![]() |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ Hep aklımda olan bi konuydu paylaşayım dedim sizlerle kötümü yaptım canım 44 Yakında o öve öve bitiremediğiniz "sultanlığım" yıkılcak ya belki ondandır çok düşünmem utananadam |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ khkh56 khkh56 ooooo super ne kadar yakın şaşkın |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ Nerden baksan bi üç ay sultanlar gibi yaşıycam sung66 Sonrasını ne sor ne ben söyleyeyim demiycem elbette darısı başına öyle kaçmakla olmuyo bu işler en ummadığın anında yakalanıverirsin sonra:) |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ vahh vahh desene seni de kaybettik ağla e ne yapalım hayırlısı ağla ama bu duruma en çok hayalım sevinecek herhalde 44..... Alıntı:
bu arada ummadıgım anda yakalanacagımı hiççç ama hiç sanmıyorum.agzından ve parmakların ucundan hatta ve hatta aklından yel alsın götürsün taaaa uzaklara 128956 umutluuu dost kalalım sung66 |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ Tüm sultanlar ve sultanlıktan vazgeçenler iyi geceler ve iyi haftalar olsun hepinize,sevgilerimle... wave |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ saolasın sevgiler bizden de sana kucak dolusu iyi geceler 44 tahtı sallantıda sultan khkh56 |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ Ehem ehem senide görücez!Konuş bakalım şimdi rahattt rahat ama unutma su uyur annen uyumaz wave Bide bakmışsınki benim düğün yerine kendi düğününde oynuyorsun super |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ "Tahtı sallantıda sultan" sevdim bu sıfatı ;bikaç ay sonra devir teslim töreni yaparız senle artık. thumbsanim |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ ooooo annem uyudu bileee naberrr!!! 44 bu saate kalırmı hiç uykusu gelir onunn.. beni biraz zor görürüsün khkh56 seni gidi senii devrik sultan seniiii.... sevincli |
Ynt: ~Evlilik Sandalı~ yemesler sen hele o soruların cevaplarını buull. hy789 bakalım yarın kim ne yorum yapacak cok merak ediyorum.hayalım lerzanı lalezarıda aldımı yanına tammm senlik oluruz vallaha... bu arada devrik sultan daha hoş oldu sanki bee dimi? dusun oldu olduuu güzel oldu 44 nese canımcım ben yatıyorum sana iyi geceler...allah kurtarsın.sey pardon kolaylık versin diyecektim smil56 cok takıldım kırılmadın insallah 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM. |