Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2013, 10:57 PM   #13 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: çok üzülüyorum yardımlarınızi bekliyorum.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o kadar çok ihtiyacım var ki buna.
konuşmam gerektiğii söylemişsiniz bunu bi kaç kez denedim ama bi sonuca varamadım,düğünden sonra 5 günlük bi tatile çıktık, orda da çok sıkıldı,hatta yakını bi iki kişiyede söyledi bunu,sıkıldım bunaldım diye,tatil sonrası market alışverişi yaptık bana "ne gerekiyosa fazla fazla al, ya of öyle sürekli getiremem seni,sonra şu btti bu bitti deme" tarzı bşeyler söyledi,benimle markete bile gitmek istemiyo,eski günlerini özlüyo.
dün ona hiçbirşeyin rastlantı omadığını söyledim evliliğimizi kastederek,o da benim ne günahım vardı ki dedi,yani benimle rastlaşmasında.
ilk nişanlılık döneminde benimle çok ilgileniyodu,belki ben ona yeterince ilgi göstermedim,ama onun bana yaptığı hiç bişeye duyarsız kalmadım,ilgili davrandım,hatta dün bana şunlarıda söyledi,
ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum,ama sen sabahları beni uğurlarken bile mecburiyetten kalkıyosun,bunu hissediyorum,evliliği bi görev gibi görüyosun,dedi.sanırım eve geldiğinde onu şaşırtmamı,süprizler yapmamı bekliyo galiba.o siyaset yapmayı bilmez doğrusunu söyler,benimle evlendiği için pişman,dediğiniz gibi konuşmayı denesem,bazende şöyle cevap veriyo seni mutlu edicem diyo,ben değilim bari sen ol der gibi.acır gibi hatta,bugün bana sen iyi niyetlisin ben sana artık iyi davranıcam dedi,merhamet göstergesi gibi olduğundan bu sözleride biişe yaramıyo,çünnkü o mutlu değil.
Bunu bu kadar büyütmeyin gözünüzde, yani mutlu mu, mutsuz mu? Acaba şöyle mi, böyle mi? Çünkü zannın bir kısmı haramdır der Allahu Teala. Sence neden? Çünkü zannetmek,öyle olduğunu düşünmek demek. Bu ise karşıya bir yerden sonra iftira olur. Hem kendine de haksızlık olur. Sıkılabilir, bu onun için çok yeni bir durum, aslında farkındaysan, sende bunu çok fazla önemser olmuşsun. Belki de o da senin sıkıldığını düşünüyor ki " sen çok iyi niyetlisin, seni mutlu edecem" felan diyor. Yani ikinizde birbirinizi mutlu etmeyi, görev bilinciyle yapmaya başlamışsınız. Yani birbirinize yansımanız " ben mutlu değilim ama bari sen mutlu ol" Eşinin burcuna bak derim ben, yükselenini öğren ve o burcun genel özelliklerine bak. Neleri seviyor, nelerden hoşlanıyor bunları öğren. Anladığım kadarı ile panik olmuşsun. Zamanla düzelecektir. Çok fazla yüzgöz olursunuz üzerine gider durursan. Sen sordukça o her defasında biraz daha fazlasını söyler kırılırsın bu defa. Bence sorma, hatta sorgulama. Karıkoca arasında birbirinize sevdiğinizi yalan olsa bile söyleyin denir. Yani o kadar dürüst olunmaz bazı konularda. Hayatım mış gibi yapmakla geçti. Ne zaman ki kendimi önemsemeye başladım, ben ne istiyoruma odaklandım o zaman kendimle yüzleştim. Kendi içimde yolculuğa çıktım. Kendimi sevmeye başladım, o zaman hayatla barıştım.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla