyle gelmiş böyle gider :D
sevgili tatlı papatyama cevabım : ben her ne kadar olumsuz düşünsemde bu konuda nerdeyse söylediğin her söz üzerinde düşündüklerim beni olumlu şeylere götürücek, iyi dileklerin her zaman beni mutlu hissettiriyor. Daima benimle kal iyilik meleğimm =))))

Sultan 24-11-2009 09:31 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571462)
Sevgili Genco' ya cevap : evet evlilik bende fobi oldu malesef hatta hastalık telkinde dinlemiyorum böyle gelmiş böyle gider :D
sevgili tatlı papatyama cevabım : ben her ne kadar olumsuz düşünsemde bu konuda nerdeyse söylediğin her söz üzerinde düşündüklerim beni olumlu şeylere götürücek, iyi dileklerin her zaman beni mutlu hissettiriyor. Daima benimle kal iyilik meleğimm =))))

canım benim her şey gönlünce olsun dualarım seninley789

tetra 24-11-2009 10:41 PM

mavişcim bende senin gibi diyenlerdendim evlilik mi aman benden uzak olsun..
ama 23 e basmadan evlendim.
hoş şimdi boşanıyorum ama olsun yinede evlendim ya ona bak:)

Elektra 24-11-2009 11:02 PM

bu da bana ders olsun sonum hüsranla sonuçlancak kesin ben geçinemem ki :D ümüğünü sıkarım adamın :D en iyisi evlilikten uzak olmak.....

spestnaz 24-11-2009 11:14 PM

ben 18 yaşımdayım ama hiç kız arkadaşım olmadı çok da heveslisi değilim ama sanki eksikmişim gibi hissediyorum kendimi. . yaa anlatamadım öyle bişey işte. . y789

mendeseva19 18-01-2010 10:46 AM

bengusu'cum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.128956 eşinle ve çocuklarınla birarada mutlu mesut yaşa cnm darısı başımıza t678

Sultan 18-01-2010 10:49 AM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579867)
bengusu'cum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.128956 eşinle ve çocuklarınla birarada mutlu mesut yaşa cnm darısı başımıza t678

amin canım istediğin hayal ettiğin gibi bir hayat yaşa ve hep mutluluğu seçy789

prenses1 03-03-2010 11:39 AM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579867)

aynı dileklere katılıyorum.iyi ki varsın bengusucumO0

arca 16-05-2010 12:21 AM

allah bağışlarsa bende ikinci çocuğuma hamileyim. seninkinide bağışlasın bengüsu..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 PM.