| ||||||||||
|
Egzama Egzama |
Cilt ve Deri Sorunları ve Egzama EGZAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar Malesef bendede egzama sorunu var fakar biraz daha farkli.ellerim kurumus toprak gibi çatliyor ve ayak altlarimda ayın belirli zamanlari gidip geliyor 1 hafta ellerim tertemiz pürüzsüz diğer hafta ise kurumus çorak toprak gibi oluyor..İstanbul'da yaşiyorum ve bu hastalik için ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Egzama telkin cd indir izle İstanbul Egzama nerededir kimdir Egzama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Egzama hipnoz Egzama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Egzama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Egzama kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #24 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() ![]() | ![]() Merhabalar Malesef bendede egzama sorunu var fakar biraz daha farkli.ellerim kurumus toprak gibi çatliyor ve ayak altlarimda ayın belirli zamanlari gidip geliyor 1 hafta ellerim tertemiz pürüzsüz diğer hafta ise kurumus çorak toprak gibi oluyor..İstanbul'da yaşiyorum ve bu hastalik için denemediğim yol kalmamişti taali ÇAPA'daki PUVA tedavisi ile tanişana kadar 6 süren bir süreç ellerinizi daha dogrusu egzamadan şikayet ettiğiniz bölgenizi bir makinaya sokuyorsunuz..haftanın 4 gune bu makinaya ılk baslarda 3 dakıka sonralarda 30 40 dakıkalara varan seanslarla 6 ay boyunca gırıyorsunuz.6 ay sonunda egzamaniz gelmemek üzere vucudunuzdan siliniyor..bir araştirmanizi tavsiye ederim ben bu sayede kurtuldum bu hastaliktan.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Cilt ve Deri Sorunları ve Egzama EGZAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar Malesef bendede egzama sorunu var fakar biraz daha farkli.ellerim kurumus toprak gibi çatliyor ve ayak altlarimda ayın belirli zamanlari gidip geliyor 1 hafta ellerim tertemiz pürüzsüz diğer hafta ise kurumus çorak toprak gibi oluyor..İstanbul'da yaşiyorum ve bu hastalik için ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Egzama telkin cd indir izle İstanbul Egzama nerededir kimdir Egzama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Egzama hipnoz Egzama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Egzama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Egzama kuantum düşünce kitap haberi