Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

Cennet'ten Mektuplar

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Cennet'ten Mektuplar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız devamının geleceğine çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum. onlara gelene kadar bunları okumaya devam edeceğim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

Cennet'ten Mektuplar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-01-2009, 02:28 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart

devamının geleceğine çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum.
onlara gelene kadar bunları okumaya devam edeceğim.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-01-2009, 01:35 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Sevginin Özgürlügü

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Özgürlük isteyen siz, baskalarına da özgürlük tanımalısınız. Bu, baskalarını kontrol etmemeniz anlamına geliyor. Kontrol, itaate zorlamaktır. Dileklerinizi baskalarına empoze etmek size göre degil. Sizinkilerle örtüssün örtüsmesin, baskalarına kendi seçimlerini yapmalarına izin vermelisiniz. Örnegin, hayatınızın askının sizi sevmek zorunda oldugunu söylemek size göre degil. Siz, baskasının hayatını belirleyen kisi degilsiniz.

Karaya giden rotayı bilmiyorsunuz, sevgililer. Baskasının kalpten menfaatini istiyor olabilirsiniz, ancak neyin onun en iyi menfaatine oldugunu bilemezsiniz. Kendiniz için kalpten menfaatinizi istiyor olmanız mümkündür, ancak, bir kez daha, her zaman onun ne oldugunu bilemezsiniz. Net bir sekilde size söylüyorum, mesele baska bir esir daha almamaktır.

Karısmamak en iyi tavsiyedir.

Musa dedi ki: 1nsanlarımın gitmesine izin ver. Ve ben de size aynısını söylüyorum.

Kimse avucunuzun içinde olmamalı. Herkes, dünyada kendi arzuları dogrultusunda yürümekte özgürdür. Bu da sizi digerleri gibi özgür kılar. Kimse borçlu olmak istemez. Kimse, kalplerinin nereye gitmesi gerektiginin söylenmesini istemez. Kalpler kendi seçimlerini yapmalıdır. Belki de baskasının kalbini zincirlemek istemiyorsunuzdur, kendinizinkine mani olmanın dısında.

Kalpler, baskalarının kalplerine boyun egmemelidir.

Kalbiniz sevsin, ve bırakın diger kalpler kendi ifadelerini bulsun.

Özellikle bir kisinin sevgisini istiyorsunuz diye, onlar sizi sevmek zorunda degildirler.Sevenin siz olmasına izin verin, sevdigini özgür bırakacak kadar çok seven olun. Sevgi, özgürlüktür, sevgililer. Tutsak etmek degildir. Sevgi etrafını çevirmek, sınırlamak degildir. Sevgi, kendi yolunu bulmalıdır.

Baskasının kalbinin sınırlarını belirlediginiz zaman, kement atan bir kovboy gibi olursunuz. Sevgisini istediginiz kisi, yakalamak istediginiz bir sey degildir. O da sizin kadar Benim çocugumdur. Siz ve Ben, ona özgür irade vermeliyiz. Kral Solomon’un ne kadar akıllı oldugunu hatırlayın. Gerçek sevgiye sahip annenin bebeginden vazgeçebilecegini görmüstü.

Baskalarının kalpleri, bebekler gibidir, ve onların gelismelerine izin vermelisiniz. Konu sevgi olunca, sahiplenmek yoktur. Sahiplenilmis sevgi, sevgi degildir. Sevgi mülk degildir. Bir armagandır, ancak mülk degildir. Birine tutundugunuz zaman, geçmise tutunuyorsunuzdur.Geçmisin devam etmesinde ısrar ediyorsunuzdur. Ve simdi, sevgililer, geçmisi salıverin ve böyle yaparak, geçmisteki kisileri de salıverin.Sevgi, her gün yeni bir seyler kesfetmektir. Ve sonra bahar gelir, sümbüller açar, ve Yeryüzü yenilenir.

Toprak islenir ki çiçekler büyüyebilsin. Toprak biçimlendirilebilir. O zaman sevginiz de yumusak toprak gibi olmalı ki çiçekler filizlensin, büyüsün; ilk kez açmak misali, evrenin ihtisamı için sevinç filizleri ortaya çıksın.

