![]() |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları Gerçekten çok beğendim |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları cok begendim . kullanıcam :) |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları bu şekilde okumakta saklamakta çok zor oldugundan 50 sayfalık bir e-kitap şekline getirdim sizlerlede paylaşıyorum beğenen saklamak isteyen arkadaşlar indirebilirler 50 sayfa pdf formatında altyazılar dahil :) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları emeğine sağlık sanemce çok güzeller hepsi:) herdaim sevgyle ve ışıkla kalasın:) |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları çook teşekkürler :):) |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları hepsini yazip ciktiya verdim ve dolabimin ön kismina astim... belirli bi zaman hep okumak iyi gelecektir.. cook tesekkür ederim O0 |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları Lavinyaaam bu başlığı güncellediğin için çok sağol nasıl da mutlu oldum gözümden kaçan böyle değerli bir paylaşımı okuduğum için. Hepsi birbirinden harika tavisyeler. Özellikle planlama kısmı bugünüme çok uyuyor. Genelde gün planlaması yapıyordum ama haftalık ve aylık planlamalar da yapmalıyım. Burada okuyunca öyle bir karar aldım. Aslında yıl içinde yapılacak hedefler için de zaman biçilmeli: "Şu tarihe kadar şunu bitiricem.", "Şu tarihe kadar şunu yapmış olacağım." gibi. Şu ve şunu kısımları size kalmış. |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları Cok tesekkurler harika paylasim... |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları Alıntı:
Bende böyle hedef belirleme,plan yapma da baya bi eksik olduğumu farkettim. |
Cevap: Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Kartları Plansız mıyız, neyiz? :D Yaptım canım burada okuduktan sonra bir kez daha gözden geçirdim yaptıklarımı. Ne yapmam gerektiğine karar verdim. Plansız değildim ama planlama konusunda zamanlama hatası yapıyormuşum. Şimdi bir gün önceden çalışma planı yapıyorum. Ertesi gün o planı uyguluyorum. Daha verimli oluyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM. |