bende bu gün pozitif olmayı seçiyorum....
30 dakika kadar kendimize zaman ayırıyoruz. Bu zamanda telefon vb gibi hiç kimse tarafından rahatsız edilmiyoruz
Burdaki arkadaşlar birbirlerine pozitif bir enerji gönderdiklerini imgeleyerek her halukarda birbirlerinin iyiliğini karşılıksız ve koşulsuz istiyorlar. Bir zihinsel etkileşim oluyor bu da tekrarlandıkça insanı iyiliklerle karşılaştırıyor.
Kalbim çok kırıldı sad456
Demek ne kadar da zor bir şeymiş bu. Çok umutluydum çoook ama bitti benim için.
Bende katılmak istiyorum. smileydancesmileydancesmileydance
cumartesi bende varım
Ben de pozitif olmayı ve bir güneş gibi parlayarak ışık ve enerji dolmayı seçiyorum...
hayırlı olsun sayfan bol iyilikli ve mutlu günler. iyi dileklerimizi burayada yazalım tabiki dimi??
bence kalbini kırmak için yazmadı. esprili bi hava katmak istemiştir actionsmile
kim kalbini kırdı meleğim anlamadım ama bu sayfa çok güzel oldu...
bende bugün ve bundan sonra hergün mutlu , şanslı , huzurlu , işlerimde ve insanlarla ilişkilerimde başarılı , sağlıklı olmayı , ve hayırlı ve çok paralar kazanmayı seçiyorum. y789
bu arada bende varım.. superxy
Sevgili babacığımın ölüm yıldönümüydü, kabrini ziyaret ettik bugün. Etrafını düzenledik, dualar ettik. Hüzün yoktu, keder yoktu sadece özlem vardı. Bugün çok huzurluyum, her işim rast gitti bugün. Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk. Eminim bir şeyler gönderebilmişizdir babamıza.. Ruhu şad olsun
Selamlar arkadaşlar, baktım da şöyle bir sayfaya bereket gelmişÇok sevindim gerçekten. Tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorum şimdiden..
Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir.
Sevgili babacığımın ölüm yıldönümüydü, kabrini ziyaret ettik bugün. Etrafını düzenledik, dualar ettik. Hüzün yoktu, keder yoktu sadece özlem vardı. Bugün çok huzurluyum, her işim rast gitti bugün. Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk. Eminim bir şeyler gönderebilmişizdir babamıza.. Ruhu şad olsun
Umarım yetişirim akşama... Bugün çok enerjiyi doluyum. Herkesleeee paylaşmak isterim enerjimi..
Canım benim Allah rahmet eylesin. Benim babamın doğum günü bugün. O nedenle mesajını okuyunca hüzünlendim. Herhalde daha büyük bir özlem olamaz. Ama babanın yanına gitmek gücüne güç katmış. Ettiğiniz her dua, her güzel dileğiniz babanın da ruhunu sevgiyle ve huzurla kaplamıştır emin ol.
Akşam pozitif enerji çalışmamıza babanı da katalım. Ona tüm iyi dileklerimizle ve dualarımızla eşlik edelim.
Sevgiler sapkal89
''Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir.''
Merhaba
Bende katılmak istiyorum.
Selamlar
Ruhu şad olsun efendim.
''Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk.''
Yüreğinizde hissettiğiniz huzurun tüm bir yıl boyunca devam etmesi
temennisiyle.
Selamlar[/quote]
Uzun vadeli dilekleriniz için çok sağolun Pinnko. Diliyorum ki bu sevgi enerjisi hepimizi tüm hayatında muvaffak eder. Sizi de bekleriz efendim..
çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin. ben yıllarca babamdan ayrı yaşadım şimdi yanımda arayı kapatmaya çalışıyoruz.bu gece bende katılıyorum iyi ki varsınızy789Sevgili babacığımın ölüm yıldönümüydü, kabrini ziyaret ettik bugün. Etrafını düzenledik, dualar ettik. Hüzün yoktu, keder yoktu sadece özlem vardı. Bugün çok huzurluyum, her işim rast gitti bugün. Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk. Eminim bir şeyler gönderebilmişizdir babamıza.. Ruhu şad olsun
çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin. ben yıllarca babamdan ayrı yaşadım şimdi yanımda arayı kapatmaya çalışıyoruz.bu gece bende katılıyorum iyi ki varsınızy789
babam çalıştığı için bizden ayrıydı...yıllarca onu çok özledim şimdi iyi arayı kapatıyoruz.sevgiyley789Sağol canım ilgilerinize teşekkür ediyorum. İnşallah babanla birbirlerinizi bağışlarsınız ve durumunuz düzelir.
Katılımlar artmaya başladışu anda iki modumuz da var yanımızda. Tam gaz devammmmm (yoksa benim hayatım mı değişti ne?) f678h
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.