Elbette, çiçeklerin günese dogru büyümesini istiyorsunuz, ancak onları avucunuzda tutmuyorsunuz. Onları düsüncelerinizle besliyorsunuz, ve istedikleri gibi büyümelerine izin veriyorsunuz. Günes onlara ulasacaktır. Siz ulasmak zorunda degilsiniz. Çiçekleri fethetmek için çabalamanıza bile gerek yok.

Tutulması gereken yol, sevgililer, gitmesine izin vermektir. Aksi takdirde, bastırırsınız, ve baskasının kendini ifade etmesini asla engellemek istemezsiniz. Sevginizin, sevgiye çagrı olmasına izin verin, bir emir olmasına degil. Sevginin yönlendirmeye ihtiyacı yoktur,tek ihtiyacı izindir. Sevgi dünyayı bu sekilde saracaktır, öyle olması gerektigi için degil, öyle olmakta özgür oldugu için.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 03:43 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Biz Birlikte Sonsuzuz

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Beni istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Beni Gökyüzünde, uzaklarda bir yerdeki Büyükbaba olarak görebilirsiniz.Beni kalbinizin atışında görebilirsiniz. Benim herkesten ve her şeyden yansıdığımı görebilirsiniz. Ben her yerdeyim, beni nasıl bulamazsınız. Gözleriniz bağlı olsa bile Beni bulabilirsiniz, sevgililer. Beni bulmak kolaydır. Ben sınırsız Tanrıyım, Beni en ince ayrıntıda dahi bulabilirsiniz. Atomda dahi Ben varım, ve döndüğünüz ve dönmediğiniz her yönde Beni bulabilirsiniz.

Beni bulamamak, olduğunuz her yerde olduğumu düsünmemek için kesinlikle uğrasmanız gerekiyor. Beni bulamamak için büyük bir inkar içinde olmalısınız. Yine de, bu beni bulmak değildir. Ben tam olarak bulunamam, çünkü asla kaybolmadım ve asla sizin için kayıp değilim. Ben kendimi size bahsettim.Biz bölünemeyiz.

Ben ortadayım. Asla gizlenmem, siz Beni kendi alanınızda gizli kılmış olabilirsiniz. Pencerenizin dışında olan, perde ister açık ister kapalı olsun, pencerenizin dışındadır. Sırf bu yüzden, sizin bir parçanız olan Benim varlığım, idrakinizden bağımsızdır. İdrakiniz Beni etkilemez. Sizi etkiler. Çocuklarım için Ben, bankada duran trilyonlarca doların farkındalığı gibiyim. Zenginliğinizin farkındalığı ile, yürüdüğünüz yol farklı. Trilyoner olduğunu bilmek kendine has bir erdeme sahiptir, ancak gerçekçi olmadan şansa inanmak bir yere kadar.Havada yürümek ancak gerekli şartlar sağlandıgında mümkündür. Şartlar mevcuttur, artık havada yürüyebilirsiniz.

Her şeyin Kaynağı tam burada şu anda sizinle, ancak siz bağımsızlık gibi bir fikir için farkındalığınızdan vazgeçiyorsunuz. Sizin bağımsızlıgınız Benim, sevgili. Ben size özgür seçim verdim, ve bunu, karşılık beklemeden verdim. Size ayrıca Kendimi verdim. Bazen, Ben’den yoksunlugunuzu yansıtıyor ve kendinizi terkedilmiş hissediyorsunuz. Benim için sizi terk etmek imkansızdır. Size özgür seçim vermiş olan Ben, sizinle olmaktan başka bir seçime sahip değilim. Sizler Benim isimsiniz. Elbette, sizinle birlikte olarak ancak bu işe sahip olabilirim. Sizsiz olamam ya da sizden uzak, sizden baska bir yerde olamam, hiçbir sey için. Sizi asla terk etmem.

Dünya ile kuşatıldıgınız zaman, Benim Varlığımdan endişe ediyorsunuz. Bunu anlıyorum, ancak endişeniz yersizdir. Ben sizden ayrılamam. Yarın güneşin doğacağı doğrudur, ve benim sizi sevdiğim ve bir an için dahi asla terk etmeyeceğim, asla bırakmamış olduğum ve bırakmayacağım doğrudur. Ben sizden kaçmam. Ben kalbinizle bütünüm. Benim Varlığımdan ayrı olamazsınız. Hatta Benim Varlığım olmadan varolamazsınız bile.

Benim Daimi Varlığımın farkındalığını terk etseniz bile, Benden kaçamazsınız. Gidebileceğiniz Benim olmadığım bir yer yok. Ben sizi terk edemiyorsam – etmeyeceksem – siz Benden nasıl olur da kaçabilirsiniz ki?Yürüdüğünüz yolun ne kadar karanlık olduğunun bir önemi yok, Benim örtüm daima etrafınızda. Size hiçbir şey olmaz çünkü Biz beraber sonsuzuz. Yaratımın ilk anından itibaren, Biz birlikte zuhur ettik. Ve hala da yükseliyoruz. Beraber havalanıyoruz. Tam şu anda zuhur ediyoruz. İnancın ötesine, zihninizin sınırlarının ötesine, dünyanın sınırlarının ötesine zuhur ediyoruz. Biz yükseldik, sevgililer. Biz yükseldik.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2009, 01:19 AM   #14 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Yaşamın Akışı

Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Hayatta çok şey öğreniyorsunuz, ancak size dersler verdiğimi sanmayın. Kart misali ödev dağıtmıyorum. Lütfen anlayın ki ders planlarınızı kendiniz yazıyorsunuz. Takip ettiğiniz müfredat kendi tasarımınız. Size dersler empoze edilmiyor, ancak zaman zaman onlara karşı çıkıyorsunuz. Ve karşı çıktığınız dersler genellikle, kabul etmekte gönülsüz olduklarınız.

Bağımlı olmamak bunlardan biri. Yeryüzünde serbestçe yaşayan biri olmak istiyorsunuz, aynı zamanda da, sıkıca tutunmak istiyorsunuz. Sizin ikileminiz budur. Zahiri dünyada yaşam dualiteden meydana gelse de, dualite tam anlamıyla işe yaramıyor. Tutunmak işe yaramıyor. Serbest bırakmak yarıyor, ancak öncelikle uygulamanız gerekiyor, sevgililer.Serbest bırakmak zorundasınız.

Gerçek şu ki zahiri dünyada tutunabileceğiniz hiçbir şey yok. Zamana tutunamazsınız, ve mekana da tutunamazsınız.Fikirlere tutunamazsınız, çünkü onlar da her şey gibi uçucudur. İstediğiniz gibi sevebilirsiniz, ancak ona da tutunamazsınız. Başkalarından gelen sevgiye tutunsanız bile, daima sahip olamazsınız.

Sevmek sizin içindir, ancak umutsuzca değil.

Kendi gerçek sevginiz gerçek değil demek reddedildiğiniz anlamına gelmez. Karşınızdakinin sizinkinden farklı hayali var demektir. Serbestçe akan su gibi olun, sevgililer. Bir yerde kalmayın. Akın. Yaşamda akın. Yaşamın pınarında akın. Nehrin kenarındaki ağaç değilsiniz. Kıyıda bile değilsiniz. Akıntının ortasındasınız, ve yaşamın akıntısı sizi ele geçiriyor. Akıntıya karşı yüzmektense her şeyi akışına bırakmayı biliyorsunuz, ancak sürekli akışa direnç gösteriyorsunuz, ve başka zaman ve başka bir yerde size geri dönecektir.

Dirençsiz olun. Baştan kaybedilmis bir savaştasınız. Savaşmayın. Protesto etmeyin. Yaşamda size geleni kabul din. Onu kutsayın ve yolunuza devam edin. Zahiri dünyada aynı kalan hiçbir şey yoktur. Ve bununla başa çıkmanız oldukça zordur.Şimdiden bununla yüzleşin. Yaşam ellerinizden kayıp gittiginde şaşırmayın. Şaşırmayın, ve üzülmeyin. Hepsi bir illüzyon.

İllüzyonun kendi gerilimi vardır. Buluşmaları ve ayrılıkları vardır. Trenler daima zamanında kalkmaz. Her zaman doğru trene de binmezsiniz. Ve bazen, siz ve sevginiz karanlıkta geçip giden bir gemidir.

Bazen saatiniz doğru değildir, ve doğru saate bakmıyorsunuzdur. Olan her ne ise odur, illüzyon da olsa. Sayfaya yazılan silinemez. İsterseniz deneyin, yazılanı değiştiremezsiniz. Ama ayağa kalkıp onu geride bırakabilir ve bir sonraki sayfaya geçebilirsiniz.

Yaşam değişiyor diye bir şeylerin elinizden kayıp gittiğini sanmayın. Bir şeyler kazanılıyor. Yeni bir düzenleme var. Yaşam değişir, ancak her zaman sizin isteğiniz doğrultusunda değil, ne de Benim.

Yapabileceğiniz tek şey kendi hayatınızı yazmaktır ve sonra kurumaya bırakın.

Hayata karşı gelemezsiniz. Bunu herkes bilir. Yine de hep yaptığınız bu değil midir? Yaşam sizinkini değil de kendi iradesini takip ettiği için ayağını yere vuran siz degil miydiniz?
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2009, 02:23 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Düsünceler Arasındaki Güç
Gloria Wendroff

Tanrı dedi ki:

Yoruldugunu hissettiginiz zaman, kalbinizin bir süre dinlenmesine izin verin. Onu yalnız bırakın. Kalbiniz, bir cevabın gelmesini bekleyebilir. Kalbiniz her seyi çözümlemek zorunda degildir. Kesinlikle su anda olup bitenleri çözümlemek zorunda degildir. Gerçek su ki, sevgililer, her sey zaten çözümlenmistir. Yeryüzündeki devrimleri Bana bırakabiliyorsanız, zorlukları da Bana bırakamaz mısınız?

Kalbinizin Benimle dinlenmesine izin verin. Kalbinizin Benimle ikamet etmesine izin verin, böylece zihninizin baska bir seylere nail olmasına izin verin. Her seyi acele buluyorsunuz. Acele eden sizsiniz, aciliyeti bırakın gitsin ve size verdigim huzura geri dönün. Benim sevgime sırtınızı dayayın, sevgililer. Kalbinizi sıkıntılı
hissettiginiz zaman, Bana dönmekten baska yapılabilecek ne olabilir ki? 2sterseniz gögsünüzü yumruklayın.Kalp agrınızı dinleyen biri olursa tekrar tekrar anlatın. Bir hafta içinde unutacagınız bu devasa problemi zihninizden tekrar ve tekrar geçirin.

Kendinizi çözümsüz hissettiginiz bir problemin karsısında buldugunuz zaman, onu Bana bırakın. Fikirler kendilerini o zaman size sunacaklardır. Veya siz sırtınızı dönersiniz ve problem artık orada olmayacaktır.Nereye gitti? Nereden gelmisti ki, sevgililer?

Muhtemelen zihninizdeki düsüncelerden gelmisti. Ne gibi düsünceler? Korku dolu düsünceler, elbette.Korkunun kendisinden ortaya çıkmayan ne gibi sıkıntılı düsünceleriniz olabilir ki? Bir seyden korkuyorsunuz.Çözümleyememekten korkuyorsunuz. Bir sey yapmazsanız, sonuçlarından korkuyorsunuz. Sorumlu olmaktan korkuyorsunuz. Alt üst olmanızın sebebi olmaktan korkuyorsunuz aslında. Tüm sorunların sebebi olmaktan korkuyor da olabilirsiniz. Kesinlikle, altüst olmanızın sebebi sizsiniz.

Size ait olmayan kararların dinlenmesine izin vermeyi görmezlikten gelmeyin. Ekmek yaptıgınız zaman, hamuru dinlenmeye bırakırsınız ve o da kabarır. Aynı seyi sorunlar için de yapın. Baska ne yapacagınızı bilmiyorsanız, yapılacak tek sey budur – dinlenmeye bırakmak. Bunu bir çok defadır ögrenemediniz mi?

Yüz yüze geldiginiz kararlar büyük gibi görünebilir çünkü onlara çok yakınsınızdır. Kendinizi biraz uzaklastırın, ve sonra onları gerçek boyutları ile görün. Yakınlasmak bir seydir. Uzaklasmak baska bir seydir. Sorunlarınızı kutsayın, çünkü onlar kayıgın kürekleridir.

