| ||||||||||
|
İlişkiler ve Evlilik çok üzülüyorum yardımlarınızi bekliyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi mutlu ve huzurluyum. Eşimin bazı davranışları devam ediyor ama bu onun karakteri. Ben çok takılmıyorum. Yine de çok iyiyim. Ben de eşim beni beğenmiyor der, bir sürü şey yapardım. Karşında ki insan bunu fark etmiyorsa bu boşuna çabaya dönüşüyor. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Şimdi mutlu ve huzurluyum. Eşimin bazı davranışları devam ediyor ama bu onun karakteri. Ben çok takılmıyorum. Yine de çok iyiyim. Ben de eşim beni beğenmiyor der, bir sürü şey yapardım. Karşında ki insan bunu fark etmiyorsa bu boşuna çabaya dönüşüyor. İçinde umutsuzluk ve öfke biriktiriyorsun. Onun için diyorum, ona değil kendine yoğunlaş. Telkin cdlerini dinle, rehber rüyalar ve rüyaların iyileştirici gücü, mesnevi bütün bunlardan kendi gelişimin adına yardım alabilirsin. Korkuların çok yoğunsa hergün Ya Kahhar ismi şerifini 306 defa okuyabilirsin. Mutlaka kendine zaman ayır, sevdiğin şeyleri yap. Sen durmadan onun mutluluğu için uğraşırsan mutluluğun bir başkasının mutlu olmasına bağlı olur. O mutlu olmadıkça sen de mutlu olamazsın. Yaranamazsın. İnsanoğlu kendi içinde mutluluğu ne zaman ne kadar bulabilmiş ki. Sen kendin mutlu olmaya bak. Enerjin etrafında ki insanlara bulaşacaktır. Fakat yine de eşini ihmal etme, onunla ilgilen ama hep veren olma. O mutlu olsunda der durursan, bir yerden sonra çok yorulur ve artık onun mutluluğunu önemsemez olursun. Sevgi zarar görür. Sevgi bir ağaç gibi, bakımını yapmalı, korumalı, ışığını, besinini ayarlamalı. Tek taraflı, kolay değil. Bir de şunu yap, yaz, tüm buraya yazdıklarını, içinde sakladıklarını, korkularını yaz, sonra da "tüm bu negatif düşüncelerimden özgürleşiyorum. Artık kendim ve ailem için, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir iletişimi seçiyorum." diyerek yak. Küllerini tuvalete dök ve sifonu çek. Bunu içinde ki öfke ve korku geçene kadar yap. Meraklanma biz türk kadınları oğullarımızı, çok özgür ve şımarık büyütüyoruz genel itibari ile. İşte onlar da bunu ömür boyu herkesten bekliyorlar. Fark bile edemiyorlar çoğunlukla ne yaptıklarını. Umarım her şey yoluna girer. Umutsuz olma ve sakın ama sakın kendine küsme. Bu arada sen dilini kullandığım için özür diliyorum. Böyle daha kolayıma geldiğinden öyle davrandım. Lütfen mazur gör olur mu:) sevgimle |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
İlişkiler ve Evlilik çok üzülüyorum yardımlarınızi bekliyorum. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi mutlu ve huzurluyum. Eşimin bazı davranışları devam ediyor ama bu onun karakteri. Ben çok takılmıyorum. Yine de çok iyiyim. Ben de eşim beni beğenmiyor der, bir sürü şey yapardım. Karşında ki insan bunu fark etmiyorsa bu boşuna çabaya dönüşüyor. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi