Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları

Uyarılar

mektup

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları mektup Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sarı kalemtraşı eline aldı sonrada çekemceden bir kurşun kalem seçti arkası silgili yeşil olanı aldı eline sonra kalem traşla açtı ucunu ne çok sivri olmalıydı yoksa pıt diye kırılırcı nede çok küt o zaman yazı kalın ve dağınık olurdu .çalışma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi

mektup

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 08:25 PM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart mektup

Sarı kalemtraşı eline aldı sonrada çekemceden bir kurşun kalem seçti arkası silgili yeşil olanı aldı eline sonra kalem traşla açtı ucunu ne çok sivri olmalıydı yoksa pıt diye kırılırcı nede çok küt o zaman yazı kalın ve dağınık olurdu .çalışma masasının saldalyesine iyice yerleştirdi kendisini dışarıda yağmur yağıyordu .Telsiz telefonu cep telefonunu televizyonu bilgisayarını kapatfı sonra da odanın ışığını,masanın yanındaki mumu yaktı ama kibritle ecza kokusu sardı odayı mum titrek ışığı ile dans ediyordu tuhaf bir sukunet sardı içini biraz da burukluk.
Hadi kalk üşenme dedi kendine bir kahve yap ama öyle sonradan uydurma latte capiçino değil ,mutfaga geçti dolaptan sütü aldı bir bardaklık döktü ısınması için ocağa koydu süt fokurdarken kahve kavanozundan 2 kaşık kahve koydu ,daha buğün almıştı kuruyemişçiden mis gibi kokmuştu taze çekilmiş kahve .süt bardağa dökülürken alttaki kahve karışı verdi tamam dedi şimdi her şey hazır odaya geçti sandalyesine oturdu mum yetersiz geldi gözüne masa lambasını yaktı .
Oldum olası yazısını beğenmezdi ne özenirdi güzle yazan insanları napalım dedi benden bukadar.kalemin ucunu müsvette kağıdına sürttüki daha güzel yazabilsin diye .yağmur hızını arttırmıştı fırtınada vardı dışarıda gündüz kurulan Pazar yeri telaşını şimdi sokak köpeklerinin yiyecek bişiler araması almıştı havlama seseleri bunu anlatıyordu ona .
Mum cız diye ses çıkardı irkildi o sese ,sütlü kahvesinden bir yudum aldı üfleyerek üstündeki köpüğü tıpkı ayşe teyzemin bana yaptığı gibi dedi kendi kendine ama yinede aynı tat değildi eksikti bişiler .oldum olası severim geceyi karanlıktan korkmama inat .
Bişi eksikti neydi hah dedi radyoyu açtı keyfine göre bişiler aradı kanallarda ve bir sezen şarkısı başladı çalmaya .
Nasıl başlasam diye düşündü tarih atmalımıydı evet evet önce sağ köşeye tarihi yazdı biraz mesafe bırakıp iyice ortalayarak sayfayı başladı yazmaya kalem kağıt üzerinde öyle hoş bir .çırpınış içindeydi ki sanki bir vals havası vardı kalemle kağıt arasında .
Öyle dalmıştı ki yazmaya kalemin ucu çıt dedi kırıldı .kalemi açtı tekrar silgi ile kayan son harfi sildi .
Durdu ansızın pat diye ,artık ne beklenen postacılar kaldı ne kırk yılda bir çalan telefon zili oysa küçükken postahaneye gidip telefon sırasına girerdi numara yazdırma sırası güldü ,ya şimdi elimde cep telefonu sms ler yok mailler hızlı yaşam ama duygusuz sabırsız yaşam tatsız ruhsuz bir hız ,komşu suna ablasının askerdeki abisinin taaa kıbrıstan telefon ettiğini balkondan koşun abin arıyor demesiye haber aldığı o çoçukluğuna gitti .bir evde telefon olması kirasının bile fazla olması anlamına gelirdi ozamanlar ozamanlar dediğimde 80ler yahu 30 yıl önce epey olmuş oysa ben hala o çoçukluğumdaki sıcaklığı özlemek ve aramaktayım galiba .
Okuldan gelip çanta bir yana savrulurdu kızım ellerini yıka deyen teyzemin sesine aldırmadan hayde aşağıya sokağa oynamaya inen o yaramaz ben .saklanbaçlar yakalamaçlar misketler neler neler .içimizdeki masumiyeti o sefkati o sadeliği nerde unutmuştuk acaba .
Heidi beni bu hale getirdi büyümememin tek sorumlusu o Alplerde dedesi ile yaşayan kız sebep hey heidi hep içimde kalki bende senin gibi bulutlara uzanıp dağlardan aşaiıya süzüleyim gitmesin biryer o muzur çoçuk.o çoçu ki bir okadar mağrur ve kırılgan bir okadar hınzır ve mahçup o çoçuk ki kocaman bir ailede sevgi ile büyüyen .
Ama o çoçuk hep hırçın tıpkı ufak bir kedi yavrusu gibi korkak ürkek sevilirken ansızın tırmalayan ve bir çoçuk ki hep savaşan dünya ya karşı .
İçinde okadar çok korkusu var ki o korkuları onu bir okadar cesur yapmış hayata karşı .
Her savaşına korkularını alarak arkasına en cesur zaferleri kazanmış .daha gidecek yok savaşılacak hayat kazanalıcak çok zafer var eminim .
Sonunda mektup bitti imza atsammı acaba yok yok ben devlet adamımıyım yahu .usulca katladı kağıdı zarf çıkardı çekmeceden içine koyarken en sevdiği kokuyu sıktı mektubun içine ve zarfına .zarfı yaladı kapattı. Mumu üfledi ışıgı kapatı bardağı yıkadı yatagına yattı huzurluydu şimdi özlemişti yazmayı ne çok biriktirmişim dedi kendine yastığını düzelti battaniyesine sarıldı sıkıca dua etti allahına yağmur hala yağıyordu yağmur hırçın bir çoçuğun mektubuna eşlik etmiş şimdide en güzel masalı anlatıyordu bir varmış bir yokmuş………..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 08:34 PM   #2 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: mektup