Büyük kesifler, zihin dinlenmeye bırakıldıgında meydana gelmistir. Büyük güç düsünceler arasında yatmaktadır. Düsüncelerin bini bir paradır. Düsünceler arasındaki sessizlik, elmaslar, zümrütler ve yakutlar ile gelir.

Bir gemi demir aldıgında, bir limandan ayrılır. Gemi, bir sonraki limana ulasana kadar bir süre seyreder. Bir sonraki limana ulasabilmek için seyreden bir gemi olması gerekmektedir. Yüz yüze geldiginiz kararlara gelince, temeldeki liman zorluktur, çözüm ise varıs noktanızdır. Gitmek istediginiz yönünüzü belirleyin ve
gemi o yöne gidecektir.

Gemiyi oraya kadar yarıstırmaya gerek yok. Yolculugu korkuya bogmaya gerek yok. Yol boyunca pruvada durmaya gerek yok. Gidin ve biraz sekerleme yapın, ve bırakın dünya devrimi yolunu alsın. Uyandıgınızda, vardıgınızı göreceksiniz, en azından, yaklastıgınızı göreceksiniz.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2009, 09:42 PM   #16 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart

Alıntı:
ışıkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Size ait olmayan kararların dinlenmesine izin vermeyi görmezlikten gelmeyin. Ekmek yaptıgınız zaman, hamuru dinlenmeye bırakırsınız ve o da kabarır. Aynı seyi sorunlar için de yapın. Baska ne yapacagınızı bilmiyorsanız, yapılacak tek sey budur – dinlenmeye bırakmak. Bunu bir çok defadır ögrenemediniz mi?
Çok doğru bir tespit bu.. Niyetimizi ve gerekeni yapıp sonra da düşüncemizi serbest bırakmak..

ışıkk paylaşımların için teşekkürler..super
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 12:17 AM   #17 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart

evet Yeni bir hayat, serbest bırakmak en önemlisi gerçekten herşeyde.sorunlarda,niyetlerde,herşeyde.işte nasıllar evrenin işi deniyor ya bu bağlamda.dinginlik,huzuru hissetmek sadece taa içinde.hiçbirşey yokmuş gibi.. tam meditasyon modumdayım galiba:)
güzel mesajın için ben teşekkür ederim canım sevgilerimle.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 12:21 AM   #18 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart

paylaşımların çok güzel, çok özel ışık'cım.

son yazını okuduğumda o kadar duygulandım ki, kendimden o kadar çok şey buldum ki, taa içimden birşeylere dokunduğu için duygularımı ifade edecek kelime bulamayışımdan çekinerek ifade etmedim..

şu anda da ifade etme cüretinde bulunmuyorum.. belki daha sonra..

teşekkürlerimi belirtmek istedim sadece..

sevgiler
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2009, 12:42 AM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart

canım benim Sanemce arkadaşım ben teşekkür ederim.benimde içimin en derinliklerindeki çözümsüz ve bulamadığım şeyleri buluyor bu yazılar.ve çözümlüyorum, sebebi bulunca sonucuda bulmak kolay oluyor.orda irkiliyorum kendime geliyorum sanki, evet diyorum bundan dolayı tabi ya:) bu yazıların özelliğide bu galiba.ilk önce ne yaptığımızı sonra onun doğurduğu sonuçları ve en sonda aslında ne yapmamız gerektiğini anlatıyor.o anda tüm hepsi film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor benim.

içimden birşeylere dokundu demişsin, daha sonra paylaşırım belki demişsin,umarım bu yazı iyi hissettirmiştir canm.

Güzel kalbine sevgilerimle
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 11:02 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Tüm Şarkılar

Gloria Wendroff


Tanrı dedi ki:
Endiselendiginiz zaman, sadece endiselenmis olmak için endiseleniyorsunuz. Endiselenmek size ne yarar saglıyor? Belki de verdigi rahatsızlık duygusundan keyif alıyorsunuz. Belki de cezalandırılmanız gerektigini hissediyorsunuz. Belki de simdi kendinizi cezalandırarak, yolun ilerleyen kısımlarında cezaları bertaraf edeceginizi hissediyorsunuz. Belki de su anda acı çekmenin, kötü bir sey olması durumunda, hissedilecek acıyı engelleyecegini hissediyorsunuz. Belki de daha alçak bir tepeden düsmenin daha az acıtacagını hissediyorsunuz! Belki de endisenin dostu olmaktan keyif alıyorsunuz. Belki de kötü bir sey olmayınca hissettiginiz rahatlamayı seviyorsunuz. Belki de gerçegin karsısında yasamaktan hoslanıyorsunuz. Belki de bedel ödemekten hoslanıyorsunuz. Endise, kendinizde barındırmanıza gerek olmayan diger alıskanlıklardan biridir.

