Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler > Evlilik

Uyarılar

Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

İlişkiler ve Evlilik Kadın Nasıl Yönetilemez!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KADINI YANLIŞ YÖNETMEK Erkekler dünyayı yönetir, kadınlar da onları! İnsanın hayatını nasıl yaşayacağı yönünde etkili pek çok faktör olabilir, ama söz konusu erkeklerin hayatı ise, ilk bakışta ters gibi karşılansa da, en etkin unsur kadındır. Erkeğin hayatında “kadın” oldukça önemli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi

Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-06-2010, 02:48 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 711
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

KADINI YANLIŞ YÖNETMEK

Erkekler dünyayı yönetir, kadınlar da onları!
İnsanın hayatını nasıl yaşayacağı yönünde etkili pek çok faktör olabilir, ama söz konusu erkeklerin hayatı ise, ilk bakışta ters gibi karşılansa da, en etkin unsur kadındır. Erkeğin hayatında “kadın” oldukça önemli ve belirleyici rol oynar. İsteyerek ya da istemeden kadından yana etki altında olmayan erkeğe rastlamak zordur.
Karşı koysa da, hoşlanmasa da, istemeye istemeye olsa da erkekler kadınları tarafından yönlendirilirler. Bu çoğu zaman erkekler için mutsuzluk olarak algılanır. Olumsuz etkileri azaltmak için kadını yönetmek ya da yönlendirmek gerekir.
Ama önce, bir kadının “nasıl yönetilemeyeceğini” bilmeli ve ona göre tavır takınmalıdır.
“Yönetmek”, eğer, birlikte daha güzel günlere ulaşma amacı güdecekse şunları göz önünde bulundurmak önemlidir;

I. Sizi sevmeyen kadını yönetemezsiniz

Kişi, birinin isteklerine ve yönlendirmesine arzulu olması için onu seviyor olmalıdır. Aksi halde bir kimseyi ilelebet etki altında tutmak zor olur. Sevgi yoksa işin tadı da, geleceği de yoktur.
Her ne kadar erkek severek mutlu oluyorsa da, uzun ömürlü bir mutluluk için seviliyor olmak da gerekir.
Bunun için sevmeyen birini yanınızda tutmak daha büyük sıkıntılara zemin hazırlamaktır. Kadını yönetmenin ilk şartı, onun size karşı sevgi duymasıdır. Seven, gönülden katlanır.
Seven sevdiğinin isteklerini yerine getirmekten sıkıntı duymaz, aksine mutlu olur.

II. Tanımadığınız kadını yönetemezsiniz

Bir işte başarılı olmak için o işi bildiğiniz kadar, birlikte çalışacağınız elemanları da tanımanız ve işe göre seçmeniz gerekir. Sırf size hoş göründü, sevdiniz diye, herhangi bir kimse sizi işinizde başarılı kılmaya yetmeyeceği gibi, evliliğin başarılı olması için de sadece seviyor olmak yetmez.
Evlilik gibi bir işte, kişiliğini iyi bilmediğiniz ya da yapısal özellikleri bakımından nasıl biri oluğunu anlayamadığınız bir kadınla başarılı bir evlilik kuramazsınız.

III. Zorla olmaz!

Topluma hakim anlayış, kadını erkeğe mahkum eder gibi görünüyor. Ama bu şu an, yaşadığımız zamanın iletişim, imkan ve değişen düşünce yapısı içinde sarsılmış gibi! Tam bir gönül birlikteliği olması gereken evlilikte cebir ve zor kullanmak geçerli olamaz.
İnisiyatif elde etmek ve üstünlük kurmak amacı ile bazı kimseler, uzlaştıkları konulardan çok, farklılıkları ve zıtlıkları öne sürmeye ve kabul ettirmeye çalışırlar. Bu yanlıştır. Olgun ve kendi kendisi ile barışık biri böyle bir yola girmez.
Açık sözlü olmak, duyguları açıkça ifade etmek, gerektiğinde karşıdakinden yardım istemekten çekinmemek sağlıklı bir iletişim ve yönetim için şart. Konu evlilik ve karşınızdaki kişi eşiniz olsa da.!

IV. Aşağılayarak yönetemezsiniz!

“Eş” karşısında erkeğin hissettiği duygu “aidiyet ise, onu aşağılamak ne demek! Size ait olduğunu düşündüğünüz her şeyi korumaya, artırmaya, yüceltmeye çalışırken “eş”i aşağılamanın mantığı yoktur.
Onu aşağılamak; “anlamaz”, “bilmez” olduğunu söylemek ya da ima etmek, zekasına hakarettir; onu aptal yerine koymaktır.
Eğer gerçekten böyle biri olduğunu düşünüyorsanız onunla bir çatı altında yaşamayı kabul etmiş olmanız, öncelikle sizin zekanız hakkında şüphe uyandırır.
İnsan, çok şeye katlanabilir olmasına rağmen zekasına hakaret edilmesine kolay kolay dayanamaz. Bayanlar bunu açıkça belli etmeseler de çok kırılırlar. Sonra tamir etmek zor olur. Hele aşağılamayı ve eleştirilerinizi başkalarının yanında yapıyorsanız, bu onun üzerindeki etkinizi iyice kaybetmenize neden olur.
Ayrıca birini aşağılamak, her şeyden önce aşağılayanın sinirlerini törpüler.
Yanındaki kadını aşağılamayı alışkanlık haline getirmiş kişinin, değil yönetmek, onunla birlikte olması bile sakıncalıdır.

Alıntıdır...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine.
genco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2010, 03:41 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Xarmaşık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 69
Tesekkür: 105
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Xarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

Güzelmiş teşekkürler..
__________________
Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, senden yarım kalanla
Geri kalanla bana kalanla, yaşarım sensiz, yaşamak dersen buna
Kalanların gidenleri hissetmesi inthar, atlayıp sevgiden derin bir boşluğa..
Xarmaşık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2010, 03:58 PM   #3 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

Hiçbir bireyin kendisinden başkasını yönetmeye hakkı olmadığını, karşısındaki insana sadece isteklerini ve duygularını söyleyerek 'yapmak-yapmamak' şansını ve seçimini onun tekelinde bulundurduğunu kavradığı, yönetmen değil paylaşımcı bireyler olunduğu zaman ancak hayatın özgür ve yaşanılası bir yer olacağını anladığı ve bu farkındalığa bilinçli bir şekilde ulaştığı bir toplumda yaşamak ümidiyle..

Paylaşım için teşekkürler..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2010, 11:32 AM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

Kocalara duyurulur, sadece eşiniz istrese sizin için değişir, yönetilir, yönetiliyormuş gibi yapar. Aşkla yapar, canıgönülden yapar. Küçümsendiğini, sayılmadığını, saygı duyulmadığını hissettiğinde de kılıçlar çıkar.
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kadın Nasıl Yönetilemez!!!

İlişkiler ve Evlilik Kadın Nasıl Yönetilemez!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KADINI YANLIŞ YÖNETMEK Erkekler dünyayı yönetir, kadınlar da onları! İnsanın hayatını nasıl yaşayacağı yönünde etkili pek çok faktör olabilir, ama söz konusu erkeklerin hayatı ise, ilk bakışta ters gibi karşılansa da, en etkin unsur kadındır. Erkeğin hayatında “kadın” oldukça önemli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.