![]() |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun evlilik fobi olmus sen de artık. telkinleri dinlemiyor musun yoksa. hııııım |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun Alıntı:
butun güzel şeyler senin gölgen olsun iyiki varsın cadım benimy789 |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun Yemin ederimki sadece sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi acayip iyi hissediyorumm sevincli paylaştığınız için teşekkürler. . |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun Sevgili Genco' ya cevap : evet evlilik bende fobi oldu malesef hatta hastalık telkinde dinlemiyorum böyle gelmiş böyle gider :D sevgili tatlı papatyama cevabım : ben her ne kadar olumsuz düşünsemde bu konuda nerdeyse söylediğin her söz üzerinde düşündüklerim beni olumlu şeylere götürücek, iyi dileklerin her zaman beni mutlu hissettiriyor. Daima benimle kal iyilik meleğimm =)))) |
|
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun mavişcim bende senin gibi diyenlerdendim evlilik mi aman benden uzak olsun.. ama 23 e basmadan evlendim. hoş şimdi boşanıyorum ama olsun yinede evlendim ya ona bak:) |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun bu da bana ders olsun sonum hüsranla sonuçlancak kesin ben geçinemem ki :D ümüğünü sıkarım adamın :D en iyisi evlilikten uzak olmak..... |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun ben 18 yaşımdayım ama hiç kız arkadaşım olmadı çok da heveslisi değilim ama sanki eksikmişim gibi hissediyorum kendimi. . yaa anlatamadım öyle bişey işte. . y789 |
Cevap: lütfen sonuna kadar okuyun bengusu'cum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.128956 eşinle ve çocuklarınla birarada mutlu mesut yaşa cnm darısı başımıza t678 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 AM. |