Çok güzel Pisimbatım. Teşekkürler. Eline sağlık...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 08:53 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
bartun06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 136
Tesekkür: 1,961
146 Mesajinıza toplam 545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bartun06 will become famous soon enoughbartun06 will become famous soon enough
Standart Cevap: mektup

Geçmiş zamanı tekrar hatırlattınız, ister istemez anılar canlandı. Teşekkürler
bartun06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 08:57 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: mektup

Zaman hızla geçerken bu tür yazılar bir an için zamanı yavaşlatır ve insana yaşadığını daha çok hissettirir.En sevdiğim yazı türü bu türdür.Keyifle okudum.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 09:13 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: mektup

Alıntı:
Elektra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel Pisimbatım. Teşekkürler. Eline sağlık...
ce işte

Alıntı:
bartun06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş zamanı tekrar hatırlattınız, ister istemez anılar canlandı. Teşekkürler
yürek mutlu olduğu anları özler hep bu de

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman hızla geçerken bu tür yazılar bir an için zamanı yavaşlatır ve insana yaşadığını daha çok hissettirir.En sevdiğim yazı türü bu türdür.Keyifle okudum.
eğer yaşadığımızı hissetmek istiyorsak bazen geriye dönüp anılara yolvuluk yapmak güzel oluyor ki ben bunu sıkça yaparım
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


mektup

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları mektup Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sarı kalemtraşı eline aldı sonrada çekemceden bir kurşun kalem seçti arkası silgili yeşil olanı aldı eline sonra kalem traşla açtı ucunu ne çok sivri olmalıydı yoksa pıt diye kırılırcı nede çok küt o zaman yazı kalın ve dağınık olurdu .çalışma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.