Endise, tıpkı bir kurus bile ödemeden alabileceginiz pahalı bir ilacı satın almak gibidir. Balta vurulursa vurulur. Belki de olayı prova etmekten hoslanıyorsunuz. Belki de kaçısınız üzerinde alıstırma yapmak istiyorsunuz. Belki de sizi daha vahim bir sey için endiselenmekten alıkoyan baska bir sey için endiseleniyorsunuz.

Basınıza gelecekleri düsünmeniz gerekiyorsa, vuku bulabilecek güzel seyler üstünde kafa yorun. Olabilecek harika seyler ile düsüncelerinizi doldurun. Bu sizin gününüz olabilir. Bugün arzu ettiginiz her seyin size gelebilecegi bir gün olabilir. Bugün sürprizler günü olabilir. Bugün, yakanıza hiç beklenmedik bir dizi harika madalyanın takıldıgı gün olabilir.

Sizi rahatsız eden seylerden biri de yarının size ne getirecegini bilmemenizdir. Gerçekten bilmiyorsunuz. Bildiginizi düsündügünüzde dahi, emin olamazsınız. Öyleyse, olmaması muhtemel korkunç seyler düsünmek yerine neden olmasını isteyeceginiz güzel seyleri düsünmüyorsunuz? En çok arzu ettikleriniz ile ilgili düsünmenin neden keyfine varmayasınız? Neden ısık yerine karanlıgı imgeleyesiniz?

Düsünce yoluyla, istediginiz her seyi anında elde edebilirsiniz! Mutlulugu imgelediginiz zaman elde edersiniz. Mücadele imgelediginizde, onu deneyimlersiniz. Sevgiyi imgelediginizde, hayal ederken ondan fayda görürsünüz. Ne düsünürseniz, kesinlikle onunla ödüllendirilirsiniz.

Bir müzisyenseniz ve özellikle bir akor / nota üzerinde düsünüyorsanız, zihninizde o sesi duyarsınız. Açsanız, ve harika bir yemek aklınıza gelirse, agzınız sulanır. Önünüze yemek gelmezse de, ne kadar aç oldugunuzu düsünmek yerine güzel bir yemek hayal etmek daha iyidir.

Istırabı düsündügünüzde ıstırap çekersiniz. Korkuyu düsündügünüzde, içiniz korku dolar. Size saglık ve mutluluk getiren seyleri düsünmeye niyet edin. Bu yola yönelin. Düsünceler sizin istekleriniz içindir. Destekleyici düsünceler kurmak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok.

İnsanlar size gerçekçi olmanızı söylediginde kulak asmayın. Onlar realizmi felaket ile bir tutuyorlar. Felaket uzmanları size hangi hastalıklara yakalanabileceginizi, basınıza ne gibi kazalar gelebilecegini söylerler. Realizm fıskırtanları dinlerseniz, istatistikler duyarsınız. Onları dinlerseniz, asla evlenemez, çocuk sahibi olamaz, evden dısarı çıkamazsınız. Tabi evde bile realizm pusu kurmus olabilir.

Realizmi dinlerseniz, baslamadan yenilirsiniz. Hiçbir sey ise yaramazken kim bir sey yapar ki! Hayaller gerçek olur. Umutlar gerçeklestirilir. Kötü haberler gerçeklestirilebiliyorsa, neden iyi haberler de gerçeklestirilmesin?

Tüm sarkılar onu söyledi – Yolun günesli tarafından yürü. Gökyüzünün semsiyen olmasına izin ver. Endiselenme, mutlu ol. (Don’t worry, be happy!)
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cennet'ten, mektuplar


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Cennet'ten Mektuplar

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Cennet'ten Mektuplar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız devamının geleceğine çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum. onlara gelene kadar bunları okumaya devam edeceğim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.